A környező országokhoz képest Magyarországon sikerült lassítani a járvány terjedését – mondta a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője csütörtökön online sajtótájékoztatón.

Operatív törzs: sikerült lassítani a vírus terjedését

Lakatos Tibor közlése szerint ez a kormány korábbi intézkedéseinek, illetve annak is köszönhető, hogy az állampolgárok betartják a hatósági korlátozásokat. Kérdésre válaszolva közölte: a megszokotthoz képest 60-70 százalékkal kevesebben vannak a magyarországi utakon és a köztereken.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Nessy: Minek szűrni ?? Csak romlana a győzelmi statisztika...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Pálinkás Pál: Tied ma a pont. megtaláltad a kormánymatek alapját. Kis teszt - kis eredmény.
Ha mégsem jön be ez a taktika hova fognak menekülni ?
Pálinkás Pál
@justhpeter: Kazahsztánba,putyinnak nem kellenek!!!
csipetke
Ott a sok rohadt stadion,mobillaboroknak pont jó hely lenne.Dél -Koreában úton-útfélen mobillaborokat állítottak fel három sátorral.Az elsőben leadja a delikvens az iratait,a másodikban mintavétel,a harmadikban visszakapja az iratait,felírják a telefonszámát,és egy órán belül sms-ben értesítik,hogy pozitív,vagy negatív.Mindezt ingyen,és bárki bemehet,tünetek nélkül is.Igaz,ha orbán lenne ott a góré,lenne ott nagy lószerszám,nem mobillabor...
Nessy
Uraim! Erre a dicshimnuszra térjünk vissza egy hét múlva!
Ez a szűrésektől való elzárkózás hirtelen fogja magát megbosszulni!
Akiknek nincsenek látványos tüneteik, de vírusgazdák azok akaratukon kívül adják tovább egyre több embernek a fertőzést! Viselnénk maszkot, ha kilépünk az ajtón, ha lenne a törzsi beszámolón és kormány infón kívül a patikákban is! Használnánk fertőtlenítő kéztörlőt, kesztyűt vásárlás közben, ha nem néznének marslakónak, mikor ezeket keressük! Egyébként egy eredmény attól függ, milyen kritériumok alapján számoljuk ki. Ha egy idős, több alapbetegséggel rendelkező beteg meghal, logikus valamelyik betegség lesz a halál oka, ami alapjában igaz is! Ha csak még életében nem mutatták ki a vírust.
Tulajdonképpen igaz, meg nem is a statisztika. Nézőpont kérdése.
Béla333
Persze! Úgy lassítják a terjedést, hogy 2 nap alatt több mint 100 új beteg lett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.