Segít-e az EU a járvány idején? Nagyon is, csak Európa legkorruptabb rendszerének nehezebben tud segíteni. Tegyük rendbe ezt gyorsan: a kormány azt hazudja, hogy semmilyen segítséget nem kapunk az EU-tól (csak kipcsak barátainktól, ugye) miközben a hírek 2000 milliárdos segítségről szólnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Miért fura ez Hadházynak?Szerintem ő se emlékszik olyan esetre,amikor a fideszből bárki is igazat mondott volna.Pont most lenne őszinteségi rohamuk?Ennek a bandának borzasztó dolog az internet,hogy az emberek pillanatok alatt megtudják a frankót,de érdekes módon orbánt ez mégse ösztönzi arra,hogy ne hazudozzon folyamatosan.Kiváncsi vagyok,hogy orbán új "rokonai" a türk tanácsban vajon mennyit adtak,vagy a kínaiak,mert viktorovics azt nyilatkozta,hogy csak ezek segítenek.Vagyis orbán szerint a 2000 milliárd forint az semmi?
Sámannus
@csipetke: A kipcsak kifektetések miatt látszik valami mozgolódás arra felé, de csak töménytelen veszteség és könnyek voltak arrafelé mindig. Az hogy orbán az orrával szántja a földet úgy megalázkodik előttük. Sárba dob mindent amire büszkék lehettünk még. Az ő szövetsége szerintem akkor is kevés lesz, és csak addig szól, amíg van mit kiszórni az ablakon.
Azok muszlimokként csak feszengenek egy magát kereszténynek tituláló, még csak nem is hittérítő, inkább hitehagyó áruló mellett.
teuton
@csipetke: A gond nem a hirekkel es az internettel van, hanem a felhasznalokkal... Vajon miert a Kosssuth-radion meg TV1en hirdeti Orban az iget, miert nem Twitteren? Mert az egybites birkak azt sem tudjak, mi az internet, nemhogy esetleg külföldi, idegennyelvü hireket is hallgassanak/olvassanak! A kinai "segitseg" pedig annyi volt, hogy eladtak jo penzert (!!!) a gagyi maszkokat (mennyiert es mennyit az titok, csak a tonnaszamot arultak el!), amit mar 3 orszag mint hasznalhatatlan gagyi visszadobott!
Aztan pedig az, hogy nemhogy vasarolni nem lehet fertötlenitöszert es maszkokat, hanem meg a korhazaknak sem jut eleg, de az allamtitkar rokona kinai (!!!) maszkokat arul a neten nagy tetelben, az meg senkinek sem tünik fel... Az ilyen arura mondjak a nemetek, hogy "leesett a teherautorol"...
csipetke
@Sámannus: Tökéletesen igazad van.
@teuton: A twitterrel nem járna jól viktorovics,mert ott pillanatok alatt rohadtul kiosztanák,bár megteszik a fészbukon is.
A Kossuth rádió pedig azért kell neki,mert ott elzagyválhatja a hülyeségeit anélkül,hogy kellemetlen kérdéseket tenne fel bárki.Azért én reménykedem,hogy egyre több embernek nyílik ki a szeme.Ezt tapasztalom a környezetemben is,az eddig elvakult orbán-fanok most más nótát kezdtek fújni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.