Érintkezés nélküli kézbesítési módot alkalmaz jövő héttől a személyes átvételt igénylő postai küldeményeknél a veszélyhelyzet idején a Magyar Posta. Az új intézkedéssel elkerülhető a közvetlen fizikai érintkezés és ezzel tovább csökkenthető a fertőzésveszély kockázata. A változás több küldeménytípust is érint.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez az intézkedés a visszeélések melegágya lesz...nem véletlenül kell átvenni valamit!!! El is lehetne fogadni...ha a postás hivatalos gps kamerával igazolná hogy kézbesítette...mert mi lesz ha a postás azt mondja,átadta,a delikvens meg nem tud róla!!??? várnám a válaszokat az újabb marha rendelet kiötlőitől..de bárki felelhet!!!
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Azért kell az igazolványszám. A postás nem tudja minden delikvensnek az igazolvány számát tehát csalni nem tud, ha meg kamut ír be lebukik. Ennyi!
Pálinkás Pál
@levarosbukta: Te olvastál valahol igazolványszámot??? mert én nem...
levarosbukta
@Pálinkás Pál: A tértivevényes levél, a hivatalos irat és a csomag esetében az átvételt nem kell a címzettnek aláírással igazolnia, ehelyett

elég a személyazonosságot igazoló igazolvány adatait egyeztetni a kézbesítővel lehetőség szerint mintegy 1,5 méteres távolságból.

A kézbesítő ezeket az adatokat rögzíti az elektronikus készülékén, és átvettnek minősíti a küldeményt.
Pálinkás Pál
@levarosbukta: ok...már csak dafke...másfél méterről hogy egyeztetsz???:)
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Ne kötözködj, a szem.ig.számot bediktálja a delikvens ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.