"Azért maradj otthon, hogy jövőre a húsvét már nagyon más legyen, jövőre a karácsony nagyon más legyen, s ne arról szóljon, hogy a családtagjainkat gyászoljuk! (...) ami most van, csak a történet kezdete. Lesz ennél sokkal súlyosabb a helyzet”!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Bírom ezeket a dumákat...várom már majd azt az orvost,aki nem azt mantrázza ami kivitelezhetetlen...mert eddig csak a szlogent hallottam,de azt hogy ezt hogy is kiviteleznék,azon mindegyik átsiklik!!! mert munkába kell menni...vásárolni kell menni...levegőzni kell menni...Zacher igazán tudhatná,vagy ha nem akkor megkérdezhetné valamelyik pszichiáter,pszichológus kollégáját...mitt okoz ha embereket hosszú távon összezárnak...elárulom,robbanást...főleg a fiataloknál,akik szinte nem is veszélyeztetettek...talán ezen is kéne gondolkodniuk az illetékeseknek,hiszen az olaszoknál már kezd elszakadni a cérna...nem az én tisztem a megoldást megtalálni,de nem is nagyon látom hogy bárki foglalkozna ezzel a problémával,ami pedig könnyen súlyossá válhat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.