Ma ismét feltettem a védőfelszerelést, a pékségből összegyűjtöttem a pékárút. Minden biztonsági intézkedést betartva irány Debrecen egyik külső területe, ahova kiszorultak a városból a szegények. Most is ott várták a kocsit, fegyelmezetten, egymástól távolságot tartva vitték a pékárút Többen mondták, amit elvihettek, az legalább három napig elég lesz a családnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mire gondoljon az ember, mikor a nyugdíjasokat 9-12 óra között engedik boltba, piacra, mikor a többiek már mindent összefogdostak, leprüszköltek, leköhögtek. A nyomortelepek lakóinak se maszk, se fertőtlenítő, se semmi. Ez a két nagy csoport, akik csak viszik a pénzt, de mondhatnám a betegeket, fogyatékosokat, őket orbán szemrebbenés nélkül a vírus elé veti, úgyhogy mindenki vigyázzon magára, mert itt mindenki csak magára számíthat.
division
@Macskaszem: A nyugdíjas is mehet délelőtt maszkban, védőkesztyűvel vásárolni, és pont az a cél most, hogy ne érintkezzenek fiatalabb, akár vírus hordozó emberekkel is. Nem jó nektek semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.