Eddig 225 milliárd forintot költöttek védekezési felszerelésekre, felkészülésre, járványkórház építésére – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés hétfői ülésén, képviselői kérdésre válaszolva.

"Orbán törvénybe iktatta saját maga megkoronázását" – össztűz alá került a miniszterelnök
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kormányfőnek Jakab Péter (Jobbik) azt mondta:

Orbán Viktor bármikor képes gúnyt űzni a magyar jogállamiságból, kész megalázni magyar parlamentet, és most törvénybe iktatta saját maga megkoronázását, korlátlan hatalmat szavaztatott meg magának.

Közölte: az egészségügyi dolgozók vért izzadnak, a rendvédelmi dolgozók túlóráznak, a boltokban is keményen dolgoznak, miközben a miniszterelnök "azon agyal", hogyan tudja mellőzni a parlamentet. Amit ma elkövettek a magyar nemzet ellen, arra nincs mentség – vélekedett.

Orbán Viktor kijelentette:

nem történt Magyarországon alkotmánymódosítás, és a koronázást az alkotmány továbbra sem teszi lehetővé. Van viszont veszélyhelyzet: a járvány miatt van 15 elhunyt – öt nő, tíz férfi –, átlagéletkoruk 72 év. Van 447 regisztrált fertőzött, 16 közülük súlyosan beteg, van 103 kezelésre nem szoruló, de igazoltan fertőzött ember és van 279 tünetmentes hordozó

- sorolta.

Jakab Péter úgy válaszolt, a veszélyhelyzet elhárításához

nem korlátlan hatalom kell, hanem védőfelszerelés és anyagi segítség a bajba jutott családoknak.

Most karanténba zárták a magyar emberek szabadságát, azonban "legyőzzük nemcsak a vírust, de a koronát is" – fogalmazott.

Orbán Viktor azt mondta:

a veszélyhelyzet elhárításhoz szükséges jogkört arányosan és ésszerűen használják, és a végén minden jogkört hiánytalanul adnak vissza. Akkor a kritikusoknak "lesz esély a bocsánatkérésre"

- tette hozzá.

Harangozó Tamás (MSZP) azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy a felhatalmazás birtokában

az egészségügyi és szociális ágazatban emelik-e a béreket, előrehozzák-e a nyugdíj-kiegészítés kifizetését, a munkahelyek megtartása érdekében kifizetik-e a béreket,

hogy ne kerüljenek az utcára az emberek, és megemelik-e azok juttatását, akik már utcára kerültek.

Orbán Viktor kiemelte:

április 6-án vagy 7-én bemutatják Magyarország történetének legnagyobb, legátfogóbb, a gazdaság növekedését és élénkítését segítő akciótervét,

addig türelmet kért a konkrét lépések ismertetését illetően.

Harangozó Tamás azt is firtatta, hogy a járványveszély elmúltával fenntartják-e a veszélyhelyzetet a gazdasági intézkedések miatt, a gazdasági stabilitás helyreállítása érdekében.

A kormányfő kijelentette: a parlament mai döntésével neki nem áll módjában semmit meghosszabbítani, a parlament dönt, mikor van vége a veszélyhelyzetnek.

Nem jogot vettek el, hanem a kormány a veszélyhelyzet megállapításához jogot adott a parlamenti képviselőknek

- tette hozzá.

Arató Gergely (DK) azt mondta a miniszterelnöknek, hogy a valódi hősök azok, akik valóban a betegséggel veszik fel a küzdelmet az egészségügyben, de ők fegyver, ellátmány és haditerv nélkül mennek küzdenek "az önök hibájából".

Orbán Viktor közölte: minden a veszélyhelyzetben hozott intézkedés addig van érvényben, amíg a parlament így dönt.

"Mindenki nyugodjon meg", a kormányzati jogkörök nem jelentenek veszélyt "sem önökre, sem a demokráciára"

- fűzte hozzá.

Kitért rá: hét kijelölt laboratóriumban végzik a teszteket a WHO ajánlása alapján, 13.301 laboratóriumi tesztet végeztek el hétfő reggelig. Magyarország a többi országhoz képest előbb léptette életbe a szükséges intézkedéseket, "nincs miért szégyenkeznünk" – vélte.

Arató Gergely azt mondta: többet tettek a magyar futballért, mint az egészségügyért, de most nagyobb szükség lenne az egészségügyre. Felvetette, hogy le kellene cserélni az egészségügyi minisztert olyasvalakire, akiben lakosság és az egészségügyi dolgozók is megbíznak.

A miniszterelnök válaszában felidézte az előző kormányzat egészségügyi intézkedéseit. Azt mondta, akkor forrásokat vontak ki az ágazatból, elvették az egészségügyi dolgozók bérét, a kórházak adósságokat halmoztak fel. Ezt használják mérceként a támadásokkor – ajánlotta az ellenzéknek.

(MTI)

159 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az a röhej, hogy KÖZJOGILAG nem is miniszterelnök
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=257s
.
Csak egy szakbarbár hatalom, és pénzéhes pondró, tanult jogászként átverte a laikus társadalmat, félelemben tartva az alárendeltségébe tartozókat is, akit nem az dr. Hadházy Ákos, akinek leleplezésérő szól
.
www.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/fidesz/orban-viktor
.
Elkövetve azt, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa, linkebb a link-eknél!
RonaGyuri
jogot adott hogy kinyalhassák a s..-t! =))
kereső
Tiz év után is "emmuttnyocév"??? Ez már az újszülötteknek sem új orbán.Tiz év után még mindig vissza mutogatás? Jó, hogy nem az átkost emlegeted. Amúgy meg mi is van azzal a csekélyke 800 milliárddal amiről lemondott az Eu?(nem kell visszafizetni).Nem nagyon kéne itt dobálózni a számokkal mindaddig, amig az európai országok nagy többsége gdp-jük 3-5 %-át költik időarányosan a járvány egészségügyi és gazdasági hatásainak megállitására, csökkkentésére. Az a magyar 0,3-05% nem nagy büszkeség, inkább szégyen- a te szégyened.
simmering73
"Több mint ízléstelen, hogy a sok ember halálával járó világjárványt használta fel ürügyként arra, hogy a jogállam látszatát is megszüntesse, formálisan is a törvények fölé helyezze magát, bezárja a díszletnek is gyenge parlamentet, és rendeleti úton kormányozzon. Mint nagy elődje, Adolf Hitler. A felhatalmazási törvény egyértelműen a hatalom kizárólagos birtoklásának szándékát, az alkotmányosság látszatának is a megszüntetését, a kontroll nélküli nyílt diktatúra bevezetését jelenti. Ha nem így lenne, elfogadta volna azt az ellenzéki és uniós javaslatot, hogy a rendkívüli felhatalmazásnak legyen határideje. Az olyan felhatalmazás, amelynek nincs sem tartalmi, sem időbeli korlátja, örök időkre szól."
nepszava.us/bartus-laszlo-magyarorszag-nyilt-diktatura-orban-viktor-fasiszta-diktator/
Clavigo
10 év után emúútnyóócévezik a Zsírmore...???
kereső
@kereső: Erre mit lehet még mondani.Az ebesz+ep+eb dobtak egy csokor ibolyát a magyarországi demokrácia sirjára, és Magyarországra. Köszönjük szépen.
cikicakk55
"Van 447 regisztrált fertőzött, 16 közülük súlyosan beteg, van 103 kezelésre nem szoruló, de igazoltan fertőzött ember és van 279 tünetmentes hordozó." Na ez a közlés az ami mutatja mennyire nem érti mit csinál ez az embernek nem nevezhető kártevő. Mi az,hogy"447 regisztrált fertőzött",de "103 kezelésre nem szuló" is van, és van "279 tünetmentes,de vírusos is. " Mindegy milyen állapotban vannak jelenleg,de mindegyiknél megállapított a korona vírus.Így ma Magyarországon 829 korona vírusos ember van,ami még így is jóval kevesebb,mint amennyi tényleg lehet. Azt,hogy még nem derült ki a pontos adat,egy részt titkolják,más részt meg nem csinálnak elég tesztet. A tünetmenteseket is szűrni kéne,főleg azokat akik eljárnak dolgozni. Ők jelentik a legnagyobb veszélyt,hisz viszik haza idős szüleiknek,vagy nagyszüleiknek,esetleg egy gyengébb immunrendszerű fiatalabb rokonnak. Sajnos Orbánnak nagyon is érdeke,hogy az idős emberek minél nagyobb létszámban fogyjanak az országban. Sokkal kevesebb nyugdíjt kell majd a járvány lecsengése után havonta kifizetni. Sokkal jobban kéne a kormánynak óvnia a jelenlegi EÜ dolgozók egészségét. Nem a csúcsidőszakra kéne tartogatni a védőfelszereléseket,mert lehet,hogy akkor már nem lesz aki használja. Az orvosok,nővérek,ápolók,mentősök,stb szervezetének is vannak tűrő képességei.Túlhajszoltság esetén épp olyan veszélyben vannak a vírustól mint az idős emberek. Ráadásul itt oldalt látom,hogy Semmilyen Zsóti még a misék számát is szaporítaná. Még több öreg menjen el otthonról a templomokba,miközben mindenhol az van kiírva,hogy maradj otthon. Menjem Zsótika misézni a fertőzött emberekhez,be egyenesen az intenzív osztályokra és lelkesítse az ott fuldoklókat,hogy Isten jön és megsegíti,esetleg vágja a fejükhöz,hogy azért betegek,mert nem tartották be a 10 parancsolatot. Ekkora idióta kormánya egy...
division
@RonaGyuri: Gyűlölködés helyett inkább vigyázz magadra, az idősekre különösen veszélyes ez a vírus:-))
division
Azért aki ettől jobban tart mint magától a vírustól, ott valami baj van.
RonaGyuri
@division: Inkább te vigyázz, mert most még veszélyesebb ennek a buta műveletlen paraszt-suttyónak az alfelét lefetyelned! =))
division
@RonaGyuri: Ez már a második olyan hozzászólásod a cikk alatt, ami valóban méltó egy nagy matematikushoz:-)
Béla333
@division: 19.00
Hát baj az van. Bőven!
Csak Viktor vigyorog önelégülten.
division
@Béla333: Igen, baj az van, ami nem más, mint maga a vírus. Amennyiben végleg lecseng, újra kezdődhet minden, bár ennek az időpontja még kérdéses. Sok múlik az embereken nagyon, de sajnos azt lehet látni, hogy sehol nem tartják be az előírásokat. Remélhetőleg megkapja majd némelyik a maximálisan kiszabható büntetést, mert úgy néz ki a szép szó nem használ.
tudode
Milyen boldog őfélesége, mert halvány fogalma nincs arról, hogy a barátai rápakoltak minden felelősséget, mert közeleg a hűvös!
.
Akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségre!
csak úgy....
@kereső: a járványmentes idökben is nehéz volt nekik ,ezzel a szélkakas volt kisztitkárral,gondolod most másképp alakul? orbán szarik a demokráciára ,vele együtt a
ebesz+ep+eb-ra! neki most a türk tanács a kedvence! -föltételezem,hogy ezek után,kérdezés nélkül bele is viszi magyarországot valamibe...
Eriksson
Nincs más hátra, mint elküldeni a képviselőket fizetés nélküli szabadságra... :)))
Béla333
@division: 19.05
- Koronavírus,
- Orbán/Fidesz korlátlan hatalma,
- Munkahelyek tömeges megszűnése,
- Uniós pénzek nyomtalan eltűnése,
- Mérhetetlen korrupció,
- Országos gyűlölködés, emberek egymásnak ugrasztása,
- Gyermekeink külföldre költözése,
- Önzés, gyűlölködés, gyilkos indulatok.

Lehetne még folytatni, de azt hiszem ennyi is bőven elég!
tudode
Milyen boldog őfélesége, mert halvány fogalma nincs arról, hogy a barátai rápakoltak minden felelősséget, mert közeleg a hűvös!
.
Akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségre!
kereső
Méltó megünneplése a fidess 32. születésnapjának.
kereső
@kereső: Annak a fidessnek, amely a rendszerváltás legvadabb liberálisa volt.
Nyírfa
@Béla333: Igen, ez az elégedett mosoly az arcán: hát megcsináltad, Viktor, mondja magának, és megveregeti a saját vállát. Most már semmit nem tehet meg velem, apa, ő is láthatja, uralom az egész országot. Az egészet. És nekidurálja magát, hogy folytassa a hódítást, hiszen Európa még hátra van. Én meg azt mondom, Viktor, hogy Európa távol van, egyre távolabb
tőled. Nem szeretnék a helyedben lenni, amikor rábébredsz, hogy egyedül maradtál - sem Semjén, sem Habony, sem Budai, senki nem lesz melletted az utolsó órák után.
division
@Béla333: Emberek egymás ellen ugrasztása? Magyar ember mindig is gyűlölte a másikat, főleg ha az jobban keresett. Irigység ez mindössze, amihez kormány sem kell.
RonaGyuri
@division: na mi van szaros fityesznyik (csoda vállalkozó ???) megint PARANCSOT KAPTÁL, HOGY UGATNOD KELL!! =))
division
@RonaGyuri: Nekem senki nem parancsol. Egyébként meg miért gyűlölködsz már megint? A véredben van? Jó, persze, megértelek, nagyon félsz a vírustól, van is rá okod, de attól még maradhatnál ember (bár kétlem, hogy valaha is az lettél volna).
Jozefina
Fogalma sincs a demokráciáról!!! Az EU a legnagyobb hibás, hogy eddig hagyta orbán ámokfutását!!??
Nessy
Miután az a "két harmad" dönthet a vészhelyzet végéról, amelyik a korlátlan hatalmat ma megszavazta, addig lesz vészhelyzet, ameddig Orbánnak tetszik! Olyan álságos az egész szöveg! Teljesítés nélkül nincs pénz, csak munkáért! Tessen mondani, ha napról napra zárnak be gyárak, üzemek, indulnak el kis vállalkozások a csőd és a bezárás felé, hol lehet munkát találni?? Azért mert valaki teljhatalmú kormányfő, néha nem ártana ám a kolostor erkélye helyett leereszkedni a valóság talajára!
Lepényleső
Wikipédia; " Az államcsíny vagy puccs erőszakos hatalomátvétel,a szélesebb néptömegek támogatottsága nélkül,
többnyire fizikai erőszak,nem ritkán katonai erő alkalmazásával. Az irányító hatalmat egy szűk és szervezett elit
ragadja magához a törvényes formák és a politikai többség akaratának mellőzésével."
Hogy jön ez ide? Talán mert a történelem könyvek is így írják le?
csak úgy....
@Eriksson: mikor pár hónap múlva nem küldik a nyögdijadat,mert üres a kassza? akkor is így fogsz vidámkodni?
Clavigo
@Jozefina: a mi hibánk,,,,hogy ezt a Szardarabot ilyen magasra dobta a szennyvíz.Kicsit az EU. is hibás,,igazad van.
csak úgy....
@division: azt hiszem,hogy itt csak neked a pénz az istened,mert mindíg azt emlegeted!
na+a neked senki sem parancsol! valami müvész klubban köne kommentelned,veled hasonszörüekkel,akkor tán nem lenne vita és nem érne meglepetés.
RonaGyuri
@division: te buta műveletlen paraszt-suttyó, ehhez is HÜLYE vagy, tényleg azt hiszed, hogy bárki is elhisz neked bármit is!
Tudatlan barom vagy aki azt hiszed, hogy te találod ki azt pl. hogy milyen egy matematikus! =))
RonaGyuri
@csak úgy...: hagyd ez a szerencsétlen bunkót itt éli ki elcseszett életét mások egrecíroztatásával! =))
peterkelemen
Se Orbánnak, se másnak SOHA nem szabad TELJHATAMLAT adni! Itt most csak annyi történt ami idáig az álellenzéknek most van píprja is arról, hogy elárulták a magyar népet. Hazaárulásért jobb helyeken kötél jár.
peterkelemen
Az egész magyar parlamentet fel kell oszlatnia a népnek. Ezeket egytől-egyig börtönbe kell csukni, de még jobb ha azonnal megszabadul a magyar nép ettől a velejéig romlott aljas gazemeberktől. Szakértői kormányt kell felállítani, akik csak olyan személyekből állhat, akik SOHA, SEMMILYEN kapcsolatban nem álltak se a régi rendszerrel, se ezekkel.
Borsodi
Akkor nem csak a hatalmát gyakorolhatja,a felelősséget is egyedül kell vállalnia majd a tetteiért!
lusta
Háromszoros beszerzési ár mellett nem kunszt a pénzt elkölteni.
Ábel
@peterkelemen: Esetleg a Kajmán szigetekről tudnál ilyen szakértőket hozatni. De ki választaná ki őket? Itt mindenki kapcsolatban volt a politikával.
Málna
@cikicakk55: Félreértetted, a 103 kezelésre nem szoruló és a 279 tünetmentes,de vírusos beteg a 447 regisztrált fertőzött része.
A tünetmenteseket felesleges tesztelni, milliószor elmondták, hogy senki ne látogassa most idős szüleit, nagyszüleit.
Semlyén pedig nem azért javasolta a több misét, hogy több idős ember menjen el, hanem hogy ne egyszerre menjenek sokan. De ez több hetes hír, most már egyáltalán nem tartanak misét.
tudode
Előfordulhat, hogy a 37 Fidesz alapítóból többen falba verik a fejüket amiatt, hogy a leggátlástalanabbat választották párttitkárrá?
.
hvg.hu/itthon/20200330_orban_viktor_fidesz_32
.
Azaz őfélesége felé a FÉLMUNKA is MUNKA, a koronavírus, a koronázás közben nem felejtkezett el arról, hogy az ország számára FEKETE HÉTFŐN 32 éves a Fidesz, amelyből egy kézen megszámolhatóak maradtak vele, a többieket vagy passzra verte, vagy már szégyenlik azt, hogy szövetkeztek egy HATALOM ÉS PÉNZÉHES kódissal!!!
solidedge
Hogy mennyire bűzlik itt valami mutatja hogy sehol a világon nincs szükség ilyen felhatalmazásra a vírus elleni védekezésben. 2014-ben a rezsicsökkentés, 2018-ban Soros és a migráns kérdés vezette hatalomra köszönhetően a sok agymosottnak. Most a koronavírus elleni küzdelemben látja a győzelem reményét. De ez kétélű fegyver. Ha a gazdaság összeomlik és a járvány nagy méreteket ölt rászáradhat a kudarc. Persze figyelembe kell venni azt a hazugság dömpinget amivel a valóságot oly sok esetben sikerül eltorzítani. Ezzel az agymosottakat újra mozgósításban lehet tartani.
division
@RonaGyuri: Volt már szerencsém matematikusokhoz, egy sem volt ilyen retardált mint te:-)
division
@csak úgy...: Nem, csak ki nem állhatom amikor egy ilyen vén fasz ugat folyton meg sérteget. Lett egy diplomája, és azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt.
Málna
@division: Csak egy szerencsétlen öregember, ne haragudj rá. Néha megsajnálom, ahogy jobb híján itt kuncsorog egy kis elismerésért.
division
@Málna: Akkor sem kell az, hogy állandóan sértegessen meg trágárkodjon, mert egyszer a fagyi visszanyal.
Gyütt Mönt
@csak úgy...: Akarjátok a totális háborút? (Goebbels, illetve magyar kiadásban Bayer)
RonaGyuri
@division: Neked matematikushoz, buta paraszt? Legfeljebb a nagy nehezen összehozott (szerencsétlen anyád a fél baromfiólat oda kellett hordja) elemi iskolai számtantanárodhoz!!! =))
justhpeter
Ha jól tudom Dózsa György koronája most éppen szabad.
RonaGyuri
csak úgy szólok:

"Orbán Viktor: Ezt nem szabad megengedni
Egyik válaszában Orbán Viktor miniszterelnök szót emelt az ellen az idősellenes hangulatkeltés ellen, amely elsősorban az online térben alakult ki."
Sziszifusz
@Shikari: 05:42
... és úgy mellékesen kizárja annak a minimális lehetőségét is, hogy a vérlázító rendeletek kiadása miatt , netán a Fidesz belső ellenzéke szóhoz jusson , a parlamenti ülések hiányának köszönhetően .
Kussoljon mindenki, kuss van. Csak a főnök diktálhat.
Aki Én
@division: irigyellek. Neked könnyű ezt a katasztrófát elfogadni, mert a jelek szerint nem érted.
Gyütt Mönt
@Borsodi: nono, és az elmúlt nyócév, még Gyurcsány, Soros, a csúnya EU és Brüsszel, no meg a migránsok?
Sziszifusz
@Shikari: 07:30

Szerintem te is pontosan tudod, hogy ez a törvény valójában, nem a korona vírus járványról szól. Ez kapóra jött de, csak álca .
Orbán Viktor a 2/3-os többség birtokában eddig is azt csinált amit akart. A járvány miatt minden szükséges intézkedést eddig is meghozhatott, és helyesen sokat meg is hozott.
Számára vélhetően legfontosabb, a totális hatalom megszerzése, pozíciójának lebetonozása.
Ez "élet-halál" kérdése, ugyanis mára már a jobb oldali értelmiségiek közül is egyre többen helytelenítik antidemokratikus politikáját. Most őket is megfosztja a megszólalás lehetőségétől a törvény, rémhírterjesztésre vonatkozó, börtön büntetéssel fenyegető része.
Ez a Európai Unióban egyedülálló törvény, a lassú politikai agónia kezdetét is jelenheti.
almosd
Nem is tudom miėrt,de nem hiszek neki és nem is fogok.
Sziszifusz
@Shikari: 09:09
I. Ez a korlátozás nemcsak az ellenzéki képviselők "hisztijének" elnémítását, hanem a saját belső ellenzék hangjainak az elfojtását is szolgálja.
II. Az idő sürgetése nem akadály, egyik napról a másikra, önálló képviselői indítvánnyal, soron kívül, bármilyen törvényt, meg tudtak hozni.
III. Az intézkedést visszavonhatja, ... ha akarja, és ha nem akkor mi van ? (A 2/3-os kutya b..szik )
IV. Megteremtették a lehetőségét annak, hogy aki kritikát fogalmaz meg, a kormány alias Orbán Viktor tevékenységével
kapcsolatban, Polt Péter vezette ügyészségnek kreativitásának köszönhetően, rémhírterjesztés vádjával, nagyon hamar bíróság elé kerülhet. Még akkor is, ha éppen ítélkezési szünet van.
V. A demagógia és a populizmus a Fidesz, agymosó, politikájára jellemző, amit a személyi kultusszal övezet, nagyvezér határoz meg.
VI. A lókupeckénti hazudozás, népámítás nem az ellenzék, hanem a Fidesz jellemzője. Annyira arcátlanok, hogy még a saját múltjukat is megtagadva, sokszor, saját bűneikkel vádolják politikai ellenfeleiket, a magyarok ellenségnek tekintve.
Aki Én
Van a koronavírus, és van a koronás-vírus. Nem összekeverendő.
ómió
Pedig olyasmi csak efftársaknak járna! Sortűzjoggal!
Borsodi
@almosd: Nagyapám azt mondta még élt,kisfiam a cigánynak egy szavát se hidd el.csak kárt tudnak okozni nekünk.
Nessy
@Shikari: A környező országokban a munkájukat elvesztők a fizetésük 50 - 80 %-t kapkák állami támogatásként. Nálunk előadás a munkáról, ami nincs. és egyre kevesebb lesz a következő hetekben.
Más országokban a GDP 5 - 8 %-t költötték eddig védekezésre, támogatásra, mi 0,5 %-t.
Ezek tények, melyek makacs dolgok! Nem libsi matek!
verőce21
Siker! A Fídesz a megalakulásának 32. évfordulójára teljhatalmat kapott az országban...
A körülmények sajnálatos összejátszására tekintettel...
Aki Én
@verőce IQ 21: Miért van az, hogy ennek kizárólag egy maréknyi félkegyelmű örül?
Nessy
@Shikari: Tudom. 16 milliárdból két hete 2 milliárd az egészségügyre! A többit olvasd el Közlönyben. Annak talán hiszel.
Nyírfa
@Nessy: Egy Orbán-aktivistának a tény nem több mint a falra hányt borsó .
Életfilozófiája az izomerő, érve a pofon, magyarázata a csak, módszere a tagadás és a kinyilatkoztatás, jelszava a rend, amit ő tart fenn, a munka, amit másokkal végeztet el.
Ilyen emberekkel ötről a a hatra jutni?
Nessy
@Shikari: Eddig is arra költöttek, és annyit, amit úri kedvük megkívánt. Ebben semmi új nincs, még "felhatalmazási törvény" sem kellett hozzá! Miután eddig sem kérdeztek meg, eztán sem fognak, lényeg, hogy tudomásul vegyem, miszerint nincs infláció, és hűségesen kifizessem az unióban a legmagasabb 27%-s ÁFÁt. Ezzel nem mondtál újat!
division
@RonaGyuri: Ne anyázz megint te bunkó fasz, mert nem tudhatod mit hoz a holnap!
division
@Aki Én: Értem én, ne aggódj, csak nem félek tőle. A vírustól sokkal inkább, legalábbis egészségügyi szempontból.
RonaGyuri
@division: szaros buta hazudós ócska paraszt-tróger otthon okoskodj, ha hagyják! =))
RonaGyuri
@Aki Én: szerencsétlen majom @division: ez is nem ért ez semmit, csak itt riszálja magát! =))
Aki Én
@division: Aki ettől nem fél, az nem ismeri még orbánt, vagy elnézi a demokrácia totális leépítését. Azt mondjuk eddig is elnéztétek.
Ezt láttad már?:

hirklikk.hu/kozelet/nagy-ara-van-a-kinai-segitsegnek/361893?fbclid=IwAR38cdmVPHgUup-P0eo2ZOpGrnwyiZU-qUGgwODXr73Xo-S0cqgLAcW4zYk
verőce21
A sok buta lipsi agyal a címben szereplő rémhíren...
Be kellene zárni már ezeket az oldalakat is. Üzemeltetők eleget kerestek rajta, a rosszindulatú hozzászólóknak pedig nem kell indokolatlanul felületet biztosítani.
kolnidre
Szívesen olvasom ezeket a hozzászólásokat,mert innen látom mennyien utálják a bugrist és ez örömmel tölt el.
division
@RonaGyuri: Aki Én egy szerencsétlen majom?:-))) Egyébként meg: "nem ért ez semmit", nem ahogyan te írtad, miszerint "ez is nem ért ez semmit". Hol a francba voltál te nyelvtanórák helyett annak idején? Mennyiért vetted a diplomát? Ezzel a rengeteg szövegértési, helyesírási hibával nem igazán lehet sikeres vizsgát tenni:-)) Szerintem egyébként téged nem engednek otthon szóhoz jutni, ezért éled itt ki magad, mint egy vasárnapi foci drukker olyan vagy, otthon kuss a neve, a lelátón meg üvöltözik mint egy fába szorult féreg (habár csodálkoznék, ha a családtagjaid el tudnának viselni téged, nincs neked senkid, egyedül élsz, mint egy remete):-)
division
@Aki Én: Most láttam, hogy belinkelted, de őszintén szólva az uszítások nem hatnak meg. Én is úgy vagyok már az ilyenekkel mint ti a Fidesz által kiadott hírekkel, hiteltelenek. Ugye nem csak a másik oldalnak szabad hazugsággal vádolni a másikat?
RonaGyuri
@division: szaros buta paraszt-bunkó vagy hiába hápogsz nem tudsz és nem értesz semmit, csak ömlik belőled a tömény hazugság! Egyszerűen annyira értetlen és értelmetlen vagy, hogy az elemi tényekkel is gondjaid vannak. Eleinte azt hittem, hogy ez csak Orbán alfelének lefetyelése következménye, de most mát látszik: születési rendellenesség! =))
division
@RonaGyuri: Élvezed, hogy valakivel tudsz veszekedni? Hiába, akivel otthon szóba sem állnak, minden apróságnak tud örülni:-)) Ne reménykedj, én nem megyek át alpári stílusba, nem fogok lesüllyedni a te szintedre. Szégyen ez tőled, matematikusok gyöngye (na persze aki úgy vette...)
RonaGyuri
@division: böffögjél és röfögjél szaros ócska paraszt-bunkó! Csak még jobban elásod magad itt mindenki előtt. Már mindeni jól látja, hogy egy szerencsétlen korlátolt senki vagy aki azon tölti az idejét, hogy másokról agyament marhaságokat talál ki (minden kétséget kizáróan a legnagyobbad, hogy névvel címmel fényképpel elloptam valakinek a személyiségét; na ilyet tényleg csak egy ilyen beteg elme találhat ki) és terjeszt! =))
Aki Én
@division: ...ugye el sem olvastad? Egész pontosan mi ebben az uszítás? Részleteznéd, kérlek?
,,Mi" a fidesz által kiadott hírekkel úgy vagyunk, mint általában a bíróságok, akik százával kaszálják el a fideszt és médiáját az álhírek miatt. Szóval, ,,nekünk" papírunk van róla (nem is kevés), hogy a fidesz hazudik.
Már ha ennek meglátásához papír kell egyáltalán.
Persze szelektálj, jól is teszed. Az viszont érdekes, hogy a fidesz állításait kritika nélkül fogadod, bárki más állításait meg gondolkodás nélkül elvetitek ti, fideszesek. Azt sem nagyon akarjátok látni, mikor valaminek a két nappal korábbi szöges ellentétét mondják, teszik. Mert teszik. És a többség látja, érti. Valószínűleg ez az oka, hogy a fidesz csalásokkal, megtévesztésekkel, korlátlan közpénzzel, véget nem érő propagandával, sem tudott valós többségi támogatást szerezni.
Kitartóan akarjátok itt is győzködni a többséget, meghatározni a közbeszédet, közgondolkodást. Mindezt itt is, ahogy országosan, kisebbségben. Háborogtok is ezen folyamatosan. Valóban nem te vagy itt a fő uszító, legaljasabb hazudozó, de melléjük álltál. Te valóban nem lázítani, hanem inkább idegeneknek dicsekedni, kérkedni jársz ide. De ez egy másik történet, ami szerintem szintén segítséget igényelne.
division
@RonaGyuri: Te nem tudsz aludni sem, a propi az egyetlen szórakozásod, meg hogy engem sértegess? Idős korban már csak ennyi egy nagy matematikus életcélja? Vagy úgy vagy vele, hogy már úgyis mindegy? Tudod, nagyon nem érdekel az, hogy a magadfajták mit gondolnak rólam, a saját életemet elég, ha én ismerem meg a környezetem, te csak egy kis senki vagy ebben a történetben itt még jó néhány emberrel egyetemben, akik csak a semmitérő életükből fakadó frusztráltságukat töltik ki azzal, hogy másokat sértegetnek, alpáriaskodnak, stb. Nincs egyéb dolguk, mint Orbánt szidni csak mert egész életükben tehetetlenek voltak, és te, mint nagy matematikus us beálltál ebbe a sorba. Van mire büszkének lenned, nem mondom. Gondolom, most majd megint hozod a trágár jelzőidet, hiszen ez éltet kizárólag ebben az életben (mondjuk csináld, ki tudja mennyi van még belőle).
division
@Aki Én: Nem értek mindennel egyet, de nem dőlök a kardomba csak azért, mert vészhelyzetben egy kormány azonnal tud cselekedni.
Ez a helyzet mindenkire hatással van, rájuk is, nem érdekük az, hogy a hatalom kiszélesítése legyen a fő motivációjuk.
RonaGyuri
@division: te szaros ócska buta műveletlen hazudós tróger már megint itt ugatsz! takarodj és foglalkozz a szerencsétlen szüleiddel, akik egy ilyen retardált bunkót neveltek! =))
Ne vetítsd a te ócska érdem és értelem nélküli életed hiátusaid másokra. Nem tudsz te semmit, csak fröcsögsz! Ócska tróger vagy aki nagy bátran egy szaros nick mögül ugatsz! És ideöntöd szerencsétlen életed összes szennyét!
Aki Én
@division: Nem érdekük??? Szerintem az első és legfontosabb feladatuknak tekintik. Már csak azért is, mert teljesen szükségtelen volt. Ahogy eddig is mindenben tudtak azonnal lépni, ezután is. Akár online, ahogy máshol.
Sehol!!! nincs ilyen korlátlan hatalom Európában. Ez borítékolható volt, ismerve orbán ,,munkásságát" és eddigi törekvéseit.
division
@RonaGyuri: Nem élnek már sajnos a szüleim. Mindenesetre ritka egy undorító féreg vagy, de ez le is jön a pofádról a képen.
RonaGyuri
@division: Te sajnos csak egy ócska fityesznyik tróger vagy, akik szétlopjátok az országot, s most azt hiszitek nem lesz számonkérés! Majd megint átbucskáztok a fejeteken, ha bírtok a hájad testetektől -, mint a gengszterváltáskor, mikor ócska komcsi paraszt-káderekből buta libsik lettetek, majd most valami bugyuta katyvasz mentén osztjátok az észt, s elnyávogjátok, hogy parancsra nyaltátok az Orbán alfelét! =))
RonaGyuri
@Aki Én: hiába próbálod meggyőzni, ez egy buta műveletlen ócska fitesznyik paraszt-bunkó! =))
division
@RonaGyuri: Ha lecsengett a járvány, újra nekiindulok üzleti útjaimnak, most újra felajánlom, amit már egyszer megtettem: Megadod mikor és hol futhatnánk össze, és személyesen is kitárgyalhatjuk a dolgainkat egy üdítő mellett. Amennyiben ezt nem vállalod be, akkor te vagy egy gyáva, ócska hazug senkiházi, és onnantól nincs miről beszélnünk a továbbiakban. Tőlem nem lesz mit számonkérni, mert én világ életemben dolgoztam, más embereknek segítettem, ahogy most is azt teszem azzal, mivel gond nélkül kibekkelhetik a dolgozók a következő 2-3 hónapot teljes fizetés mellett. Megismerhetsz személyesen, és én is téged, onnantól már lehet tudni, ki milyen ember is valójában. Akkor írj csak innentől, ha ezt vállalod, addig viszont felejtsük el egymást, főleg a saját érdekedben.
RonaGyuri
@division: te szaros bunkó én a saját nevemen írok nekem nincs szükségem igazolásra, akinek van egy csöppnyi esze tudja ellenőrizni, de te csak egy bugyuta hazudós paraszt-suttyó vagy !
Egyébként is csak fröcsögéshez értesz! =))
Az sem normális aki egy szavadat is elhiszi! =))
Itt is körülnézhetnél, és talán - bár tartok tőle, hogy ehhez is nagyon kevés vagy - észrevehetnéd, hogy nem a te kategóriádban gondolkodó ember vagyok. Persez ha csöppnyi eszed is lenne, akkor nem engem csesztetnél, hanem a még nálad sokkal butább NER-tásaidat: büdös halfarok & a román barátja shakira, meg a többi orbán-lefetyelő! =))
division
Szép kitérő válasz volt, mindezt a saját magas szinteden. Az a szerencse, hogy az ország jelentősebb része nem a te kategóriádat képviseli, talán ezért is lehetünk túl hamarabb a víruson is, megnézhetnénk magunkat , ha te lennél az etalon:-)
Egyébként nem csesztetnélek, amennyiben nem sértegetnél folyton, na meg nem anyáztál volna a hihetetlenül nagy műveltséged bizonyításaként még régebben. Durbincs, Shikari...Ugyan mit kellene foglalkoznom velük? Engem nem piszkált még egyikük sem, irkáljanak csak mint bárki más, az ő dolguk. Te konkrétan anyáztál, ami nem megbocsájtható.
RonaGyuri
@division: látod megint hazudsz, te rongyoitál nekem a durbincs NER-társaddal karöltve! =))
De hát mindegy egy vagy velük egy vérből való ócska műveletlen paraszt-komcsiból lett fityesznyikek vagytok s ezt naponta többször is okadatoljátok! =))
Na menjél tovább lopkodni az adófizetők pénzér! =)) Abban jó vagy! Ahhoz értesz! A gondolkodáshoz túlzottan gyenge!
division
@RonaGyuri: Szállj már le rólam, te szerencsétlen! Lopással is vádolsz immáron? Pont te, aki vette a diplomáját az Ecserin? Kérd már meg a kutyádat amennyiben van, hogy nyalja meg a golyóidat, legyen már végre valami más örömed is ebben az életben azon kívül, hogy engem próbálsz baszogatni ( csak vigyázz, el ne kapja szegény állat a koronavírust). Ja, és iratkozz be valami helyesírási tanfolyamra online, mert még mindig nem tudsz helyesen írni.
RonaGyuri
@division: te ugatsz itt állandóan, most sem én szóltam hozzád! Szaros tolvaj vagy aki azt hiszi, hogy mások is olyanok mi ő. Na meg egyébként is a fityesznyikek ilyenek. A saját jellemtelenségeitekkel vádoltok mindenkit! Sok-sok Kövér Laca vagytok! =))
RonaGyuri
@division: ismét tanúságát tetted annak, hogy milyen buta vagy, mennyire nem tudod mit beszélsz. Megint elővetted az egyik baromságodat "az Ecserin vettem a diplomámat" agyrémedet. Miközben már láttad az aranydiplomámat!!! Ügyes!! =))
division
@RonaGyuri: Imitáció az csak:-) Most is te szóltál hozzám, te bugyuta vénember. Amúgy meg maradj meg abban a hitben, hogy hazudok meg lopom a pénzt, hátha megnyugodsz tőle.
RonaGyuri
@division: hazudós ócska bunkó lapozz vissza a téma elejére és ott olvashatod, hogy te ugattál rám! Ahogy ezt bárki megteheti és akkor látja, hogy már megint HAZUDTÁL!!! =))
Ennyire buta vagy, így lejáratod magadat, égsz mint a rongy ami a jellemed (ócska rongy fityesznyik vagy, azaz gátlástalan tolvaj is)!! =))
division
@RonaGyuri: Ki beszélt itt erről a cikkről? Ez nem most kezdődött, aki anyázott az te voltál még régebben egy vitánk kapcsán. Egyébként tök jó simmering73 feltöltött képe, ott állsz Orbán előtt, amint átveszed az aranydiplomádat:-)))))))
RonaGyuri
@division: én veled sohasem vitáztam! Megint hazudsz. belepofáztál az egyik ócska tróger NER-társaddal való vitába. S azóta is rendre, mint ahogy itt is, rád jön és valami baromsággal nekem rontasz, majd jössz a szokásos gátlástalan hazug ocsmány vádaskodásaiddal! =))
Ez vagy te! Egy buta hazudós senki! =))
division
@RonaGyuri: Gondold ezt akkor. Attól én még az vagyok aki:-)
RonaGyuri
@division: egyébként még jó hogy megnéztem; ma 17:20: -kor ezt írtad: "Most is te szóltál hozzám", 17:42-kor meg: " Ki beszélt itt erről a cikkről?"!!! ÉGSZ MINT A RONGY!!! szaros hazug tróger!!! Ha annyira buta vagy, hogy nem érted amit írtál, kérj meg valakit! =))
RonaGyuri
@division: nem kell gondolni; percről perce okadatolod! Most is lebuktál ócska HAZUDÓS tróger!! =))
Zsopiale
A királyok ritkán szoktak természetes halállal dögleni, csak szólok...
division
@RonaGyuri: Rajtad röhög már a fél város:-)) Nincs ember, aki azt gondolná, hogy a te stílusod egy értelmiségi embert takarna. Nem is vagy az, nem is voltál soha, és nem is leszel már. Kíváncsi lennék, mennyire élvezed amúgy ezt az egészet, mert egy biztos, más szórakozás neked nem jutott az életed során. Tényleg, mi van a kutyával? :-)
RonaGyuri
@division: szaros műveletlen paraszt-bunkó inkább arról beszélj, hogy megint lebuktál hogy HAZUDSZ!! =))
division
@RonaGyuri: Te a nap 24 órájában a propi előtt ülsz, minden egyes nap? Mert hetente mondjuk egy nap még normális, de állandóan...Szar az, amikor valakinek nincs se gyereke, se unokája, aki meglátogatná:-)
RonaGyuri
@division: pofa be szaros HAZUG disznó! =))
tudode
Na ugye, ugye!
.
A patás ördög sem képeSS kibújni a krokodil vastagságú bőrével.
.
24 óra múlva bebizonyította, hogy a FELHATALMAZÁST nem a vírus, a hatalma megszilárdítását célozta meg:
.
----- Kétmilliárd forintot kap kikötőépítésre Mészáros és Tiborcz közös biznisze
.
hvg.hu/kkv/20200401_appeninn_vagyonkezelo_kikoto_club_aliga_meszaros_lorinc
.
Miközben
.
------ Fontossági sorrend: Vakcina-kutatásra 100 milliót, a győri hittudományi főiskolának 1 milliárdot adott tegnap Orbán Viktor
.
168ora.hu/itthon/vakcina-kutatas-penz-osztogatas-egyhaz-koronavirus-fontossagi-sorrend-183232
.
Mit képzel magáról ez a falusi surmó akkor, amikor a vírus szedi az áldozatait!
division
@RonaGyuri: Az összes saját szókincsedet felhasználtad már? Nem te vagy véletlen Eladott Ország is?:-)) Írj még, annyira tetszik a szánalmas viselkedésed.
RonaGyuri
@division: ócska HAZUG disznó vagy!! =)) S persze egy retardált műveletlen fityesznyik TOLVAJ!! =))
division
@RonaGyuri: Köszi, már vártam, bár én nem kelek ugyan hajnali négykor azért, hogy a propira rávessem magam, de kinek mi a fontos az életében. Neked ez, másnak más.
RonaGyuri
@division: ócska HAZUG tróger hiába károgsz! Most is lebuktál! =))
division
@RonaGyuri: Alig telt el negyed óra, máris válaszoltál. Tényleg egész nap előtte ülsz. Szegény ember:-)
RonaGyuri
@division: te ócska hazug TOLVAJ, takarodj a fityeszes bandádhoz! Annyira buta vagy, hogy még az alapvető eszközökről sem tudsz! Igaz nem is az ennyire retardált ökröknek készül!!! =))
Nagyon buta vagy, hogy nem látod mennyire égeted magadat a sületlenségeiddel! =))
division
@RonaGyuri: Nagyon is tudok az alapvető eszközökről, főleg ami számítástechnikai, műszaki téma, de szerintem neked az egyetlen alapvető eszközöd egy elektromos vibrátor lehet, csak azt nem értem, használat közben az hogyan jelez amikor üzenetet kapsz? :-))) Illetve kitől lopod hozzá az áramot hogy fel tudd tölteni? Szarakodsz itt velem öreg, tolvajnak nevezel, rossz vége lesz egyszer.
RonaGyuri
@division: Már megint HAZUDSZ!!! Re mocsok tróger, ha legalább az elemi dolgokkal tisztában lennél, akár tudhatnád, hogy te még szerencsétlen anyádban sem voltál, mikor én már elismert szaktekintély voltam az informatika Több területén! =))
Te csak egy ócska kis fityeszes szélhámos tróger vagy , csak LOPNI tudsz, de azt is csak azért mert hagyják! =))
division
@RonaGyuri: Szaktekintély...Ezzel a stílussal...Melyik szemétszállító cégnél alkalmaztak?
RonaGyuri
@division: te ócska mocskos hazug tróger vagy, megint lebuktál! Csak egy ócska gagyizó és/vagy színes-fém tolvaj vagy, És még ehhez is korlátolt! =))
RonaGyuri
@division: ha nem is alkalmazás és nem szemét, hanem személy szállítás - bár ez a te szellemi szinteden kb. mindegy -, de megtaláltad egy dolgozatomat:
La meilleur utilisation de parc d'autobus de SNTV
SEH-BNEH/Alger, 1974
division
@RonaGyuri: Szegény vénember, már tényleg sajnállak.
RonaGyuri
@division: látod ismét lebuktál, hogy egy retardált elmeháborodott szaros, gátlástalan hazug tróger vagy! =))
division
@RonaGyuri: Sorry, én nem dolgozatokat írok, hanem fejlesztek, termelek, ami azt eredményezi, hogy dől a pénz külföldről, és még azt is simán meg tudtam tenni, hogy két hónap fizetett szabadságot adtam a vírus miatt az embereimnek, és ezt akár meg is tudom hosszabbítani ha kell. Az efféle dolgozatokkal kitörölheted leginkább a hátsód, miután kivetted belőle a vibrátort:-) Tudom, tudom, egy retardált, gátlástalan hazug tróger vagyok, le sem kell már írnod:-))))))))))
RonaGyuri
@division: mit fejlesztesz te szerencsétlen bugyuta hazudós tróger, te még az elemi számtanhoz is hülye vagy!
Ha az elemi dolgokkal tisztában lennél akár tudhatnád azt is, hogy a fejlesztések meghatározó része a koncepció és modell kidolgozása! =))
Stílusod egyre jobban hasonlít a büdös halfarokhoz, testvérek vagytok? =))
division
@RonaGyuri: Olyanról nem tudom hallottál e már, hogy vannak, akik zseninek születnek, és rálátnak azonnal olyan dolgokra is, amit mások évekig tanulnak, de még akkor sem biztos hogy jutnak valamire? Na látod. Kb. ez vagy te. Büdös halfarokkal még nem volt dolgom, meg eleve nem is szeretem nagyon a halféleségeket, de kinek mi az ízlése, csak vigyázz, mert a mostani vírus is valahogy így alakult ki:-)
polar450
@verőce21: "Bírjuk mink a kritikát, csak nem szeressük!" - igaz?
"Mi sosem vetemednénk arra...!" - igaz?
polar450
@Pegero: Mert Orbán legyőzi? Úgy győz. mint az EPP-ben?
polar450
@Shikari: A Fidesz soha nem is fog a parlamentben vitatkozni a belső gondjairól, a többi párt sem!
Van belső ellenzék a Fideszben.
"Kitört a hatalmi harc a Fideszben
2020. január 06. - nickgrabowszki
Lázár kampányt indított Kubatov és Rogán leváltásáért. lr2.jpg

A tavaly tavasszal leváltott (megbukott/kirúgott;, jellemző, hogy azóta sincs hivatalos magyarázat a kormányból való menesztésére) Lázár János volt kancelláriaminiszter állt az élére a Fidesz belső ellenzékének.

A harc értelmezhető puszta hatalmi közdelemként, meg tartalmi vitaként is; a kettő összefügg. Az utóbbi lényege, a hatalom megtartása, a kormányoldal 2022-es győzelmi esélye. A vita akörül forog, hogy az október 13-ai önkormányzati választáson nyert-e a Fidesz.

Mert ha igen, akkor minden rendben, akkor sínen vannak.
Ha viszont nem, akkor változásra és váltásra van szükség.
Innen nézve érthető, hogy Lázár ragaszkodik hozzá, októberben veszített a Fidesz. Saját, hódmezővásárhelyi újságjában - egyebek mellett - azt mondta:

Látványos a különbség a 2018. áprilisi kétharmados felhatalmazás és a 2019. októberi bizalommegvonás között: a Fidesz tanulságos vereségeket szenvedett. Tudomásul kell venni, új politikai korszak köszöntött Magyarországra, ahol két párt van: a Fidesz és a „NemFidesz”. A választókerületemben is csökkent a Fideszre szavazók száma, míg a nem ránk szavazóké stagnál, tehát nem egyre többen szavaznak ellenünk, hanem elveszítettük bizonyos választói csoportok bizalmát."

Török Gábor:
Lázár János sokak véleményét fogalmazta meg. A párt csúcsvezetői között is van olyan vélemény – ezt személyesen is tapasztaltam – miszerint ha nem változtatnak, akkor a 2022-es választást is bukják. És van egy nagyon erős törés a Fideszt irányító fővárosi csoport és az alapvetően az eredményeket hozó, a párt derékhadát képező vidéki politikusok között, akik szerint a központ nem látja, milyen helyben a véleményklíma.

Ugyancsak Török állítja, hogy a belső ellenzék személyi változásokat...
polar450
@Pegero: Nézd el nekem, nem vagyok pszichiáter, hogy minden reakciódat figyeljem, van más dolgom is, sok a beteg...
polar450
nepszava.hu/1028774_csokolja-meg-a-fenekemet-orban-25-evvel-ezelott

"Csókolja meg a fenekemet" - Orbán 25 évvel ezelőtt
Publikálás dátuma
2014.07.30. 10:06
A fiatal demokrata Orbán Viktor. Fotó: YouTube.
Orbán Viktor 25 évvel ezelőtti mondatai ma is tökéletesen írják le a rendszert, igaz, most éppen azt, amit ő épít és tart működésben. Így ezeket a gondolatokat ma már másnak kell képviselnie.

A YouTube videó megosztó oldalon látható rövid összeállításban egyebek mellett azt mondja Orbán Viktor, hogy "az a politikai erő, amelyik nem hajlandó tárgyalni..., az csak magának tehet szemrehányást". Vagy "mindenki, aki a nevét adja, és asszisztál, és nem tiltakozik az ellen, hogy ilyenek megtörténhetnek ebben az országban..., annak nem üzenhetek mást, csak azt, hogy csókolja meg a fenekemet".

A képre kattintva megnézheti a 25 évvel ezelőtti Orbán Viktort.

A jobboldali "kultúrfölény" hogy kiütközött, mi?
polar450
@Pegero: A humorra még gyúrj rá rendesen, elég mesze van tőled!
verőce21
@polar450: Te akkora marha lehetsz, hogy titokban legelni jársz!
RonaGyuri
@division: te mint zseni?? ez még az eddiginél is nagyobb hazugság! Minden félmondatod okadatolja, hogy fogalmad sincs arról, hogy miket hordasz itt össze. Annyira korlátolt vagy, hogy már arra sem emlékszel, hogy pár órával előbb miket HAZUDTÁL, így rendszeresen ellentmondasz saját korábbi hazugságaidnak is. A józan észtől nem is beszélve!! =))
polar450
@verőce21: A jópofizás neked sci-fi, beszélj egy humoristával, addig ne szerepelj!

Te nem csak akkora marha lehetsz, hanem egyenesen az vagy - nyalonc!
Istállót neveznek el rólad - marhaistállót!
polar450
@Pegero: Most akkor olyat kéne, ami működik mis!

"☹ nem található
users Sajnos a keresett dokumentum nem található.
:-(
The requested document was not found on this server."
verőce21
@polar450: Eredj legelni te Barom! A mezőn a helyed, ott megnyugszol, sarjad számodra a fű! :)
kokopelli
@polar450: (08:37)... a "Trafik"-ért lejátsza a Hofí mondását is! "...a trafikért ßopok,nyalok gombot varrok!" (;-))
polar450
@Pegero: Egyszerűkém! Miért nem a kezdő mondatot teszed be?
polar450
@verőce21: Ideges vagyol' pici mákszem!
Fosol tőlem,mi?
Na, hányszor is fogtalak be hazugságon?
Sorold...
polar450
@Pegero:
De sötét vagy majom, arra utaltam volna, ha a linked kezdő mondatát beteszed - te sötét - akkor simán is rá lehet keresni, nem kell a teljes link!
Eccerűkém!
polar450
@Pegero: Faék eccerű!
Még nem találtál kezdőmondattal cikket?
Újat mondtam?

Feldughatod magadnak ezt a röpcédulát!
"☹ nem található

"users Sajnos a keresett dokumentum nem található.
:-(
The requested document was not found on this server."
polar450
@Pegero: Cicafiú!
A gagyi f*szságok le vannak tiltva a gépen! Okoska!
Van belőlük, főleg nyalonc oldalak!
polar450
@verőce21: Szenvedsz? 17 : 1 - a tálib hátránya!
Rockxy
nagyon király eza jakappeti.
igazi ötletember.
verőce21
@polar450: Ettől még nem lesz bevándorlók lerakóhelye Magyarország - iszlámék kecskéje! :)
polar450
@verőce21: Elég, ha van már 12 mecset, ez nem zavar, mi?
Mert hány migráns akarna itt maradni? Meséld ...
polar450
@Pegero: Cicafiú, értési gondjaid vannak, már tudomásodra hoztam, hogy nem érdekelnek a linkjeid, a pc. beállításain nem változtatok - nem az enyém - tehát a pszichésen terheld linkelési mániádat valahol máshol kell kiélned!
Az oldalon tőled még egy értelmes érvet nem olvastam az álláspontjaid mellett!

Vilcsi - cicafiú, a bácsi heteró, ha mégis ismerkedni akarnál!
polar450
@Pegero: Cicafiú!
A "mindenki" hivatkozás mindig a gyengeség jele, a vesztes tudatalatti jelzése akaratlanul, a külvilág felé!
polar450
@Pegero: Dühöngsz, cicafiú, dühöngsz?
Jársz még a Keleti wc-jébe dugatni magad?
polar450
@Pegero: Ideges vagy, cicafiú, kiröhöglek, nem baj?
Ne törd magad, a bácsi nem homó, tehát esélyed sincs!
polar450
@Pegero: Ne szenvedj, cicafiú, adj fel hirdetést!
NKF
Honnan szedték ezt a fasz jakabkát?A jobbikból már nem lesz semmi
jövőre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.