Megjelent a részletes lista, hogy mi számít a alapos indoknak a kijárási korlátozás alatt, amikor el lehet hagyni a lakásunkat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos...aki végigolvasta hogy mikor hagyhatod el a lakást ,azelőtt világossá válik hogy bármikor,csak nem csoportosulhatsz,nehogy hangulat alakuljon ki őfelsége ellen!!! tehát fidesznyikek,mit is akar a ducétok???
division
@Pálinkás Pál: Mindössze annyit, hogy az idősek és a fiatalok ne legyenek egyszerre egy helyen, és hogy tartsák be a legalább két méteres távolságot egymástól. Az embereket ismerve, ez utóbbi nem lesz egyszerű.
Yoda69
Miért nem teszik kotelezove a maszk viseléset?
Kínában ez alap volt ott ahol korlátozták a kijarast.
Pálinkás Pál
@Yoda69: azért...mert még az egészségügyben sincs elegendő maszk...ennyire egyszerű...
Yoda69
@Pálinkás Pál: Ez az! Es miert nincs? Mert orban elbaszta. 2 honapja volt felkeszulni a jarvanyra, de o meg 2 hete is elbagatelizalta. Normalis orszagban ezert lemondana a ME.
Pálinkás Pál
@Yoda69: és ez mikor volt normális ország??? főleg az utóbbi 10 évben??/ a kérdés költői/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.