A főpolgármester kedden több miniszterrel és államtitkárral is beszélt, mégsem szólt neki senki előre, hogy elvonná a kormány a döntési jogköreit a veszélyhelyzetben. Karácsony szerint ideje lenne észrevenni, hogy ezt a válságot nem tisztekkel, sokkal inkább tesztekkel lehet kezelni. Miniinterjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
orbán a végtelenségig próbálja feszíteni a húrt!!! Nem kellene hogy elszakadjon!!! Nem veszi észre, hogy a türk tanácson kívül szinte mindenki ellene van???!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
orbán a végtelenségig próbálja feszíteni a húrt!!! Nem kellene hogy elszakadjon!!! Nem veszi észre, hogy a türk tanácson kívül szinte mindenki ellene van???!!
36
Haha...fél hogy ingyenes lesz pl. a parkolás. Akkor pedig őt "elássák".
Nyírfa
Gergely, veled vagyunk! Mögötted áll Budapest, az ország fővárosa!!!
Zsopiale
De csak ha eltűrjük. Ha utcákra vonulunk molotovokkal kapára villára, akkor még meg tudjuk akadályozni a náci terrort... a tömegbe lőni nem mer ez a gyáva anyabaszó hazaáruló zseb-kertitörpe...
CsipkeRózsa
@Zsopiale: Látod, előbb bevezette a rendőrök és a katonaság jelenlétét, ahol csak lehetett. Itt van a járvány is, mindenki fél, a csoportosulástól, nem lesz kapa, nem lesz villa.
Zsopiale
@CsipkeRózsa: Amikor nincs pénzed, mert a forint nullát ér, és nincs kajád, elhiszed hogy százmilliók számára eléggé motiváló lesz és leszarja már a zsarut meg a katonát, sőt örülni fogunk nekik, mert tudunk tőlük lőfegyvert szerezni bazdmeg... mi vagyunk messze többen... a zsaruk és katonák kb fele meg rühelli náci szarbángecit és csak megélhetési parancs végrehajtó... a saját nemzete ellen nem fog fordulni élethalálra...
CsipkeRózsa
@Zsopiale: Remélem, hogy igazad van, de az emberek többségét nagyon elhülyítették a hírekben megjelenő hazugságok, azt hiszik, az ellenzék a bűnös.
adrenalink
@Zsopiale: tegnap 14:48-ra Hmmm.
index.hu/belfold/2020/03/29/online_tuntetes_peticio_koronavirus-torveny/
Már a fotelből is csak néhány ezer embert érdekel a tüntetés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.