Glattfelder Tamás közgazdász és Török Ákos informatikus barátaikkal kidolgoztak egy olyan javaslatcsomagot, amely tömeges szűréssel kezelné az egybehangzó előrejelzések szerint Kelet-Közép-Európában, így Magyarországon is még csak most kibontakozó vírushelyzetet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@kulabombaafityiszre: Természetesen nem, de a matematikai alapot Ő fektette le...
Jozefina
Ha Glattfelder Tamás közgazdász és Török Ákos informatikus fidesz-kdnp-s, akkor van eshetőság az általuk felvázolt tesztelések mielőbbi alkalmazására. Ellenkező esetben nem látok rá eséjt sem. A józan ész azt diktálná, hogy azonnal alkalmazni kellene!!! Valószínűleg más országok előbb fokják, mint mi itthon!!!
flex
Tömeges nyálminta? Azt Orbán seggéről levehetik. Nem mindenkiét, csak a kétharmadét.
Mert a 10 millió lakos, a 8 millió választásra jogosult, és az 5,7 millió tényleges választó kétharmada az 2,8 millió.
ha szerinte a válasz helyes, ne menjél matematikusnak. Statisztikusnak még mehetsz, ha tettszett az ősmagyar Kétszer kettő néha öt c. filmeposz.

Szeretek nem fideszes suttyó lenni. Szabadabb. érdekesebb. Több a kihívás. A több kihívás pedig feléleszti az emberben szunnyadó kreativitást. No, nem a pénzszerzésben, a hatalomszerzésben, a romlottságban, az aljasságban, az őrületben, hanem abban, hogy miként maradjunk jók a velejükig romlott fideszesek közötti feudalista szintű uram-bátyám világban. Nehéz lavírozni, nem megoldható.
Persze a sok pénz sokakat megrészegít...
flex
Olyan könnyű. Nem kell mást tenned, csak nyalod Orbán seggét és isteníteni őt. És már dől is a lé, amiből telik sok Lolára.
Qqberci
@kulabombaafityiszre: Ritkán járok abban az országban... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.