Újabb történelmi mélypontot jegyezhetünk fel.

Az előző esti árfolyamához képest vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerdára virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

A magyar fizetőeszköz kedden este 361,78 forintos eurójegyzésen érte el új történelmi árfolyammélypontját, 

azután szerda reggel nyolc órára 361,24 forintra emelkedett.

Padlóra került a forint

A dollár jegyzése csökkent, a svájci franké emelkedett szerda reggelre. A dollárt a kedd esti 328,02 forint után 327,70 forinton, a svájci frankot 340,21 forint után 341,05 forinton jegyezték szerda reggel.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Ez rémhírterjesztés. Majs akkor kell erről írni, mikor, azt persze senki sem tudja, lesz valójában a mélyben.
Macskaszem
@Anna24: Moderátorkám, vigye már innen ezt a kurvafuttató szart!!!
Yoda69
Ezek a dilettans barmok hazavagtak a forintot, es az orszag gazdasagat. De nagyobb baj az hogy az oktatast es az egeszsegugyet is romokba vertek. Es mindezek tetejebe most itt a jarvany, ami total felkeszuletlenul erte az orszagot, pedig orbannak 2 honapja volt ra hogy felkeszuljon vedelmi eszkozokkel. Ez a balfek azt hitte a jarvany kina hatarain belul marad.
ómió
Hogy Gyuri gazdi "adományozhasson", ahhoz előbb bizony hekkelnie kell!
Sziszifusz
@ómió: 10:33
Hogy piros pöttyös fenekű Matolcsi Gyuri gazdi, sajátjainak "adományozhasson", ahhoz előbb bizony hekkelnie kell !
Gauntlet
Hívni kéne a mentőt hozzá, de azok most nem érnek rá!
Yoda69
@fideszes gyökér: 364.5 de meg megy lejjebb
ómió
@Sziszifusz: Nálad is a ráhazudósdi dívik? Persze, hisz ez a bolsi "trendi"!
Eladott Ország
@ómió: Magyarország Európa szaros segglyuka. Előbb-utóbb összedől a kontinens első számú kipcsak disznóólja és ott találja magát a magyar társadalom, ahol a románok voltak 89 decemberében. Idő kérdése. Te ütődött fidesz barom, már a román lej is elszáguldott mellettünk és az összes volt kelet-európai blokk devizája. Pedig a románoknak 89-ben még enni is alig volt mit éhínség volt! Jelenleg már a román gazdaságot is ánuszrózsán csókoljuk b+!
Sziszifusz
@ómió: 11:17
Kikérem magamnak a lehazugozást. Egyébként pedig a bolsik legtöbbje a ti táborotokban van.
Ezt bizonyítja majdnem minden megmozdulásotok. A szovjet bolsevikok egykor kimondták, hogy "minden hatalom a szovjetek kezébe megy át".
A jelenlegi Magyarországon nyilvánosan nem adták ki ezt a jelszót, de ettől függetlenül minden hatalmi ág, minden anyagi forrás a Fidesz kezében van. A bolsevizmus kiteljesedett, ez jól látható.
jesz
mélyponton a Forint az euróhoz képest?

Tegnap a budaörsi osan-kútnál tankoltam, a benzin áta is mélyponton volt: 281 Ft/liter a 95 ös.

(ennek ellenére hárman tankoltunk a tíz oszlopos kútnál)
Gyütt Mönt
@ómió: amennyiben a hekkelés olyan jövedelmező dolog lenne, akkor nyilván te is azt tennéd. Hiszen a tőzsdén - szerinted - csakis nyerni lehet :)) Elárulom: vagyonokat lehet veszíteni, mint pl. a manyup pénzeket, aztán Sorosra mutogatni, hogy miatta volt.
ómió
@Eladott Ország: Magyarország Európa szaros segglyuka akkor volt, bolsiék fajkreténje, amikor Böszme efftársad államcsődbe döntötte és majd minden kelet-európai ország megelőzte a fejlődésben! De akkor kussoltál, mint szar a fűben!
Yeromos
Itt a Matolcsi és tettestársai féle illiberális gazdaságpolitika eredménye.
Ha ezek a tetvek bevezették volna ez eurot akkor most az ország nem bukna kb 30%-ot.
Az euro drágulása hatalmas inflációt fog gerjeszteni.
Csak azért nem vezetékbe az eurot, hogy tudják manipulálni a kamatokat, ez lett az eredménye.
ómió
@Sziszifusz: Kontraproduktív olyat kikérni, amit hintesz! A bolsik meg abban a táborban vannak, amelyik a neobolsi Európai Egyesült Államok meg a migráncs internácizmus létrehozásán "munkálkodik", de az véletlen se a Fideszé! A "nagy efftársi éleslátásban" még ennyi se tűnt fel? Vagy csak a ráhazudósdi nem engedi feltűnni?
ómió
@Gyütt Mönt: A hekkeléshez bizony, igen sok pénz szükségeltetik. Tudod! Mint, amennyi Gyuri gazdátoknak is van! Nem tudtad? Azzal lehet az "objektív eseményeket" úgy "terelni", hogy azok a te "téted" érdeke szerint alakuljanak! És máris jön a "nyereség", amiből "adományozni" lehet! Sőt! Manipulálni és hazudozni is! Ahogy te is csinálod és még hekkelned se kell hozzá!
Sziszifusz
@ómió: 13:07
Magyarországon minden a korábban független hatalmi ág ( köztársasági elnök, alkotmány bíróság, ügyészség, számvevőszék, Magyar Nemzeti Bank, stb) a Fidesz pártkatonáinak irányítása alá helyezve. A fékek és ellensúlyok rendszere felszámolva.
Az ellenzéki pártok ellenséggé nyilvánítva. A sajtó 90 százalékban központi irányítás alatt, fake news ezerrel .
Ez nem, ... ? De igen ! Szegény Magyarország, szegény magyarok !
verőce21
Most, ebben a pillanatban, már 366 Ft= 1 Euró!
Ilyenkor megnyugtató, ha eurózónában fektetett ingatlanba, megelőzően valaki...:)
Yoda69
orbaneknak ezt is sikerult elbaszniuk. Az oktatas es az egeszsegugy utan a jo magyar forint is megy a levesbe.
ómió
@Sziszifusz: Amikor minden és mindenki a bolsi pólusból delegáltatott, akkor mintha csendben kusikáltál volna. "Hogyé' is van ez" nálatok? Akkor nem kellett se fék, se ellensúly? A kóbor bolsevik hazugságok megelőzése érdekében megjegyzendő még, hogy a sajtó nagyobb része idehaza máig is "ellenzéki" hangvételű! És ott tényleg az megy: fake news ezerrel! És, akiket ezekkel etetnek, azok tényleg a "szegény magyarok"!
Zsopiale
@Shikari: Azon se legyél majd meglepve amikor a pszichiáter mondja, hogy sajnáljuk de bezárjuk magát élete végéig gumiszobába...
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, lehet itt fröcsögni, de a forint attól még erős lejtmenetben van. Azért nem írok árfolyamot, mert úgy járok, mint Tabi a zsír árával.
Sziszifusz
@ómió: 14:31
Te hol élsz ? Magyarországon ?
A magyar sajtó nagyobb része "ellenzéki" hangvételű ? Háááát, ehhez már pofa kell !
Nézz kőrbe ! Láss, ne csak nézz !
Az írott és sugárzott mádia 90 %-ban Fidesz szócső. Néz utána a tulajdonosi háttérnek.

Már többször megfogadtam , hogy ilyen fanatikus dogmatikusokkal mint te, nem tárgyalok, de nem bírom ki szó nélkül a "kopasznak is hajmeresztő" megszólalásaitokat.
Eladott Ország
@Shikari: Ami 8 év alatt elvesztette közpénz jellegét, abból egy fejlett országot lehetett volna létrehozni egy elégedett társadalommal! Magyarország Európa szaros segglyuka. Előbb-utóbb összedől a kontinens első számú kipcsak disznóólja és ott találja magát a magyar társadalom, ahol a románok voltak 89 decemberében. Idő kérdése.
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/87951018_1430375183833878_8200001215640109056_n.jpg
Amiről nem beszélnek! Az Orbán nevű maffiaállam, 8 év alatt több pénzt lopott el , mint a kommunisták 40 év alatt!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/80611491_695330184207051_2845050971833237504_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=SjXFbB7cpisAQne3SwqgEXvV9yvRQt6PbL7PnU6qJm5LONr2sYSreJUfw&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=6c1a02b0f13f4285042bc45d118ca64d&oe=5E9A38F7
lusta
Mit ad isten, 370 előtt lépett az MNB. Csak nem shortolt valaki?
ómió
@Sziszifusz: Hülyeségek böfögése helyett számold össze őket!
ómió
@Eladott Ország: Most éppen azt promótálnád, hogy 2002-2010. között a legtöbb lehagyott bennünket? Akkor nem fidesz kormányzás volt, hiába hazudnád rá! Szóval, "ennyit tudtok"! Efftársilag!
Edmond Dantes
Azt javaslom,hogy mindenki most vegyen eurót,amíg olcsó.Ugyanis jövő héten már jócskán négyszáz ft fölé fog menni!!! Aki meg akar gazdagodni,az hallgasson rám,aztán mondjon hálát Matolcsynak és persze Orbánnak.Már csak azt az apróságot kell megoldani,hogy miből vegyen az ember eurót.
flex
Azok is háborús bűnösnek számítanak, akik orbánt védik Az összeset !!!
Őket is bíróság elé kell állítani bűnrészesként. Az nem játszik, hogy nem tudták, nem értették, mert nagyon is jól tudták, értették, hogy mit miért csinálnak.

Ezt a melót is meg kell valakinek csinálni - nyugtatják magukat a gecik.
Nem, nem kell !!!
Kurva sokan inkább éhen halnak, de nem csinálnák azt a melót, amit ti csináltok.
Gazemberek gazembert védenek.
Sziszifusz
@ómió: 12:40
Kormány kritikának is helyt adó rádió: 1 db. csak kis területen fogható sugárzással
Kormány kritikának is helyt adó televízió: 2 db.
Kormány kritikának is helyt adó újság: 4-5 db.

Az összes többi, írott és sugárzott média, pénzéből fenntartott, kormányzati propaganda eszköz.
6-8 rádió országos vételi lehetőséggel, 5-6 televízió, országos vételi lehetőséggel, a 19 megyei lapon kívül még vagy 10-12 újságnak nevezett nyomtatvány.
ómió
@Sziszifusz: "Kormánykritikának is helyt adó"? Hű, de "finom" fogalmazás, ha azt vesszük, hogy csak kormánygyalázásból állnak ki! Túl azon, hogy a darabszámok több, mint "gyanúsak" ( pl.melyik az az 5-6, politikai témával (is) foglalkozó TV?), hiszen minden, a témával foglalkozó írásban "baloldali" médiatúlsúlyról olvasni, ennek ellenkezőjét, az általad közölt 90% "túlsúlyt" még így "erősen kozmetikázottan" se látni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy, amikor pl. a megyei lapok évtizedekig "baloldaliak" voltak egytől egyig, a "baloldali vélekedés erről annyi volt, hogy, "ja, hát a piac..!." Most akkor hogy is van ez?
Sziszifusz
@ómió: 14:48
Hááát... meggyőztél !
Ezek után, hogy felvilágosítottál, kezdem azt érezni, hogy, szegély Fidesznek és kormányának alig van megszólalási lehetősége. Ezek a népellenes, hazaáruló ellenzékiek uralják a média felületeket.
Ők határozzák meg a: 85 milliárdból gazdálkodó M1, az M 2/Petőfi, a különböző Duna Tv-k,, a Hír Tv, a Tv-2, műsorait, ügyelve arra, hogy a Fidesz potentátok ne jussanak megszólalási lehetőséghez.
Tulajdonképpen az ATV és az RTL Klub tevékenységére már nincs is szükségük, ezért oda beengedik a kormány embereit elmondani azt amit fontosnak tartanak.
ómió
@Sziszifusz: Már az M2 rajzfilmjei is "szegény ellenzéket" szapulják? Ne mondd! Inkább hihetőbben hazudd! És mondd csak: bolsi kormányok idején - "ESETLEG" - nem kormány-irányítás alatt volt a köztv, a közrádió, a Duna tvk? Amig Vajna meg nem vette, addig a tv2 is a bolsi mantrát fújta! Sőt! Amig Simicska el nem adta, még a Hír tv meg a Magyar Nemzet is! De akkortájt valahogy, mintha nem sírtad volna tele vele a kiberteret, ahogy jelenleg!
ómió
@Eladott Ország:Ilyen intenzíven még egyetlen kormány idejében se hekkelte a forintot senki, "efftársilag", ahogy most a Gyuri gazdátok-félék teszik! A "sáskajárás" meg nálunk akkor pusztított, amikor a 2002-2010. "évad" végén már a fülünkön folyt ki az adósság (államadósság 2002. 8000 milliárd, államadósság 2010. 22000 milliárd), a fejünk felett meg még népzsebelés közepette is ott lógott az államcsőd!
Yoda69
@ómió: Nem gondolod hogy lejart lemez? Ha zuhan a forint, akkor valakik heckelik (shortoljak), ha emelkedik akkor mukodik orban/matolcsi gazdasagi csodafegyvere? Szerinted.
Szerintem meg most ut vissza a dilettans gazdasag politika. Bajnaiek 260-al adtak at az Eurot, most 370, Gondolkozzal mar el ezen. Es akkor meg gazdasagi vilagvalsag is volt. Most a korona virus fogja kiutni a forintot, ha nem lepnek el eltolcsiek. Az 1,9%-os kamatemeles kevesnek bizonyult. Tovabbi emelesre van szukseg, vagy az IMF-hez fordulni, mielott vegleg osszecsuklik a forint.
Persze tudom ez neked jo, mert Euroban tartod a penzed. Lehet hogy orban is ezert szar bele nagyivben.
De 10 millio magyar ember lesz ennek az aldozata.
kokopelli
@Eladott Ország: ...lehet,hogy senkit nem érdekel a Forint? Meg is értem,mivel nincs is semmi mögötte!
A legtöbb értéke talán a papírban van,amire nyomtatják? Az 1940-es évek ismétlődnek!A srácok most is zsu-
gázhatnak,mint a kisgyerekek az '50-es években? Nem kell ahhoz Soros vagy Párhuzamos,elég egy Orbán is!
t
lusta
@ómió: Drága sztrovacsek, sikerült a csökkentés. 2020 február: 29.684 milliárd
ómió
@Yoda69: Pontosan az benne a látszólag érthetetlen,hogy a gazdasággal semmi baj, miközben a forint esik! Ennek oka pedig más nem lehet, mint a hekkelés, bár, amióta a bolsi tetübanda már Brüsszelig rohant a "diktatúrázás" rémhírterjesztésével, ami a járványkrízissel is párosul, már "piaci bizalmatlanságot" is "sikerült" előidéznie a témában. IMF-hez fordulni? Előtört a népzsebi-hiány szindrómád? Vigyázz, nehogy teljesen leterítsen! Bajnaiék 260-nal adták át? Ne "szerénykedj"! Amikor 2008-ban az államcsőd kopogtatott az efftársaknál, volt az 320 is! Hekkelés nélkül!
ómió
@Eladott Ország: A bolsi "geometria" nekem sosem ment. Most is rád hagyom! Rád "szabták"!
ómió
@lusta:Mit nem mondasz! A bolsevik adóssághegyeitek évi ezermilliárdos kamata is azt növeli? Ez ám a "bolsi meglepi"!
namihami
A forint nem ""padlóra került"".
A forint tíz éve folyamatosan és egyre növekvő mértékben a padlón van és gondos Orbáni/Matolcsy-i kezek ott is marasztalják. Némi Kósai segédlettel...
Így lehet a saját pénzeik értékét állandóan növelni, még akkor is, ha nem tennének folyamatosan hozzá. De tesznek...
kereső
Úgy látszik nem tesz jót a forintnak- a befektetői bizalomnak- a katonák megjelenése a "stratégiai" vállalatoknál, és az , hogy orbán "katonai hadviselésként kezeli a járványt.
Lepényleső
Ez még nem a padló,ez csak az ortodox irányadó?
ómió
@Eladott Ország: "Kivívtátok" nekünk, bolsijózsi! Még 2002-2010. között! Pont úgy, ahogy 1945-1990. között 50 év gazdasági, életszinvonalbeli lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött! Ebben vagytok "specialisták"!
Sámannus
@kereső: Kérem itt a kifektetői bizalom érvényesül. Kártyabarlangokban csapódik le, ahová portyázóink kiszórják mint a pelyvát.
kokopelli
@Lepényleső: ...a szönyegen van,de lesz még lejjebb is ? (;-((
ómió
@Eladott Ország: Mit nem böffentettél, bolsiék fajkreténje! Álom-álom, bolsi álom és már 10 éve! Ezért meg egy valamirevaló gázáremelésért az anyátokat is eladnátok!
Eladott Ország
@ómió: Ha nem tudsz számolni, akkor takarodjál el innen a 3,14csába a fidesz f@szszopó és seggnyaló barmai közé!
Te pedig anyádba szorulhattál volna, amikor ráült a WC-re és akkor egyből a helyedre kerültél volna fideszbirka!
ómió
@Eladott Ország: Felfortyant belőled a tartalom, bolsevik latrinatöltelék? Ezáltal "adod, mi lényeged"? Tartsd meg az efftársaidnak!
Eladott Ország
@ómió: A forint gyengeségének most már politikai oka is van, míg ez a geci hatalmon marad, de a szarházi bűnöző, despota cigányt nem érdekli. Ezt az ámokfutást meg kell akadályozni az ország érdekében!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89567524_1342820409260278_2927043851723997184_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=HsePJwGJDaQAX-uLzyK&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=27dc36a9ff208718019220a074263bde&oe=5EAAD8A4
ómió
@Eladott Ország: Amióta Brüsszelbe szaladt a bolsi tetübandád "önkényuralmat" meg "diktatúrát" hazudni és az összeurópai poszt- neo- és kriptokomcsi ajvékolás már a pénzpiacig is eljutott, azóta igen szignifikáns a "politikai ok" is! Amit meg kéne, meg kellett volna akadályozni, bolsijózsi, az ez! De nálatok sosem létezett olyan, amit a hatalomért be ne "áldoztatok" volna! Még az anyátokat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.