Válaszlevélben reagált Orbán Viktor miniszterelnök az Európa Tanács (ET) főtitkárának bírálataira, melyeket Marija Pejcinovic Buric a koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos magyarországi jogalkotási folyamat kapcsán írt keddi levelében fogalmazott meg – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök reggel.

Teljes hatalomátvétel: Orbán elküldte az Európa Tanács főtitkárát

A magyar miniszterelnök fölkérte a főtitkárt, hogy legyen szíves tanulmányozni az Országgyűlés előtt lévő törvényjavaslat pontos szövegét, valamint vizsgálja meg más államok hasonló jogi gyakorlatát is – mondta a sajtófőnök.

Ha Ön nem képes segíteni nekünk a jelenlegi válsághelyzetben, kérem, legalább tartózkodjon a védelmi erőfeszítéseink akadályozásától

- zárta az ET főtitkárának írt levelét Orbán Viktor.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az EU úgy tudom segít, anyagi támogatást nyújt a vírus elleni küzdelemben. Senki sem akadályozza a védelmi erőfeszítéseket, csupán a kis szánalmas emberke hatalomvágyát próbálják csökkenteni. Nagy különbség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Yoda69: Takarodj haza és verd teherbe anyádat degenerált liberálfasiszta állat!
durbincs
@Yoda69: Űrtakony maga olyan buta - hogy elárulta a nemzetségét ? -IQ-s ?
Yoda69
@Shikari: @durbincs: Szopjatok csak egymast bocskoros roman gecik.
Takarodjatok haza innen, naci rohadekok!
ómió
@Yoda69: Az a párszázezer tovább akart menni? És úgy gondolod, ez a pár tízezer Szerbiában tartózkodó nem akarna
tovább menni? Ugyanolyanok, mint amazok voltak: erőszakos, okmányok nélküli, muszlim ingyenélő "honfoglalók"! Ennyit nem látsz? Vagy csak akkor vennéd észre, ha "O1G" beengedné őket és éppen téged vernének ki a lakásodból? Amúgy a déli határról, anno "Orbán hozta fel őket", de kifelé meg már nem vitte, oda "gyalog kellett" menniük? Azoknak, akik "csak egy normális világba vágytak, távol a háborútól"? Ennél veretesebb hazugságra nem telik? Számold már össze, hány háborúmentes, "normális" országon mentek át, amig Németországba értek? Számtanból is mindig gyenge voltál? Ez a "közéjük lövetősdi" meg "demokrata vezíretek", Gyurcsány efftársatok sajátja! 2006-ban tanújelét adta! Gyenge próbálkozás Orbánra hazudni! Különben a Szerbiában most táborozók is azért lehetnek ott, mert a görögök sokáig simán átengedték őket magukon! És a magyar kormány is "kapott pénzügyi támogatást" migráncsügyileg? Ennyit össze kell itt hazudnod? Kvótára megy? Megsúgom: egy fillért se! Check point persze létesült, csakhogy kizárólag magyar költségvetési pénzből! Ennyire "lopták azt el"! Ez a "támogatás" is olyan lehetett, mint, ami a napokban kiderült: az Unió "utólagos átcsoportosításra" ad lehetőséget - olyan pénzekre, amik már eredeti rendeltetésük szerint el lettek költve!
durbincs
@Yoda69: Űrtakony menjen má a Retek-be !!
durbincs
@Yoda69: azt a bányába is utalnak ? Georgi 1milliő dolláros pippantásáért ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok