Láttam, kaján, öntelt vigyor ült a képeden, a kétharmados szavazás végén. Azt hitted nyertél, mint eddig mindig. Hogy mától tied az abszolút, a totális hatalom. Csak van némi gond, haver Mert hiába nyekeregte kánonban a teljes papagájkommandód a parlamentben, hogy mindez a járvány miatt kell, hogy ez nem diktatúra, mert még a tegnapig hívő orbánista szomszéd is azzal fogadott este, hogy „ezt nem nyaljuk be, a hülyék a túloldalon vannak”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez az írás kiváloan elemzi a helyzetet...öngólt rúgtál vityka!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Pálinkás Pál: "Müller Cecília arról is beszélt,
több gyermek fertőződött meg, vannak köztük egész kiskorúak. Van olyan köztük, akinek – bár nincs lélegeztetőgépen – segíteni kell, hogy megfelelően történjen az oxigéncsere a tüdejében."
Ez is a propellerben jelent meg, ma délelőtt. Ehhez nem szóltál hozzá...
Szerintem nem árt vigyázni, és be kell tartani a szabályokat. Ha csak ennyit tehetünk, legalább ezt tegyük meg!
Pálinkás Pál
@vacsi: Nem akarok vitatkozni...mert cilike biztos mindig igazat mond...ne sértődj meg,de nem tartom hiteles forrásnak...de tegyük fel hogy igaz...egy járvány veszélyességét nem a kirívó estekből határozzuk meg,hanem az átlagból...és bizony az átlag erősen azt mutatja,hogy aggastyánokon,és krónikus betegeken kívül nemigazán találsz áldozatokat...ez a szar a netben ...sajnos az adatok elérhetők...lehet maszatolni,de a számok valósak maradnak!!!
vacsi
@Pálinkás Pál: Adja Isten, hogy Neked legyen igazad!
Zsopiale
Időt sem hiszem, mert aligha fogja kihúzni addig ez a köpcös hazug hazaáruló náci rablógyilkos parazita patkány féreg...
Eladott Ország
@Zsopiale: Ő csak egy közönséges bűnöző cigány geci!
Aki Én
@Málna: Zseniális, ahogy valaki Európában példátlan módon korlátlan időre, korlátlan hatalmat adat magának a csicskáival? Egy olyan ember, aki 100 milliárdokat költ propagandára közpénzből, miközben hiánycikk az alapvető védőeszköz a döglődő eü-ben? Te tényleg súlyosan beteg vagy. Nem akarom elhinni, hogy ilyen emberek élnek köztünk. Elképesztő... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.