Még nem tudni, melyik rendőri szerv nyomoz majd az ügyben, mert a mohácsi rendőrök kérték a kizárásukat az eljárásból.

Közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozás indult Mohács polgármestere ellen

Feljelentés alapján nyomozást indított közveszéllyel fenyegetés miatt Mohács polgármestere ellen a város rendőrsége, erősítette meg a Pécsi Újság értesüléseit a 444.hu kérdésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint írták, a mohácsi rendőrkapitányság a nyomozás elrendelése után kérte kizárását, így az eljáró szerv kijelölése még folyamatban van.

A Pécsi Újság értesülései szerint Csorbai Ferencet, Mohács polgármesterét egy budapesti magánszemély jelentette fel azután, hogy Csorbai arról beszélt, városa járványgócponttá vált. Csorbai ezt arra alapozta, hogy a városban találtak egy igazolt fertőzöttet, aki

az elmúlt két hétben több mint száz emberrel találkozott, ezért a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek.

Csorbai a járványügyi tapasztalatok alapján arra következtetett, hogy ilyen esetben hirtelen nagy számú megbetegedés is várható.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: a polgármester közéleti Facebook-oldala

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@levarosbukta: Illik Orbánhoz. Egyik kutya, másik eb.
solidedge
Gondolom a Fidesz emlőin csüngő hülye gyerek jelentette fel aki nem bírja elviselni hogy a városban nem a Fidesz embere a polgármester.
Yoda69
@Shikari: Ez nem intezkedes te balfasz! Ez a teljhatalom torvenyesitese, ami demokraciaban elkepzelhetetlen. Ilyet adolfhitler csinalt utoljara 1933-ban. Es tudjuk mi lett a vege.
A jarvanyuggyel kapcsolatos intezkedeseket mind megszavazta az ellenzek is.
Yoda69
@Shikari: Te mocsok hazaarulo! Fuhrered lelken mar eddig 14 ember elete szarad, es ki tudja hol all meg a szamlalo. Elbasztatok, geci!
nezelodo
Nem jelentette volna fel az a budapesti "magánszemély" ha ez a polgi NER társ lenne. Amúgy van neve annak a magánszemélynek, vagy amolyan Dunyhás tesó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.