Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter irányításával elkészült a kórházak számára az új koronavírus okozta fertőzések diagnózisának és terápiájának kézikönyve, ami több ország jó gyakorlatait veszi alapul a magyarországi viszonyokra adaptálva

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért lennének itt némi kérdések

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye” magában is elgondolkmodtatott

MTI-OS: „Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter irányításával elkészült a kórházak számára az új koronavírus okozta fertőzések diagnózisának és terápiájának kézikönyve, ami több ország jó gyakorlatait veszi alapul a magyarországi viszonyokra adaptálva”
Nos egy időre tegyük félre – ha gond van, akkor úgy is félre szokták tenni – az általános érvényű vezetés-technikai alapkérdést, hogy akár ha nem is tud róla, de lényegében az ő irányítása alatt történik minden, sőt az ő felelőssége (na jó ez utóbbi csak lenne egy tisztességes országban) és beszéljünk a lényegről.
Egyfelől; nincs ebben egy jó adag Takarózás? Így is és úgy is? =))
Másfelől; csak úgy kérdem mennyiért irányított ennek a sürgős terméknek az érdekében, s mikorra érik be, hogy száz-millás jogdíjat hozzon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.