Kovács Zoltán szerint összehangolt lejáratás folyik ellenünk nyugaton.

A kormány szerint már megint boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen

Nemcsak kritizálják Magyarországot a koronavírus elleni törvény miatt, hanem politikai boszorkányüldözés és összehangolt sajtó lejárató kampány zajlik – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtöki videoüzenetében.

Az államtitkár úgy fogalmazott, az elmúlt tíz évben, ha Magyarország bizonyos kérdésekben az Európai Uniótól eltérő utat választott és az intézkedéseket, a meghozott törvényeket hozzáigazította a saját szükségrendszeréhez, illetve azokhoz a keretekhez, amelyekben létezik, hazai és nemzetközi kritikusai azonnal megnyilvánultak.

Meghökkentőnek nevezte, hogy miközben Nyugat-Európáról és Dél-Európa néhány országáról egészen döbbenetes képek érkeznek a vírus pusztításának következményeiről, illetve arról, hogy milyen mulasztásokat követtek el az ottani kormányok és szervek, Magyarországot ismét sikerült "megtalálni".

Emlékeztetett, csütörtökön Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is megnyilvánult a kérdésben. Ez pedig – fűzte hozzá Kovács Zoltán – tipikus példája a politikai kettős mércének, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök semmivel sem élvez több jogot és lehetőséget, mint a francia elnök békekörülmények között.

"Arra kérünk mindenkit, hogy fókuszáljon, koncentráljon most a védekezésre. Mindenkinek az erőfeszítéseire szükség van idehaza és külföldön is"

- fogalmazott Kovács Zoltán.

Forrás: MTI

Kép: M1

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Fogd fel kopasz bunkó...ellenetek folyik nem Magyarország ellen...ti nem vagytok az ország,hanem egy halom trágya!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migránsok. Lehet hogy kihagytam valamit.
ómió
Ez ott az egyik "efftársi sportág"!
kissé felnőttem
@Gyütt Mönt: a kopasz nyakkendős boszorkányt akit üldöznek már megint
O micsoda angyali cuki pofának képzeli magát meg tán a tőbbit is.
Klubtag
"A kormány szerint már megint boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen"
Könyvel Kálmán óta tudjuk, hogy "boszorkányok pedig nincsenek", tehát ebből következően inkább az aljas, antidemokratikus, diktatúrát építő Orbán-kormány tevékenységét minősítik és szeretnék ettől a mételytől megvédeni Európát. Az ő igazukhoz inkább fűzök reményeket, mint Orbán romboló ámokfutásának sikeréhez.
solidedge
Ez álhír. Senki sem üldözi Selmeczi Gabriellát és Schmidt Máriát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.