Ezt nevezik diplomáciai trollkodásnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Először Brüsszelben aláírták a kötelező kvóta elfogadását, utána következett a nemzeti konzultációs kérdés a magyarokhoz. Ennek eredményére hivatkozva hátráltak ki az aláírt beleegyezésükből. Ezt mindig elfelejtik elmondani. Így kezdődött! Persze hogy senki nem örülne, ha átjáróház lenne országunk, de jó pénzekért végül is az lett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tényleg ennyire primitívek?

Azt, hogy pofátlan arrogáns bagázs és mindent megpróbálnak kiforgatni az egy dolog

Mikor érkezet a hír, hogy „13 európai kormány aggódik, hogy egyes vészhelyzeti intézkedések veszélyeztethetik a demokráciát”, felvetettem, hogy – tekintettel arra, hogy a derék Kovács zottyant Zotyóka odanyilatkozott, hogy az EB elnöknő egyértelműen nekünk szóló kritikát megfogalmazó szavait támogatásnak értelmezi – mit fog ez mondani erre.
Nos ha nem is ő, hanem a hasonlóan nagyeszű arrogáns liba értelmezett. „Teljesen egyetértünk a tizenhárom tagállam által tegnap közzétett nyilatkozattal, miszerint ebben a kihívásokkal teli időszakban is fenn kell tartanunk és meg kell védenünk a szabadság, a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok értékeit. Nagyon sajnáljuk, hogy a nyilatkozatot nem nyitották meg valamennyi tagállam előtt csatlakozásra” – írta az igazságügyérünk a 13-ak felvetésére! =))
Chao ragazza
@Cicamama55: Cica ezt hol látod ?Lehet fingod nincs nem a dolgozó adót fizető ukránok a gond hanem az írástudatlan niggerel,arabok !Mivel nem éltél külföldön. nem is tudod mekkora gond ez már ott !Én Hollandiában mentem nyugdíjba de inkább hazaköltöztem a török,marokkói cigányok miatt ! A vallásuk a gond.10 éven belül haburú lesz az iszlám és a fehér emberek között Hollandia,Belgiumban !
Cicamama55
@Chao ragazza Egyet említek csak...Ghaith Pharaon ukrán, vagy esetleg román volt?Ja hogy arab volt... :(((
namihami
Egy csendes, langyos tavaszi eső után kidugja a fejét a giliszta a földből és meglát egy másikat maga mellett.
-De szép vagy és milyen jól nézel ki.
-Te hülye, én a saját farkad vagyok.
Bizonyos módon, de minden vicc tartalmaz némi okosságot. Íme ez is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.