Tudjuk, érezzük, mi jön, de pánikhangulatot nem érzek a kollégák között. Inkább feszült várakozást. Vihar előtti csend.” - mondta Kincses Gyula a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"„Azt tudjuk, hogy a megbetegedések tömege fog ránk omlani. De nem látjuk a mestertervet. Nincs előttünk, hogy ezek a válságintézkedések hogyan néznek majd ki egyben.”

Kásleréknek fogalmuk sincs mit is kellene tenni. Kásler a megoldást abban látja szerintem, hogy plusz 1 Miatyánkot elmond naponta!
Ennek a kezében van az életünk!
RonaGyuri
T elnök úr, ön nagyon nagy tévedésben van. Nem nem csak egyben nem látják az egészet, de még csak nem is sejtik az egyes tényezők (hogy az intézkedéseikről ne is beszéljek) milyen hatással vannak a többire. Sőt megnyugtatom magukkal az intézkedésekkel, azok jelentésével sincsenek tisztában! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.