Péntek óta 55 új magyar fertőzöttet azonosítottak

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést , ezzel 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 6 krónikus beteg, közülük öten 77 év felettiek. 58 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Hattal emelkedett a halálos áldozatok száma

A tájékoztató oldal közlése szerint a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. 

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(koronavirus.gov.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Miért van az hogy nálunk a legmagasabb a halálozási arány a beazonosított fertőzöttekhez képest? Mert a valós fertőzöttek száma jóval magasabb. Azt mondani egy felelős személynek hogy a teszt nem hozna eredményt az több mint ostobaság. A kiszűrt beteg karanténba tétele megakadályozza hogy tovább fertőzze a többieket.
dr bél flóra
@solidedge: Biztos megfelelő a hányados?! Nem inkább az összlakossághoz számához kellene viszonyítani ?! 32: 10.000.000 !
solidedge
@dr bél flóra: Nem, minden országban a bizonyítottan fertőzöttekhez viszonyítják a halottak számát.
Borsodi
@solidedge: Mert mi csak a halottakat tudjuk számolni, nem a fertőzötteket.Azt majd adagolják ahogy kell,mért nem szabad mondani ha egy kórházban már nincs hely,vagy fertőzött van?Mert aki fertőzött volt azt is haza küldték.Feltételezésekre találgatásokra nem hagyatkozhatunk,csak magunkra és a szerencsében bízhatunk senki másban de főleg nem Orbánban.
Zsopiale
Ha van közte NER-SSevik hazaáruló patkány is, az nem áldozat, hanem könnyebbség, az országnak... azokat a férgeket, ha vannak közte, mindig ki kell vonni az áldozatok számából...
Zsopiale
@solidedge: Azért mert nonstop hazudik a NER-SSevik maffia... az sem igaz amit kérdeznek, de még amire gondolnak, az sem... mindent lopnak-csalnak hamisítanak az égen...
dr bél flóra
@solidedge: Az baj! Pontatlan az adat! Nem végzik el az összlakosságon a tesztet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.