Dézsi Csaba András polgármester is teszteltette magát, de eredmény csak hétfő délután várható.

A hivatalos Facebook-oldalán jelezte vasárnap éjjel dr. Dézsi Csaba András fideszes győri polgármester, hogy a győri jegyzőnek pozitív lett a tesztje koronavírusra – bukkant rá a hirklikk.hu.

Győr jegyzőjének pozitív lett a tesztje, a polgármester külön fertőtlenítést rendelt el

Fotó: Facebook/Dr. Dézsi Csaba András

Mint a bejegyzésben írja, a jegyző tünetmentes, az otthonában gyógyul. 

A polgármester jelentette az esetet a kormányhivatalnak, amely megkezdte a kontaktszeméplyek felkutatását és ellenőrzését, ám ez nem jelenti azt, hogy tesztet is végeznek rajtuk – írta Dézsi.

A polgármester soron kívüli fertőtlenítést is elrendelt a győri városházán, így azon a dolgozóknak, akiknek benn kell munkálkodniuk, azokat fertőtlenített városháza várja.

Dézsi magán is elvégeztette a koronvírus-tesztet saját költségen egy budapesti magánlaborban, ennek eredménye hétfő délután várható.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Van akinek napokig tart, van akiknek órákon belül megvan a teszt eredmény...Ez nekem nem tiszta!
SystemError
@Cicamama55: Tesztből is sokféle van és azon belűl is hatékonyságban vannak különbségek.Nyilván osztályhierarchikus a pontosabb tesztek felhasználása.. Mármint a kínai sz@r megy lakosságiba és gondolom a német vagy más, költségesebb tesztelés meg megy a vezetőségnek. Sajnos ezzel struktúrálisan is egyet kell értenünk, mert ha a fontosabb vezetők kiesnek, akkor ott nagyobb bajok lesznek.

A fentiek szép elv lenne, ha közben nem azt látnánk, hogy akik ebből a szempontból valóban fonosak az orovosok, kórházi alkalmazottak ők egyszer használatos maszkokat kapnak egy vasalóval(fertőtleníteni)...:(
Cicamama55
@SystemError: Az egyikről 1 teszt után mondják, hogy nem fertőzött, mehet, a másikat meg 4-szer is tesztelik...De azt sem értem, hogy az idősek otthonában- ahol ugye most már 3 hete zárlat van, se ki, se be,- mégis megfertőződtek úgy, hogy az őket ellátók között mindenki egészséges...Nagyon sok a homály számomra, pedig olyan nyilatkozatokat szoktam meghallgatni, akik számomra hitelesnek tűnnek.
SystemError
@Cicamama55: Nyilván ezért nincs transzparencia..., hogy ne lehessen ilyen kérdéseket feltenni és minden ezzel kapcsolatos találgatás rémhírkeltés legyen..:) Ismerve a jellemüket és a valóságot, hogy milyen állapotok is lehetnek igazából, hát szerintem mindenki tudja magában, hogy miért nem láttunk területi adatokat. miért keveset tesztelünk... Ez bizony konkrét állapotokra terelte volna a figyelmet helyben is... Így nem a kórházak elől tudósítottak, hanem politikusokat néztünk. Pedig fideszes politikusokat kellett volna néznünk a helyi " bezzeg Európai minőségű" kórházak mellett. Mondjuk szerintem ezt a "képet" nem ússzák meg, hogy ez kijöjjön a történetből... Gondolom az első intézkedések egyike lesz, hogy nem lehet fotó/videó, stb..
Megnézem majd, hogy azt az életérét egy raktárban küzdő embert, hogy ez mennyire fogja érdekelni... Szerintem egy kórházon belül az igazi valóságot nem lehet eltitkolni. Látják és tapasztalják a betegek, ha valamiből nincs, ha valaki előrébb való, mint ő...stb.. Szerintem ezek elől nem tud elfutni a fidesz még diktatúrával sem, kb a netet kéne lekapcsolniuk, amit kinézek szó nélkül belőlük, de azt az egyet szerencsére tudjuk, hogy nethez nyúlni itthon az politikai öngyilkosság...
Cicamama55
Sándor Mária erről beszélt, ezért harcolt. Nem álltak mellé akkor az egészségügyi dolgozók sem vállvetve, csak nagyon kevesen, pedig emberi módon, becsületesen küzdött! S rövid időn belül bebizonyosodott mindenki előtt, igazak voltak az állításai. Nem hiába hívő ember, a Jóisten besegített neki bizonyítani az igazát...Jó egészséget kívánok Mindenkinek!
Cicamama55
@Cicamama55: Bocsánat, a fenti válasz a 19.04 re, csak lemaradt @SystemError:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.