Kormányoldali politikusok szerint a főpolgármester most hasonló felhatalmazást kapott, mint amiért a kormányt támadják, ezt mégsem teszi szóvá senki. Megnéztük a jogi helyzetet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Karácsony még nem vesztette el a hitelét, tisztességét!
tudode
Karácsony még nem vesztette el a hitelét, tisztességét!
csak úgy....
és kinek nincs még tele a töke,egy megalomániás, egy kézböl irányított ,gondolkodásra képtelen kormánnyal szemben,akik a vírus ellen még mindíg a másokat,ellenzéket lejárató kampányokkal védekezik?
CsipkeRózsa
A kormánypárt, ill. Kocsis Máté nem egészen arról beszél, ami a valóság. Karácsony Gergely nem rendeleti kormányzást vezetett be, nem a saját akaratát viszi véghez:

"A koronavírus-járvány jelentette veszélyhelyzet miatt elmarad a Fővárosi Közgyűlés következő, szerdai ülése - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Az előterjesztéseket – melyek továbbra is olvashatóak a budapest.hu-n – minden fővárosi frakció megkapja, és a véleményüket figyelembe véve azokról Karácsony Gergely főpolgármester a jogszabályok alapján dönt."

hvg.hu/itthon/20200323_Elmarad_a_Fovarosi_Kozgyules_marciusi_ulese
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ha a fidesz,ezzel a vehemenciával este a koronás vírus torkának,min az ellenzéki torkoknak...,persze nem érdeke.
CsipkeRózsa
@csak úgy...: Nem is ért hozzá, csak olyan okosan beszél róla naponta, hadd lássa az ő népe, hogy mennyire harcol a vírus ellen.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: de veszi a lapot az ö népe! ez a harc lesz a végsö...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.