Újabb videót tett közzé Orbán Viktor a Facebookon, a címe "Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!" A kormányfő ezzel csatlakozott a DAC futballklub felhívásához, ami a nemzeti összetartozásról szól a koronavírus idején is. A kormányfő által a koronavírus-járvány miatt hirdetett veszélyhelyzet tizennyolcadik napján megosztott összeállításon magyarországi és határon túli futballszurkolók körkapcsolás-szerűen éneklik el az Ismerős Arcok zenekar Nélküled című dalát. A videón feltűnik a magyar labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitánya, az Olaszországban tartózkodó Marco Rossi, valamint a nemzeti tizenegy csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, aki az Egyesült Arab Emírségekből jelentkezett az összeállításhoz. 

Dunaszerdahely focicsapata, a DAC felhívást tett közzé a szurkolókhoz szombaton, hogy a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel – vagyis 16:50-től – énekeljék el közösen a klubhimnuszt, a Nélküledet. Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából.

Köszönjük a kórházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik értünk! Természetesen köszönet azoknak is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az ő munkájukat!

- írták.

Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!

- szólt a felhívás. Az éneklésről készült felvételek megosztására is buzdították az embereket a közösségi médiában.

Vasárnap délután Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg egy videó.

Az elején drónról mutatják Budapestet, miközben Orbán Viktor elmondja, hogy kijárási korlátozás van, két hétig ne hagyjuk el az otthonunkat, csak ha nagyon muszáj, munkavégzés és alapvető szükségletek ellátása miatt. Aztán tényleg körkapcsolás következik, mégpedig focis tematikában: szurkolók éneklik a kamerába a Nélküledet, ebből vágtak össze egy videót. Ferencváros, Újpest, Kispest, Dunaszerdahely, Kisvárda, Zalaegerszeg, sok csapat szurkolói megjelennek. Szerepel Curtis, Marco Rossi, Dzsudzsák Balázs, Világi Oszkár is. Utóbbi üzent is az éneklés előtt.

Forrás: Index, Origo

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nevetséges! Egy vérből valók. Anyád való a te véredből, de nem én. Felcsúti mészáros 800 milliárdot basztál el sportlétesítményekre és ebben még nincsen benne azok a súlyos milliárdok amiket a falábú focistákra pazarolsz! Az egészségybe kellett volna és nem elherdálni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ha 77. nap lenne más lenne a helyzet, ha nem focizna a zemberek idegeivel, és ebben a helyzetben felvehetné a szájkosarat!!!
.
Ez olyan mintha a fériasságával büszkélkedne, hogy nekem nagyobb van!
Béla333
"Egyetlen magyar sincs egyedül!"

Tudjuk, ismerjük már a propaganda dumát! A devizahitelesek emlékszenek még a "Senkit nem hagyunk az út szélén!" szövegre, hogy aztán rájöjjenek, hogy valóban nem hagyták őket az árokparton, hanem belerugták őket az árokba.
Na ez is ilyen nagyképű szöveg: "Egyetlen magyar sincs egyedül!" Ja...
xanax
Pedig magunkra hagyhatnál minket, Viktor...
Qqberci
"Minden magyarnak rajta tartjuk a kezünket a zsebén!'...
kereső
Inkább vagyok egyedül, mint veled. Erre költöd az adófizetők pénzét te tróger pojáca? Még most is magadat fényezed, amikor száz másik helye lenne ezeknek a pénzeknek. Meg telefon mindenkinek? Minek, miért- hiszen minden tv. csatorna- plakát szórólap az önkormányzattól ezt harsogja- +maradj otthon", Van még egy kis propaganda pénz amit el kell költeni? Hányok tőled. Azt kérdezi Kuncze, mikor fogsz érdemi lépéseket tenni. Hiszen azt teszed, telj hatalom, videó, szart se érő maszkok "fogadása" a reptéren (amit már el is loptatok- mert az akinek jutott már árulja, a hülye magyarral meg kétszer fizetteted kia xart). Érdekes, hogy 27.én hirdetted ki a korlátozott kijárást- és az erről szóló plakátjaitok már akkor kinn voltak az utcán- remélem a kövér család megörült az újjabb adománynak.
Nessy
Ha verbálisan legyőzhető lenne a vírus, nálunk egy sem lenne!
nezelodo
Pedig néhányszor jobb lett volna ha elfeledkezik rólunk, pl a rokkantnyugdíjasok is nagyon hálásak lettek volna, ha nem vesz róluk tudomást. A minimálbéresek is köszönik, az adó bevezetését, a mindenki élvezi 27 % áfát a soha balesetet nem okozók a baleseti adót, a szőlő és bortermelők az első királyság finánctörvényét, a bagósok a trafiktörvényt, stb, stb, stb, hosszan lehetne sorolni az áradó szeretetét.
Sámannus
A sok bunkóval csak az értelmiséget verik szét ami még megmaradt.
Józsipapa
Megy a nép szédítése ezerrel...és megint ezt a szar magyar focit hozza ide...
A helyett, hogy arról beszélne a videóban, milyen szar védőfelszereléseket vásároltak a világba szétküldött
emberei !!!
Vagy a frontvonalban dolgozókról is összevághattak volna egy videót !!!

Azt a videót is feltehette volna, amikor a múlt héten arról beszélt, hogy a " turisztikának kampó " , és
a turisztikát harmadszorra tudta kimondani - ezt csak azért jegyzem meg, mert Medgyessyt, hogy kiröhögték
kifigurázták mikor az " útelágazást " nem tudta elsőre kimondani...
tudode
Plagizáltam foci analfabétaként azt, amit őfélesége is plagizált:
.
""""Focibuzis videó megannyi szomorú emberrel. Siratják, hogy elmaradt a Bulgária-Magyarország meccs.
Erre rávágták Orbán szavait és így dupla annyira gagyi lett.""""
.
Csúcs, hogy már videót is!
Clavigo
Egy szarházi vagy ,orbán,,semmi egyéb.
kolnidre
Ettöl az embertől bárki nyugodtan megdögölhet.
Lepényleső
...hacsak abban az értelemben nem,hogy a zöme nyögi a kisebbség igáját?
silber13
Közhelyszótár ötvözve valamilyen zenei borzadállyal
peterkelemen
Nevetséges! Egy vérből valók. Anyád való a te véredből, de nem én. Felcsúti mészáros 800 milliárdot basztál el sportlétesítményekre és ebben még nincsen benne azok a súlyos milliárdok amiket a falábú focistákra pazarolsz! Az egészségybe kellett volna és nem elherdálni!
silber13
@peterkelemen: Az " egy vérből valók vagyunk szöveget egyszerűen ellopták, mert ugye R. Kipling már a Dzsungel könyvében már megírta.
RonaGyuri
Emberek, csoda történt

bár az igazat megvallva egy csöppet sem váratlan a dolog

A mostani helyzettel kapcsolatban sokkalta több a rejtély, mint a valós tény, azaz keveset nagyon keveset tudunk a járványról. Főleg ami a valós és releváns dolgokat illeti. A legtöbb elvben érintett szakma képviselői óvatosan „többszörösen feltételes” módban fogalmaznak.
Kivéve a mi derék gyevi bírónkat az M1 különleges szakértőjét, aki ahogy szokta határozottan, ellentmondást nem tűrő módón és persze pontokba szedve oktatja ki a dolgokról a nagyérdeműt.
Igen Nógrádi Gyuri-bácsi most is tudja a frankót! =))
justhpeter
Ennek a tahónak csak ilyen ízléstelen dolgokra telik ? Számára csak a foci és a katonásdi számít ?
ómió
Igen. Az őket kitagadó most "taccson" parkol!
Nyírfa
Tényleg nem vagyunk egyedül, Viktor. Mindenekelőtt velünk van az igazság. Aztán az EU, Soros György, tehetséges és - figyelj! - tisztességes ellenzéki politikusok, no, nem mindegyik, de vannak annyian, hogy elleszünk velük utánad, ami, ne vedd zokon, de nagy megkönnyebbülés és lehetőség lesz ennek az országnak.
Ja: és nekünk vannak barátaink. Barát. Tudom, neked ez újság.
Szóval, ne aggódj, nem vagyunk egyedül. Egy kérés: légy oly szíves, tartsd magad távol tőlünk, nem csak másfél méternyire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.