Pár nap szünet után az általunk feltett kérdésekre is válaszoltak., hogy a holland és cseh panaszok alapján rendkívül nagy a selejt aránya a Kínából beszerzett tesztekben és védőfelszerelésekben, mi ezzel kapcsolatban a tapasztalatuk, Müller közölte, hogy "valóban nagyon különböző minőségűek az áruk", ezért átvizsgálják a beérkezett szállítmányokat, mert "nagyon fontos, hogy ezekben megbízhassunk". Kérdésünkre, hogy hány egészségügyi dolgozó van az igazolt fertőzöttek között, és hányan vannak karanténban, Müller azt válaszolta, hogy "vannak egészségügyi dolgozók is, akik pozitív leletet produkáltak, természetesen az ő szoros kontaktjaik jelen pillanatban nem dolgoznak".

Forrás: 444.hu
Feltöltő: teuton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Próbálja menteni a menthetetlent. De amikor valaki raszar a ventilatorra, akkor mindenki szaros lesz.
Józsipapa
a csúti és szargyártó petike,hogy verték a mellüket a hét elején, hogy a baráti kínai
segít nekünk... a keleti nyitás milyen jó...
erre ideöntenek egy repülőgépnyi szar,
használhatatlan védőeszközt...
nem blama ez ???!!!
Józsipapa
Most dícséri Palkovics miniszter a Kínából
vásárolt védőfelszereléseket...
teuton
A kinai maszkokat az ellenörzes utan mar 3 orszag visszadobta, mert "kinai", vagyis, gagyi, selejt!!! Ezeket vette meg Orban!!!
teuton
A megbetegedettek szamat titkoljak, a halottakat miniszteri utasitasra nem a virus, hanem az alapbetegseg kategoriajaba soroljak.
Minden percben hazudnak!!! Na meg persze lopnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.