Valaki hazudik...??? Orbán Viktor az ő saját szájával, illetve a különböző egyéb szájakkal olyanokat monda, ami több, mint elgondolkodtató. Müller Cecília azt mondta például, hogy az átfogó tesztelés felesleges. Ez igaz lehet akkor, ha pontos, illetve modellekből becsült adatokkal rendelkezik a szűrésektől függetlenül. De igaz lehet akkor is, ha a kormány számára rendelkezésre álló lehetőségek olyan szinten korlátosak, hogy a ténylegesen fertőzöttek számától függetlenül sem képesek a rászorulók teljes körének az ellátására. Az egyik esetben az nem fedi teljesen a valóságot, amikor öt-hatszáz fertőzöttről engednek csak adatokat megjelenni. A másik esetben az az állítás bizonyulhat kétségesnek, hogy a kormány és körei felkészültek a járvány kezelésére, és elegendő eszköz áll a rendelkezésükre. Miközben Orbán Viktor bemondása alapján közel másfél millió körüli az a szám, akik közel egy időben, pontosabban egy két hetes fertőződési ciklusban előfordulhatnak a tömeges fertőződéskor...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polar450
Ezek folyamatosan hazudoznak, van egy olyan gyanúm, hogy több a beteg, mint amennyit egy-egy alkalommal bejelentenek, csak adagolják, nem merik, bedobni "egy összegben"!
GeoCravker
@polar450: Kényegesen több, akár nagyságrenddel több is lehet, és valószínűleg van is. Orbán Cecília nevű hangja baromságokat beszél.
Valószínűleg ma képtelenek lennének ellátni a tényleges fertőzöttek teljes tömegét. Ezért annyit hazudnak, akiket már nem lehet letagadni.
tudode
Na jó!
.
Februárban még pártunk, és kormányunk el volt foglalva a KÓRHÁZI BESZÁLLÍTÓKKAL való cigánykodás, hogy mi mennyit fizetnek ki
.
----- Ezer beszállítót nem tudnak kifizetni a kórházak
24.hu/belfold/2020/02/26/korhazi-adossag-beszallito/
.
Zusammen
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk026MBd8RH1IYmiO9GFKn4EbCXycXw%3A1585992315031&ei=e1KIXonBAcThmwXotYS4CA&q=K%C3%B3rh%C3%A1zi+besz%C3%A1llit%C3%B3k+80%25+&oq=K%C3%B3rh%C3%A1zi+besz%C3%A1llit%C3%B3k+80%25+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoECAAQRzoECAAQDUoJCBcSBTEyLTcxSggIGBIEMTItOFDsfFi7jQJgl6ICaABwAngAgAFviAGmBJIBAzMuM5gBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjJ6rbkuc7oAhXE8KYKHegaAYcQ4dUDCAw&uact=5
Nagyjából 7 770 találat (0,33 másodperc)
.
Ha rémhírterjesztésnek számít, akkor is RÉMES A VALÓSÁG, hogy milyen eszköztelen egészségügyre telepedett rá a világjárvány!
.
Egyre laposabb operatív törzs tájékoztatóval, amelyben az a különbség, hogy a TISZTIORVOS ASSZONYNAK van-e frufruja, vagy nincs. Ami rendben van az a frizurája, ami alatta van az őfélesége hangját hallatja!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.