A főpolgármester kedden több miniszterrel és államtitkárral is beszélt, mégsem szólt neki senki előre, hogy elvonná a kormány a döntési jogköreit a veszélyhelyzetben. Karácsony szerint ideje lenne észrevenni, hogy ezt a válságot nem tisztekkel, sokkal inkább tesztekkel lehet kezelni. Miniinterjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
orbán a végtelenségig próbálja feszíteni a húrt!!! Nem kellene hogy elszakadjon!!! Nem veszi észre, hogy a türk tanácson kívül szinte mindenki ellene van???!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Gergely, veled vagyunk! Mögötted áll Budapest, az ország fővárosa!!!
Zsopiale
De csak ha eltűrjük. Ha utcákra vonulunk molotovokkal kapára villára, akkor még meg tudjuk akadályozni a náci terrort... a tömegbe lőni nem mer ez a gyáva anyabaszó hazaáruló zseb-kertitörpe...
CsipkeRózsa
@Zsopiale: Látod, előbb bevezette a rendőrök és a katonaság jelenlétét, ahol csak lehetett. Itt van a járvány is, mindenki fél, a csoportosulástól, nem lesz kapa, nem lesz villa.
Zsopiale
@CsipkeRózsa: Amikor nincs pénzed, mert a forint nullát ér, és nincs kajád, elhiszed hogy százmilliók számára eléggé motiváló lesz és leszarja már a zsarut meg a katonát, sőt örülni fogunk nekik, mert tudunk tőlük lőfegyvert szerezni bazdmeg... mi vagyunk messze többen... a zsaruk és katonák kb fele meg rühelli náci szarbángecit és csak megélhetési parancs végrehajtó... a saját nemzete ellen nem fog fordulni élethalálra...
CsipkeRózsa
@Zsopiale: Remélem, hogy igazad van, de az emberek többségét nagyon elhülyítették a hírekben megjelenő hazugságok, azt hiszik, az ellenzék a bűnös.
adrenalink
@Zsopiale: tegnap 14:48-ra Hmmm.
index.hu/belfold/2020/03/29/online_tuntetes_peticio_koronavirus-torveny/
Már a fotelből is csak néhány ezer embert érdekel a tüntetés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.