“Én kiállok a döntés mellett. Nem fogom visszavonni addig, amíg mondjuk törvényességi felhívást nem kapok rá. Majd vitatkozunk rajta egy ideig” - reagált a Dunakanyari Napoknak Juhász Béla. Sződliget polgármestere március 24-én kedden tette közzé közösségi oldalán azt a felhívást, melyben kifejtette, hogy a lakosság érdekében március 25-e szerdától április másodikáig részleges kijárási tilalmat rendel el a településen. A polgármesteri határozatot a képviselő-testület egyhangúlag támogatta.

Feltöltő: dunakanyarinapok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos...mivel jogtalanul rendelte el,kíváncsi lennék mivel szankcionálná ha valaki nem tartja be??/most azon ne vitatkozzunk hogy jó-e a törvény vagy nem/
Qqberci
Legfeljebb majd azt mondja, hogy nem elrendeli, csak nyomatékosan tanácsolja. A csutkány meg kinyalhatja, ha hagyja...
Csizmás Kond
A kijárási tilalmat még akkor sem lehet tökéletesen betartani ha az az egész ország területére előírt nem hogy így csak foltonként néhol...mert vannak átutazók meg olyan dolgok amelyek másra nem érvényesek ...és akkor azoknak mit mond ?
Sámannus
Meg kell akadályozni, hogy a járvány ne egyenletesen terjedjen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.