Egy ócsai házba tört be egy román állampolgárságú férfi pénteken késő este, ám összetalálkozott az ott lakó nővel, akit kétszer is megpróbált megszúrni, a nő sérüléseket szenvedett. A menekülő rablót néhány perc múlva elkapták, emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítványozták a letartóztatását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint március 27-én késő este egy 25 éves román állampolgárságú férfi tört be egy ócsai házba. Az ott lakó nő azonban meghallotta a betörés zajait és szembetalálkozott a betörővel is, akivel dulakodni kezdtek. 

Betört a házba, majd a tulajt is megszúrta kétszer – percek alatt elkapták

Betört a házba, majd a tulajt is megszúrta kétszer – percek alatt elkapták

Fotók: police.hu

A férfi a dulakodás során a nála lévő késsel kétszer is megpróbálta megszúrni a tulajdonost, aki védekezett ez ellen és a tenyerein, valamint az arcán megsérült. 

"Sikerült elriasztania támadóját, majd az ablakból kihajolva segítségért kiáltott. Az egyik szomszéd meghallotta a jajveszékelést, értesítette a rendőröket, valamint a polgárőröket.

A dabasi rendőrök a helyi polgárőrökkel közösen a kapott személyleírás alapján, a bűncselekmény helyszínének közelében, néhány percen belül elfogták a román állampolgárságú férfit.

Betört a házba, majd a tulajt is megszúrta kétszer – percek alatt elkapták

Fotó: police.hu

K. János ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya, egyben kezdeményezték letartóztatásának indítványozását"

- áll a közleményben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Ilyenkor román a fideszes nemzeti magyar
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Durbi, az gyogyóban miért nincs kijárási tilalom? A NER társakra az sem vonatkozik?
nezelodo
@durbincs: nem oroznám el a sarki fény címet anyádtól a kocsisorról...
nezelodo
@durbincs: Már régen értem a pszichopatákat, és kénytelen vagyok elviselni ... már-már kedvellek, mint a lakmuszt a munkámban... Tudod a pozitív visszaigazolást, és az azonnali helyeslést. Csak így tovább...
surdilloFUJT
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Böfögő szarosfarok megint kibújt a vezírből!!!Okádás helyett csinálj magadnak kistesót,te ország szégyene,agymosott fidesscsicska!!!Az agyrágóbogár éhenhalna a a fejnek nem nevezhető részedben!!!
teuton
K. János, román állampolgár... Jo vicc, a romanoknal nincs ekezet es Janos nev sem, vagyis levelszavazati "magyar"... Nem kell ide migrancs, van eleg magyarra tett bünözö böven a Karpat-medenceben, bezzeg ezekkel nem riogatnak!
ittott
nagyon kissebbségi fazon. de ez kell a cigánykirálynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.