Az utolsó tetthelytől pár sarokra találták meg a bűncselekményekkel gyanúsítható 19 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 19 éves budapesti férfi sorra járta és fosztogatta a társasházak pincéit és tárolóit, amíg le nem bukott a XIII. kerületben.

"A gyanú szerint V. Sándor 2019. december 12-e és 2020. április 1-je között öt társasház pincéjébe és tárolójába tört be, és azokból a legkülönfélébb tárgyakat vitte magával; műfenyő, zöldség, létra, szerszám és kerékpár is szerepelt a lopott holmik listáján.

Egyedül az utolsó próbálkozásánál maradt zsákmány nélkül, ekkor fogták el a rendőrök; a Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. április 1-jén hajnalban egy nő tett bejelentést, hogy a Béke úti lépcsőházukba valaki fel akarja törni a tárolókat.

A XIII. kerületi körzeti megbízottak öt percen belül a helyszínre értek, majd az elkövetőről megadott személyleírás alapján átkutatták a környező utcákat. A 19 éves férfit a rendőrök végül a Gyöngyösi utcában találták meg és bűncselekmény elkövetésének gyanújával előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtéseket követően megállapították, hogy a férfi még öt betöréses lopással hozható összefüggésbe, melyeket kivétel nélkül a XIII. kerületben követett el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói V. Sándort 3 rendbeli lopás bűntett, 2 rendbeli lopás vétség és 1 rendbeli lopás vétség kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi kihallgatásakor elismerte a bűncselekmények elkövetését."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.