Sajnos megtörtént az, amitől mindannyian tartottunk: 5 idősotthonban élő embert fertőzött meg a koronavírus, további 13 lakó mutat a betegségre utaló tüneteket – közölte Facebook-oldalán Budapest főpolgármestere.

Karácsony Gergely azt is elmondta,

mindannyian kórházi kezelés alatt állnak, a Pesti Úti Idősek Otthonában pedig újabb óvintézkedéseket hoztak annak érdekében, hogy ne terjedjen tovább a vírus.

Nagyon fontos, hogy a kórházakból csak negatív teszttel kerüljenek vissza az otthonokba az idős betegek – tette hozzá Karácsony. 

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@division: valamit szeretnék kérdezni töled! mitöl van az,hogy magyarországon a sokadik stadion és sportcsarnok után,nem is beszélve arról,hogy a volt játszótárs,hirtelen milliárdos lett és vö a haverok a párttársak egyre gazdagodtak és ez senkinél nem verte ki a biztosítékot!? mellesleg a beígért elszámoltatásokból sem lett semmi. a szocik loptak,ez maradt a köztudatban és a mostani dógokat 10-20-30 évre titkosítják? miért,ha nincs sundambundam csóresz!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@Pegero: le lehetne zárni az idősotthont hermetikusan úgy, hogy az ellátmány se mehessen be. Erre gondoltál?
polar450
@Pegero: Most tanulsz belinkelni?
Sekélyes vagy kiscsákó!
laszlobihari
@Cicamama55: mivel nincs teszt vagy csak nagyon kevés, így nem lehet tudni biztosan, hogy a vírus hogy került be. Sajnos "okoskáék" azt mondják, hogy a teszt nem véd meg, szerintem a faék hozzályuk képest egyetemi professzor!
Cicamama55
@laszlobihari: Nem meggyőzőek ezek a Kormányinfók kezdettől fogva, hitetlenkedve hallgattam őket mindig. Sokkal hihetőbben, konkrétumokkal alátámasztva nyilatkoztak, válaszoltak a virológusok. Nem hiába hívták meg a legutóbbi egyeztetésükre Dr Jakab Ferencet..
polar450
@Pegero: Feldughatod magadnak a linkjeidet, az érvet nem helyettesítik!
polar450
@Pegero: Mit nem értettél meg piciny debil?

Feldughatod magadnak a linkjeidet, az érvet nem helyettesítik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.