A lengyelektől kapunk erre segítséget.

Szijjártó Péter elárulta, hogy juthatnak haza a külföldön ragadt magyarok

Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán erősítette meg, hogy – Jacek Czaputowicz, lenygel külügyminiszter jóváhagyásával – a LOT légitársaság segít majd a magyaroknak a hazajutásban.

„Lengyel–magyar két jóbarát...”

– tartja a mondás. Szijjártó Péter lényegében ezt a kijelentést erősítette meg, amikor a lengyel légitársaság segítségéről írt. Mint kiderült, Magyarország is segítő kezet nyújt Lengyelországnak, hogy a lengyelek visszajuthassanak saját hazájukba.

Az elkövetkezendő napokban és hetekben Ázsiából és Észak-Amerikából is számos magyart juttatunk haza a LOT repülőgépeinek fedélzetén

– olvasható a bejegyzésben.

Forrás: Blikk

Kép: Szijjártó Péter/Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
@csak úgy...: 86 lélegeztetőgép és 3 millió szájmaszk érkezett Magyarországra
Közel 70 tonnányi orvosi eszközt és egészségügyi védőfelszerelést szállított Budapestre a 2020. március 24-én, a kora reggeli órákban megérkezett járat. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Semmelweis Egyetem közös beszerzésének részét képező újabb szállítmány a több mint 3 millió szájmaszk mellett 86 lélegeztetőgépet is tartalmaz - írja az ITM sajtóközleményben.
www.portfolio.hu/gazdasag/20200324/86-lelegeztetogep-es-3-millio-szajmaszk-erkezett-magyarorszagra-421520

Elegendő lélegeztető gép áll rendelkezésre Magyarországon -írtan fideszes ripost márc 16-án.
Ezzel szemben:
Közel 70 tonnányi orvosi eszközt és egészségügyi védőfelszerelést szállított Budapestre a 2020. március 24-én, a kora reggeli órákban megérkezett járat. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Semmelweis Egyetem közös beszerzésének részét képező újabb szállítmány a több mint 3 millió szájmaszk mellett 86 lélegeztetőgépet is tartalmaz - írja az ITM sajtóközleményben. www.portfolio.hu/gazdasag/20200324/86-lelegeztetogep-es-3-millio-szajmaszk-erkezett-magyarorszagra-421520
Akkor talán mégsem volt elegendő lélegeztetőgép?!!!
Hazudnak éjjel és nappal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Csak jöjjenek, minél többen. Karantén se lesz, hisz nincs még elég koronavírusos ember.
verőce21
Több százezer magyar fiatalt várunk haza! Olcsóbb nekik a szülőhazában átvészelni a járványt, orvosi ellátást kapni.

Lesz itt elegendő munkaerő a jövőben, mert meggondolják újra útnak indulni! Lesz a jó oldala is a koronavírus-járványnak...:)
RonaGyuri
Mint halottnak a csók

ráadásul nem kis fricskával

A Párt központi napilapja legfőbb hírként harsogja „Óriási magyar siker Brüsszelben”! A cikkben már egy kicsit szofisztikáltabban fogalmaz,
elsőbb „Magyar szempontból is óriási siker, hogy megkezdődhetnek a csatlakozási tárgyalások Észak-Macedóniával és Albániával – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter”,
majd, hogy
„A sikerhez a magyar bővítési biztos, Várhelyi Olivér is kellett.”!
A cikk első mondata sem piskóta: „A koronavírus jelentette válsághelyzet közepette is jó üzenetet küldött az Európai Unió”, amin van mit elgondolkodni, kezdve attól, hogy kinek jó ez az üzenet, egészen addig, hogy ez most a legfontosabb probléma. Hogy ez a magyaroknak miért jó, most hagyjuk!
Azonban a cikknek van egy igencsak fontos mondata: „Az uniós Tanács égisze alatt rendezett videókonferencián kedden a tagállami miniszterek határoztak erről, a döntést az állam-és kormányfők csütörtöki online találkozóján véglegesítik”!!!
Igen „videókonferencián” és „online találkozóján”!!!
Mond Petyuska akkor te mi …-nak repkedsz minta ló-fing???
Mirabilis
@verőce21: Te idióta! "Olcsóbb nekik a szülőhazában átvészelni a járványt, orvosi ellátást kapni." miyen orvosi ellátást, még tesztet sem végeznek azokon, akiknek tüneteik, fertőzőttel kapcsolatuk volt. Nincs szájmaszk, nincs kézfertőtlenítő. Spanyolországban fertőtlenítik a bevásárlókosarakat, plusz kesztyűt adnak.
Ideje gondolkodni és nem agymosott orbán hívőnek lenni!
verőce21
Te egy elfogult külvárosi macskasimogató vagy. Mint ilyen, számomra mellékes a véleményed.
Sztán miért ne hordhatnál Te is kesztyűt a bevásárlókocsihoz? Ez csak rajtad múlik.

Ha szerelő lennél egy gázgyárban, és vörös gittszagod lenne, talán hitelesebb lennél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.