A dán Konzervatív Néppárt egyik tagja szerint több más párt is hasonló lépést fontolgat. Mindeközben az uniós biztosok szerdai ülésükön külön tárgyaltak a magyar koronavírus-törvényről. Az Európai Bizottság az összes tagállamban bevezetett rendkívüli intézkedést meg fogja vizsgálni – jelentette be az intézmény vezető szóvivője, Eric Mamer.

A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi az Európai Néppártból a dán Konzervatív Néppárt

– erről a dán tömörülés elnöke és európai parlamenti delegációvezetője, Soren Pape Poulsen és Pernille Weiss EP-képviselő értesítette Donald Tusk EPP elnököt és Manfred Weber frakcióvezetőt a Népszava cikke szerint.

A lapnak nyilatkozva Pernille Weiss elmondta,

tudomása van arról, hogy több más tagpárt is hasonló lépést fontolgat, miután a magyar parlament elfogadta a felhatalmazási törvényt.

Weiss szerint a Fidesz annyira eltávolodott a jogállami normáktól, hogy nem maradhat a pártcsalád tagja. "Sok pártelnök reménykedett a kedvező változásban, ezért döntött annak idején a magyar párt felfüggesztése mellett. Ezek után a Fidesznek végképp nincs helye közöttünk" – jelentette ki a dán politikus.

A Népszava emlékeztetett: EPP szabályai alapján öt országból legalább hét tagpártnak kell indítványoznia a kizárást ahhoz, hogy a javaslat a döntéshozó fórum napirendjére kerüljön.

Közben az Eurologus írta meg szerdán, hogy az Európai Bizottság szóvivője, Eric Mamer szerdán bejelentette, hogy az uniós biztosok külön tárgyaltak a magyar felhatalmazási törvényről, és a Bizottság az összes tagállamban bevezetett rendkívüli intézkedést meg fogja vizsgálni.

A hétfőn elfogadott magyar jogszabály rég nem látott hullámokat vetett a magyar kormány körül: a nemzetközi lapok és civil szervezetek mellett konzervatív politikusok is elítélték a lépést. A Fidesz pártcsaládjának elnöke, Donald Tusk például arról beszélt, hogy

ha Orbán logikája győzne, az az EU végét jelentené.

A luxemburgi külügyminiszter, Jean Asselborn pedig a Die Welt-nek adott nyilatkozatában azt mondta,

szerinte politikai karanténba kellene helyezni Magyarországot.

Asselborn szerint „ha egy európai kormány különleges felhatalmazást kap a koronavírus elleni küzdelemben, az sehol nem eredményezi a parlament felfüggesztését, csak Magyarországon”. És a külügyminiszter szerint a következő generációk érdekében nem szabad engedni az „orbanizációt”, ami „lényegesen eltér a demokrácia szabályaitól”. Ezért van szükség a karanténra, ami úgy nézne ki, hogy az európai diplomaták és miniszterek nem ülnek tárgyalóasztalhoz magyar kollégáikkal. Mint az Eurologus írja, 2000-ben épp ez történt Ausztria és az EU tagországai között, amikor a szélsőjobboldali Jörg Haider-féle Osztrák Szabadságpárt kormánykoalícióra került.

Forrás: Eurologus, Népszava, 444, HVG

Címlapkép:MTI/Czeglédi Zsolt

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Eriksson: Lehetne - ha el nem veszett volna a bizalom. Láss példát: hétfőn a csürhe megszavazta az egyeduralmat és szerdára virradva a degenerált Semjén már a polgármestereket is meg akaná fosztani a jogaiktól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
@Pálinkás Pál: remélem a jellemtelen németek nem akadályozzák meg ezt is ! De még ez is kevés !
Pálinkás Pál
@Gauntlet: nos...szerintem azért látva a járványintézkedéseket, azért mindenhol kissé bekeményítettek...és a németek sem jönnének ki jól belőle ,ha elleneznék...az elmúlt években ők is rúgtak pár öngólt...
tudode
Világcsúcs az, hogy a szraka bőrbe bújt csúszóMÁSZÓKA 30 éve rontja az ország és a Néppárt levegőjét, megkostólva a Liberális Inernacionálét is, ahonnan bunkó módon állt tovább:
.
---- A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
.
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
.
Ehhez azért rinocérosz vastagságú bőrtakaró szükségeltetik! Majd visszacigánykodja magát!
Eriksson
Nem lehetne-é-e ezeket a kifogásokat elhalasztani és akkor érdemben tárgyalni, amikor elmúlt a járványveszély?
Nem kellene prekoncepciók alapján hisztériázni, a még meg sem történt dolgokról.
simmering73
"Az európai konzervatív demokratikus pártokat csak úgy tudták megtartani, hogy felfüggesztették Orbán tagságát, ami egy nácival szemben nem ér semmit, de kirúgni nem merték, hogy a német autógyárak érdekei miatt Orbán ne forduljon szembe velük. Miközben Magyarország két hónap alatt csődbe menne a német autógyárak nélkül, ezért kölcsönös a függés, és függetleníthető lenne ez Orbán kirúgásától. A “koronavírus-puccsnak” nevezett rendkívüli felhatalmazási törvény által bevezetett nyílt diktatúra után elkezdődött megint a futkározás: az elhalasztott kirúgás megbosszulja önmagát."
nepszava.us/ujra-orban-kizarasat-es-magyarorszag-teljes-bojkottjat-kovetelik-a-neppartban/
justhpeter
@Eriksson: Lehetne - ha el nem veszett volna a bizalom. Láss példát: hétfőn a csürhe megszavazta az egyeduralmat és szerdára virradva a degenerált Semjén már a polgármestereket is meg akaná fosztani a jogaiktól.
csak úgy....
@Eriksson: te birkuci! magyaroszágon,míg orbán él se a járványveszély sem a migránsveszély nem múlik el,mert csak így tud egyeduralkodó lenni,mint hitler,stalin és rákosi volt.
surdilloFUJT
@Eriksson: Csókold meg a vezíred seggét idióta!!!
Eriksson
@surdilloFUJT: Te meg azét akiét akarod, némi gondolkodás után.
csak úgy....
@Eriksson: te olyan vagy,mint egy móricka vicc...
csipetke
Idáig se értettem,hogy miért tartották bent a fideszt eddig is.A fidesz,azaz orbán,(mert minden kis hangyapöcsnyi dologról orbán határoz) dettó ugyanazt csinálja,kísérteties hasonlósággal,mint Hitler.Azé' reméljük,gázkamrák nem lesznek.Bár most,hogy megszavaztatta magának a teljhatalmat,ki tudja...
Zsopiale
Igen, az összes NERsevik hazaáruló náci patkányt gumiszoba nevű karanténba kell azonnal csukni élethosszig, csak ez menti meg az országot...
Eriksson
@csipetke: Te tudsz valamit Hitler tevékenységéről? Vagy csak azt ismételgeted amit az előtted szólók?
SystemError
@Eriksson: "Nem lehetne-é-e ezeket a kifogásokat elhalasztani és akkor érdemben tárgyalni, amikor elmúlt a járványveszély?
Nem kellene prekoncepciók alapján hisztériázni, a még meg sem történt dolgokról."

Ez egy jó kérdés, hogy miért kellett egy hétig foglalkozni a koronavírus helyett indokolatlan hatalmi korlátlanságokkal..
Sem ter sem a kormány nem tudta megindokolni, hogy erre funkcionálisan miért volt szügség. Ne menjünk bele pontosan tuidjuk, csakhogy most egy világ figyel erre, mert mindenki otthon a net előtt és minden koronavírussal kapcsolatos dologra ugranak. Ilyen az is, ha egy "jól ismert" figura amikor senki más megint behúzza megának a hatalmat... Csak hogymost nem lehet ezt elsunnyogni, ahogy szoktátok, mert tényleg ezt figyeli mindenki:)
SystemError
"Weiss szerint a Fidesz annyira eltávolodott a jogállami normáktól, hogy nem maradhat a pártcsalád tagja. "Sok pártelnök reménykedett a kedvező változásban, ezért döntött annak idején a magyar párt felfüggesztése mellett. Ezek után a Fidesznek végképp nincs helye közöttünk" – jelentette ki a dán politikus."

Vége a patkánynak és már ez a hatalomszerzés is, csak arról szól, hogy életben tudjanak maradni "antidemokratikus" lépésekkel. Tudjuk, ismerjük már jól...
csak úgy....
Az iskolában a tanítónő a gyerekeket a Nemzeti Dalból felelteti, rajzos felelet formájában:
Első Zolika.
Zolika kimegy a táblához, és felrajzol egy patakot, egy hidat, és a patakban mosakodó embereket.
Ezt írja alá: "Mit ránk kentek a századok, lemossuk a gyalázatot!"
- Rendben van Ádámka, ötös.
A második Pistike.
Ő is kimegy, és felrajzol sok dombot, és sírt.
Ezt írja alá:
"Hol sírjaink domborulnak, unokáink leborulnak."
- Rendben, ötös.
Kimegy Móriczka is, és felrajzolja Rákosi elvtárs képét.
A tanárnő döbbent hangon megszólal:
- Na, de Móriczka, mit keres Rákosi evtárs a táblán?
- Ő a sehonnai bitang ember!
Eriksson
@SystemError: Csak azt szeretném tudni, hogy mennyivel lesz beljebb a Néppárt, ha a Fidesz nem lesz a tagja? Mintha most is valami felfüggesztett státuszban volna. Vagy nem?
csak úgy....
@SystemError: ezzel még nincs teljesen vége a "patkánynak" ,hisz vannak a türk barátai...,mondjuk úgy,hogy magyarországnak van vége.
vacsi
Ezeknek nagyon nem tetszene, ha Magyarország boldogulna, pl a vírusok ellen sikeresebben venné fel a harcot. Mert legyünk őszinték, az európai országok többsége leszerepelt - mint ahogy Amerika is.
Rockxy
nagyon hejjes, kikell zárni a fideszt és be kell venni a népszavát a pártba.
mácsak a létszám miatt is.
Béla333
@vacsi: 17.47
Szerinted irigylik a sikereinket? A Luxenburgban élők, vagy éppen a Dánok?
Nem vagy Te egy kicsit nagyképű?
Béla333
Már vagy egy éve ki kellett volna zárni a Fideszt a Néppártból. A sok naiv néppárti politikus, akik azt hiszik, hogy a pávatáncos meg fog változni?! Sosem fog, ő ugyanis képtelen mást adni, mint amilyen valójában.
SystemError
@Eriksson: Az elveikkel és az értékrendjükkel..ami a fidesznek már nagyon rég nincsen. Tudod szokták mondani, hogy vészhelyzetben mutatja ki mindenki a foga fehérjét. Őszintén engem nem nagyon érdekel a fidesz néppárti státusza. Az jobban aggaszt, ami egy világot aggaszt most vbelük kapcsolatban és amire Varga Judit sem tudott hat kérdésből válaszolni egyszer sem, hogy ez mire kell.. Láttuk mik voltak az első rendeletek. Tehát azonnal vissuaéltek vele. Visszatérve a politikára. Egy közösségben az értékei mentén sok minden belefér, de a hazug, sunyi tolvajokat senki sem szereti.
Béla333
@Pegero: 18.02
A Dánok ne magyarázzák meg a magyaroknak?
Majd a magyarok (helyett O.V:) megmagyarázza az Uniónak, mert ez már így rendben van, ugye?!
Ennyit a sepregetésről...
SystemError
@Pegero: Te utaznál egy liftben egy zsebessel, csak ennyi a bajuk...:)
Gyütt Mönt
@Eriksson: gondolom, te sem szívesen mutatkoznál Farkas Flórián társaságában, mivel rád nézve igen kínos lenne - feltételezem.
Eriksson
@SystemError: Őszintén szólva engem sem érdekel a Néppárt, meg az sem, hogy kit tűrnek meg maguk között. Kérdésem csupán annyi, hogy most ez lenne a legnagyobb problémájuk ebben a bazi nagy pandémiás mizériában?
Béla333
Azért tisztázzuk: nem a Néppárt kavarta meg itt a szmötyit akkor, amikor Orbánékat ki akarják zárni a közösségből, hanem a Fidesz!
Eriksson
@Gyütt Mönt: Kérdés, hogy az említett személy, akarná-e az én társaságom ha feszt azzal zaklatnám, hogy dugjon pávatollat a seggébe, mert nekem úgy jobban tetszik?
SystemError
@Eriksson: Nézd úgy látszik egy világ nem érti, hogy mi a baj az értékrendetekkel. Tudod ilyen kor már nem másoknak kell magyarázkodni... Szerintem ezt a szekeret most nagyon túltolta Viktor. A szokásos sunyi, homályban kifosztás most sokkal hatékonyabb lett volna és ahhoz nem kellett volna semmi...:) Amúgy mit gondoltatok, hogy egyedüliként meglépni egy ilyet a demokráciával szemben és egy kiszolgáltatott néppel szemben majd nem ez lesz a reakció? :) Arra nem tudtok válaszolni, hogy ezt mi indokolja, talán ezért nem lépte meg más ország sem, mert a helyzet és a demokrácia szempontjából indokolatlan. Ellenben az első nap sikerült vele többszörösen visszaélni. Az biztos hogy nemzetközileg most szerezte a legnagyobb ismeretet O1G, csak hozzászoktatok, hogy általában el sem jutnak ezek külfdöldre és lehet sunyiskodni. Hát ezt most egy világ nézte végig. Szerintem az igazi buli holnaptól jön nemzetközileg, amikor megtudja a világ Semjén urunk első rendeleteit ...:) Ne legyetek ennyire alpári közönségesek. Tudod a kevesebb néha több! :)
SystemError
@Pegero: Ez gyenge lesz most. Persze megértem, hogy már csak ilyenekkel megy...:)
Béla333
@Pegero: 18.36
Nem akarod érteni a célzást, ezért inkább szájbarágósan rákérdezek:
Ha szerinted a dánok ne szóljanak bele Orbánék dolgába, akkor Orbán hogyan és miért szól bele minden más Uniós ország és az Unió ügyeibe? Mert ő az Orbán?
SystemError
@Béla333: Az, hogy Pegero eltematizál egy ilyen ügyet ilyen utcai ki ne szóljon a másiknak szintre, attól még van egy közös ügyük. konkrétan, hogy nem egy elvi/politikai padban, ahol a közös értékek és meggyőződések miatt ülnek nem akarnak egy ilyen féreg bandával ülni. Miért ne lenne joguk ehhez? Azért Pegero úgy érzi majd öt perc múlva fordított esetben meg azt mondja?!:)))) Biztos majd lesznek érvei is és akkor számítani fog, amit mond...
flex
Orrán mindet szétcsesz, az egész Európai Unót is, ha kell, de a Néppárt még mindig csak javasol?
Beteg állatok, Néppárt?
SystemError
@Pegero: Nézd: scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p720x720/11214219_535957579887865_7665623675552488932_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=dbb9e7&_nc_ohc=VFwWlZr4PQUAX_N1UOe&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=6&oh=44cfacd99c2a437288d9501188680c08&oe=5EAAD8CE

:)

Amúgy ezt hol olvastad? Most tényleg ezzel kell ma házalnod, hátha mejön...:) ilyen jó házmester stílusban...?) Kedves munkád van, azért ilyenkor nem szoktál arra gondolni, hogy jó lett volna valami olyat választani, amire büszke lehetnél később?
Béla333
@SystemError: 18.45
Pontosan! Egy Fideszes nem akar, mert nem tud értelmes választ adni, csak a maszatolás, a mellébeszélés folyik a Fideszesek körében.
Ezek nem egy tisztességes, nem egy becsületes emberek.
Eriksson
@SystemError: Jó bőven fogalmazol, és megint ez a te, meg ti. Köszi a kioktatást, de megmondhatnád végre, hogy a világ többi részén mit csinálnak jobban?
Ez az alkalmazás az állandóan frissülő nemzetközi adatokat mutatja:
www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR3aHmvuNzNUPm65E4fyVXANEVESoDnHUHLm73EH4MIjhPoL5h2oalyDLkA#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
Nem ennek a problémának kellene előbb a végére jutni? Aztán majd ráérünk beszélgetni minden olyan problémáról, melyek gerjesztői az EU nagyra becsült pártpolitikusai.
Borsodi
@Béla333: Tisztesség,becsület ezt ők nem ismerik,akikben előjön rögtön kilép.
SystemError
@Eriksson: Ez aztán tudományos vóóót he!:) Mind mondtam nem nekem, nem az ellenzéknek és nem a világnak kell indokolni, hogy miért tér el... Mond meg nekik, hogy mit képzel mindenki! Kéne egy kis tiszteletet követelni!

Te levegőt se szoktál venni, mert mindenki más vesz. ?:)
Eriksson
@SystemError: Na jó. Egyelőre befejeztem veled.
SystemError
@Pegero: Minőségi pillérei vannak az őnérzetednek. Nem csoda, hogy te sem és Ericsson sem értiteka Dánokat :)
SystemError
@Eriksson: Kevés dolognak őrülök jobban!
csak úgy....
@Eriksson: nálatok tavasszal karózzák a tököt? csak kérdem...
SystemError
@Eriksson: @Pegero: Na majd, ha lesznek érvek a mellébeszélés helyett, tőlem folytathatjuk, de úgy látom a faék egyszerű tereléseknél tovább ma nem futja. Gondolom más cél nem is volt...:)
vacsi
@justhpeter: Ezt még értem, csak azt nem értem, hogy Semjén miért ÉJSZAKA nyújtotta be a zseniális javaslatát? Nappal nem ért rá?
Béla333
De miért csak javasolnak, megfontolnak, megbeszélik? Miért nem lépnek már végre?
Még akkor is, ha az az egész országnak is fájna, nemcsak a mocskos Fideszes bandának?!
SystemError
@vacsi: Akkor sekrestyés fiúcskáknak mutogatja a vadászpuskáját
Béla333
A Propi szerkesztőség és Maria26 akcióba lépett: lesöpörték a terítékről a kényes cikkeket és a hozzászólásokat Maria szexpartneres hirdetésének a terítésével!
Ez is elég aljas húzás...
polar450
@vacsi: "Ezeknek nagyon nem tetszene, ha Magyarország boldogulna,..." ,miből gondolod, hogy most éppen ez a kérdés foglalkoztatja az uniót?
Az eddig idetolt Eurómilliárdok nem arról tanúskodnak, hogy ellenségesek velünk szemben!

A legnagyobb gond a, hogy tolják ide a pénzt, amit Orbán Macarisztánban, az elmeroggyant illiberáis elképzelésére használ fel, meg tolja a haveroknak!
teuton
@vacsi: Semmilyen Zsolt ejszaka tenykedik, amikor a tolvajok es rablok szoktak. Nekik ez a munkaidejük...
ómió
"Haladóink" sikeresen ránk uszították az Unió összes kriptokomcsiját!
Zsopiale
Bennünket a valódi magyar népet ne sértegessen semmi buxenburg meg fuxenburg baszki... karantén alá nem minket a náci hazaáruló fosztogató parazita szarbángeci maffia által megnyomorított kirabolt és tizedelt magyar népet kell tenni, hanem a NER-SSevik sáskahadat... élén a fogyatékos törpe hitlerével... !!! El a kezekkel a magyar néptől, és bűnhődjön, feleljen, és számoljon el, aki 10 éve pusztít itt mint a sáskajárással együtt érkező tatárjárás...!!!
Aki Én
@csak úgy...: 17:18 Azon lehet nevetni...
Aki Én
@ómió: Nem ránk, hanem a kriptokomcsikra. És azért, mert a kriptokomcsik olyat léptek, mint senki az eu-ban. De gyorsan beigazolódott a gyanú, hogy ez sem a vírus elleni harcról szól. De jónak mondom, te buta vagy ehhez is.
Emlékszel még mennyit szaladt orbán ellenzékben az eu-ba árulkodni, ártani az országnak? Nem? Keress rá, te...
verőce21
Tehetetlenül Tomboló Tajparaszt Tahók! (a 4GTársaság)…Tetszik!
Ils sont entre eux…
surdilloFUJT
@ómió: Idióta fidesscsicska,mondtam már,ill írtam neked csinálj magadnak kistasót,utána meg menj a 3.14-csába,te agyhalott!!!
flex
Egy büdös vasat sem Orbánnak!
Én ismerem a szegénységet. talán még boldogabb is voltam akkor, mint most.
Kibírom a hét szűk esztendőt szegénységben.
ómió
@Aki Én: Még mindig az aljadék komcsi fajtádnak a másikra hazudásán rugózol, bolsiék fajkreténje? Ütősebb hazugságaid még mindig nincsenek? A francia elnöknek pl. normál körülmények közt van akkora jogköre, mint, amit Orbánnak ebben a járvány-vészhelyzetben adtak! Ezt, ugye, a mocskos bolsi fajtád "észre se veszi"? Inkább rohan árulkodni a brüsszeli kriptokomcsi efftársaihoz a "diktatúra" miatt! Nehogy a járványt lassítani tudjuk! Korábban Orbán a bolsevista országrontásotok ellen emelt szót Brüsszelben, amit később Böszme efftársad is elismert bűntársai körében! Dereng? Az "elkúrtuk", meg a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" kultuszotok és a szemkilövető "demokráciátok" ellen irányult az az "árulkodás", ám akkor itt a kriptobolsi brüsszelita efftársaitok szerint még a 10%-os költségvetési hiánnyal együtt is "minden rendben" volt! Csak éppen szétlopva!
ómió
@surdilloFUJT: Tükörbe néztél és agyhalottat láttál, bolsiék fajbarma? Nem csodálom!
nezelodo
Né má' ezek már szégyenlik a kenyeres pajtásukat a viselt dolgai miatt!
simmering73
@vacsi: Mert még ő is félt ettől az aljas javaslattól, amit a főnöke diktált le neki. Ezért éjszak, zseblámpa mellett írta meg, hogy nehogy meglássa valaki.
kereső
@ómió: "Ha megöregszem, lila ruhákat fogok hordani
és hozzá piros kalapot, ami nem illik sem a ruhához, se hozzám,
nyugdíjamat konyakra és nyári kesztyűre fogom költeni
és atlaszcipőkre és azt mondom: nincs vajra pénzünk.
Ha elfáradok, leülök a járdaszélre,
és felzabálok minden ingyen kóstolónak kitett élelmiszert,
és megnyomok minden vészcsengőt,
botomat végighúzom a nyilvános épületek kerítésén
és kipótolom mindazt, amit józan ifjúságom idején mulasztottam.
Papucsban járkálok az utcán, esőben,
idegen kertekben szedek virágot,
és megtanulok köpködni.
Szörnyű ingeket viselhet az ember, és meghízhat,
és megehet három font kolbászt egy ültő helyében,
vagy egy hétig kizárólag kenyeret és savanyúságot,
és gyűjthet tollakat, ceruzákat, poháralátétet meg mindenféle
mást dobozokban."
Borsodi
@flex: Régen szegények is boldogabban éltek főleg itt Ózdon a Gyárban dolgozhattunk,nem kegyelem munkán segélyen voltunk mint most,a biztonságról nem is beszélve.
www.youtube.com/watch?v=lx8sJDryWjA
Yoda69
Ne csak csamcsogjanak ezen a teman tegyenek is vegre valamit. Basszak mar ki a fideSSt a Neppartbol!
Lassak be vegre: orban SOSEM FOG MEGVALTOZNI!
orban egy mocskos kommunista hazaarulo akinek egy cel leneg a szeme elott urlakodni a szemetdombjan.
Ot nem erdekli ha szazezrek is halnak majd meg a koronavirus miatt, hiszen neki es koreinek biztos vedelme van.
Mikor latja be vegre a magyar nep hogy kegyetleneul becsapta oket O1G?
ómió
@kereső: Naccerű! Tán még "5 éves tervnek" is szép "program", ám idős korban a "programunk" gyakran és, akár gyökeresen is, nem pusztán önmagától szokott függeni! Pláne, ha a "delikvenst" ágyban forgatják és biliztetik! De ez nyilván a "haladó tervezőket" a legcsekélyebb mértékben sem befolyásolja!
flex
@kereső: Nem fejezted be. Miért nem?

"De most meleg ruhát kell viselnünk
Fizetni a lakbért, nem káromkodni az utcán
És jó példát mutatni a gyerekeknek.
Vacsoravendégeket hívunk és újságot olvasunk.

De talán most kéne gyakorolnom kicsit?
Hogy akik ismernek, ne riadjanak meg
Ha hirtelen öreg leszek és lilát hordok."
kereső
@flex: Mert "már most öreg " vagyok- még ha nem is vagyok az! És lilát fogok hordani-lila ruhát piros kalappal, és zöld cipellővel- hogy a "bolsizósokat" , meg a "rendpártiakat" üsse meg a guta.
kereső
@ómió: Látszik, hogy qrcára nem értetetted meg a lila ruhát. Nem is kell. Te csak bolsizzál nyugodtan tovább.
ómió
@kereső: Nálad már a vélemény is "bolsizás"?
kereső
@ómió: Te bolsizol állandóan, a véleményekre is. Mindenki bolsi, meg bolsizik, aki nem a fidess szavait ismétli. Ja én akkor is lilla ruhát hordok, piros kalappal és zöld cipellővel.
ómió
@kereső: A bolssi "véleményekre" nem mondhatom, hogy kereszténydemokrata! Azt csak a néppártban szokás! Felőlem meg azt hordasz, amit akarsz, még buzi is lehetsz, csak maradhassak ki belőle.
kereső
@ómió: Na akkor hanyagolj -bennünket- mert akkor kimaradhatsz.
Jozefina
A kezdeményezők nek igazuk van, mert féltik a közös értékeket, a demokráciát, féltik az EU-t, féltik a jövő generációját!!! Kérdés, hogy süket fülekre találnak-e???
ómió
@kereső: Programot az efftársaidnak csinálj, ne nekem!
kereső
@ómió: Én neked programot? Isten ments.
ómió
@kereső: A nevedet is gyakran letagadod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.