A kormány a felelős minden koronavírussal megfertőződött egészségügyi dolgozóért, mivel nem adtak nekik időben megfelelő védőfelszerelést – mondta László Imre, a DK egészségügyi szakpolitikusa, Újbuda polgármestere szombaton, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón. A politikus kifejtette, az ellenzéknek igaza lett, amikor azt mondta, nagy baj lesz abból, ha az egészségügyben dolgozók – köztük a háziorvosok – nem kapnak megfelelő védőfelszereléseket. A napokban derült ki ugyanis, hogy Gazdagréten és Őrmezőn két háziorvos fertőződött meg koronavírussal. Ők most házi karanténban vannak. Ennek eredményeként, a tízezer lakosú Őrmezőn nem maradt háziorvos, hiszen a terület két másik orvosát korábban életkoruk, illetve egészségügyi állapotuk miatt, kivonták a rendelésből – tette hozzá. László Imre szerint, a háziorvosok és a szakrendelőkben dolgozók alkalmatlan vagy semmilyen védőfelszerelést nem kaptak, ha pedig megbetegednek, akkor egészségügyi ellátások szűnhetnek meg,...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
@FLETÓ: .
Igen!
.
Most nézek egy videót, ahol már januárban felébredtek a vezetők, és módszeresen, a karantén mellé felügyelő, eü napló, stb. szükségeltetik ahhoz, hogy a járványnak minél kevesebb áldozata legyen,
.
---- Hogyan kerülte el Tajvan a tömeges fertőzéseket?
.
444.hu/2020/03/28/hogyan-kerulte-el-tajvan-a-tomeges-fertozeseket-elo
.
Ahelyett, hogy őfélesége vigyázó szemét a védőeszközökre vetette volna, visszavette az un állam a Mátrai Erőművet Lölötől, aki 11 milliárdot vett ki belőle
.
------ Nagyon drágán vette meg az állam a Mátrai Erőművet
.
index.hu/gazdasag/2020/03/27/nagyon_dragan_vette_meg_az_allam_a_matrai_eromuvet/
.
És megteheti, mert ővé az ország, magának építi, rombolja még járványban is, 17 nappal ez előtt felébredve, hogy huha valamit kénye csinyányi!
.
Aki nem ette az államigazgatás kenyerét évtizedekig, fogalma mincs arról, hogy micsoda sundámbumdámot engernek meg maguknak azok, akikből "csak" a tisztesség hiányzik!
.

.

.

.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@Málna: Ja, ha valami működik, az a csutkány érdeme; ha nem működik, az az önkormányzat hibája... Ügyes!...
Nessy
@Rockxy: Tudod, a barátnőm két hete halt meg. Tumoros volt, és a kemo, meg a gyógyszerek lenullázták az immunrendszerét. A halál tüdőgyulladás, ami logikus! Miután otthon rendszeresen látogattam, tegnap járt le az önkéntes karanténom, ahova kis családom rögtön bezárt! Hogy fertőzött volt e, nem tudni. Mindenesetre hárman, akik feljártunk hozzá, amíg kórházba nem került,a családjaink érdekében a karantént választottuk, amit becsülettel be is tartottunk! És ebben az esetben értelmes ember senkit nem hibáztat.
FLETÓ
@tudode: "Az ember olyan előszeretettel részrehajló, és képes olyan elvont következtetésekre, hogy szándékosan eltorzítja az igazságot és letagadja a saját érzékszerveivel tapasztalt valóságot, csak azért, hogy igazolja saját logikáját."

Fjodor Dosztojevszkij
Nessy
Tessék mondani, ha a törzsi beszámolóban is elismerik a fertőzést megkapó egészségügyi dolgozók növekvő létszámát, akkor az rémhír? Rémhír, hogy pl. a háziorvosok kaptak pár maszkot, ami egyszer használatos, és ők nem "párszor" rendelnek, hanem nap, mint nap! Hol tudja az egészségügyi dolgozó legalább négy óránként lecserélni a maszkot frissre? Lehet hogy majd napok múlva lesz, de az a fránya vírus nem várta meg a kormány ébredését, lelkesen fertőz! Be kell vallani, kicsit elaluszkáltak a probléma megoldásán, miközben más országok már régen nagyobb kontingenseket rendeltek, és kaptak! Van, ahol a lakosságot is el tudják látni. Azt hiszem erre nekünk még várni kell! Ez a tény, a többi szó, szó,szó!
Yoda69
@Shikari: Azert mert ez nem remhir, te agyament.
nezelodo
Nem szabad kárhoztatni az ország vezető celebjét, amiért az eü dolgozók sem voltak ellátva védőfelszereléssel, a szómágia meg nem állította meg a vírust. Mentségére legyen mondva, nagyon elfoglalta, és belelovalta magát a teljhatalom megszerzésébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.