Az ellenzék javaslatai hiteltelenek – közölte a Fidesz az ellenzéki pártok nyilatkozataira reagálva szombaton.

Fidesz: az ellenzék javaslatai hiteltelenek
Fotó: fidesz.hu

Azt írták: az ellenzéki pártok 2008-ban már megmutatták, hogyan kezelnék a válságot, megszorításokkal, adóemelésekkel, bércsökkentéssel és IMF-hitellel.

A Fidesz továbbra is támogatja a kormány járvánnyal, és annak következményeivel kapcsolatos intézkedéseit, melynek középpontjában az emberi élet védelme, valamint a munkahelyek megvédése áll – hangsúlyozták.

Kiemelték: a Fidesz kiáll a járványügyi alap létrehozása mellett és egyetért azzal, hogy a pártok is fizessenek be ebbe.

(MTI)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen mondani, jelenleg mi a legfőbb javaslata a kormánynak???
Kitől, mennyi pénzt vonjanak el, amit természetesen a lakosság fog befizetni! És a két helyzet egyébként sem hasonlítható össze!
Támogatják a munkából kiesőket? Persze! Irreális elképzelésekkel.
Mesélnek a munkáról, mikor ha szembe jönne velük, akkor sem ismernék fel! Igen erre pénz kellene! Nem letagadni az uniós támogatást, nem osztogatni és fosztogatni a korlátlan idejű hatalommal vissza élve a járvány veszély égisze alatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Orbán azt hirdette 2010-ben külföldön, az Eu-ban. hogy az ország (kormány) jól kezelte a válságot- és stabilizálta a gazdaságot. akkor most ki hazudik? Akkor orbán, vagy most a fidess??? Köpjetek fel és álljatok alá.
SystemError
Nagyon közönségesek vagytok minél több hatalmatok van!:) Mint egy huszonéves suttyó, aki apuci kocsiját megkapta. Csak szólok az autót vissza kell adni és lesznek majd kérdések is... Nem fogtok így röhögni, mert szerintem a kérdezők fele fideszes lesz...
nevemnick
Az új fekete lyukak akkor keletkeztek az univerzumban, amikor ez az öt ember (?) böffentet egyet.
Nessy
Tessen mondani, jelenleg mi a legfőbb javaslata a kormánynak???
Kitől, mennyi pénzt vonjanak el, amit természetesen a lakosság fog befizetni! És a két helyzet egyébként sem hasonlítható össze!
Támogatják a munkából kiesőket? Persze! Irreális elképzelésekkel.
Mesélnek a munkáról, mikor ha szembe jönne velük, akkor sem ismernék fel! Igen erre pénz kellene! Nem letagadni az uniós támogatást, nem osztogatni és fosztogatni a korlátlan idejű hatalommal vissza élve a járvány veszély égisze alatt!
Qqberci
@nevemnick: Csak sajnos nem estek bele...
tudode
Komolyra fordítva a szót, a tettet
.
--- a szocialisták 800 km autópályát, és egyebeket építtettek meg,
.
--- őféleségéék alkotmányos válságban pedig nemisminiszterelökként

----- Kórházak helyett a stadionokkal büszkélkedett a kormánypárti mémgyár
.
blog.atlatszo.hu/2020/03/korhazak-helyett-a-stadionokkal-buszkelkedett-a-kormanyparti-memgyar/
.
Nézzék csak őfélesége barátai azt az arcpirító videót ahol tele etetővel röhögnek a 2006-os vircsafton, valami születésnapi bulin
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
((( Mint az utszéliek!! )))) Emberileg 00-ák!!!
.
Oposit
Hiteltelenek azok is akik ezen a képen vannak.
Józsipapa
fideSS-hívők !!!
Magyarázzátok már el,hogy akkor mi a MEGSZORÍTÁS !!!
Zsopiale
Persze persze... a magyar történelem legnagyobb hazai ország-kirablói ugatnak hiteltelenségről... mintha Hitler azt mondta volna, hogy a zsidókat csak azért vitte táborokba, hogy megvédje az elburjánzó antiszemitizmustól... világ röheje...
lusta
@Józsipapa: Már Borsodban éheznek, de ez nem megszorítás. Egyszerűen nem szeretnek enni.
Nyírfa
Ez a vidám kép illik a járványhoz. Orbánék így örülnek.
balos
Hova lett a korona a genyó fejirül?Valamelyik falubéli ellopta?
volvós
Szép kis csapat...4 kandisznó és egy anyakoca...a röfögőversenyen
Clavigo
Azt a qrva istenit,,, Adj egy csókot,had okádjak...,,nwmzethhyyyleg...
solidedge
Orbánék a koronavírus álcája alatt nyomják a választási kampányt ezerrel. 2014-ben a rezsicsökkentés, 2018-ban Soros és a migránsok, most meg a koronavírus a sláger a győzelemhez. Minden ami a vírus elleni sikeres harc az csak a Fideszhez kötődhet, Elszedik a pénzt az önkormányzatoktól nehogy saját erőből segíteni tudjanak, a pártoktól úgyszintén nehogy önként felajánljanak, egy fillért sem akarnak elfogadni az EU-tól hogy megmaradjanak a magyarok ellenségének. 2022 fontos év lesz. Megmarad az ország kuplerájnak amit Orbán alakított ki, vagy egy európai demokratikus ország leszünk ahol nem csak a hataloméhes kis felcsúti emberke és sleppje hanem a többség érzi majd jól magát.
verőce21
A ballipsik nem értik, hogy lejártak,unalmasak, nem képesek megújulni, felvenni a fonalat. Ugyanazok az arcok, ugyanazok a gondolatok, eljárások. Hazugság, tolvajlás, hitel, mások pénzének elköltése, hazaárulás, stb… Nem politikusok, hanem bűnözők. Elég volt belőlük. Nem kellenek már, mehetnek a süllyesztőbe. Mindig a jobboldal húzza ki a bajból az országot.
Rajtunk múlik, hogy eltüntesdük ezeket a politikai mocskokat a haverjaikkal együtt. Hajrá magyarok!
lusta
@verőce21: Sajnos ön drága sztrovacsek téved, ha visszatekintek az utóbbi 30 évre, mindig a baloldal volt az, amelyik kihúzta a bajból az országot.
verőce21
@lusta: Erős tévedés Sztrovacsek!
A baloldal a bajba rántotta bele az országot! :)
verőce21
@lusta: Persze, elég csak megemlíteni, a devizahitelezés elburjánzásának ösztönzését...!
Yoda69
@verőce21: Csak a tények kedvéért: a deviza alapú hitelezest a fideSS vezette be 2001-ben. Felfutasa a rá következö években történt, mint ahogy egy vírus szetterjedesehez is ido kell.
Ha a fideSS nem fertozi meg vele az országot, akkor nem került volna 200 ezer család a tönk szélére.
A fideSS most is hitelcsapdaba hajszolta a magyarokat, és a mostani válság nagyobb lesz a 2008-asnal.
verőce21
@Yoda69: Ez hülyeség, te is tudod!
Akkor aki feltalálta a tűzgyújtást, minden lakástűzért fel kellene jelenteni!
Pálinkás Pál
@verőce21: most legalább annyi család fog hitelcsapdába kerülni a csodálatos , semmit nem érő fizetési moratórium miatt...ha már így benyalsz tövig a fidesznek gazdasági kérdésekben,legalább némi alapismeretekkel rendelkezhetnél...ez nem ártana a kormányod tagjainak sem!!
verőce21
@Pálinkás Pál: Palika, ezt a hitelcsapda veszély megállapításodat nem tőled fogom megtudni, sem megismerni.
Én már a "válságos" időszak kezdetén írtam erről a veszélyről egy elég hosszú értekezést ide!
Pálinkás Pál
@verőce21: Ha tudod hogy így van,miért is nem jelzed főnököd felé hogy ez nem segítség,hanem inkább átok../moratórium/...
verőce21
Éppen ezért egy nagyszerű vezető Orbán, mert nem
( !) hitelből és segélyből akarja finanszírozni a lakosságot, hanem továbbra is a munka alapú társadalmat akar erőltetni!
verőce21
@Pálinkás Pál: Orbán a gazdaságban alapvetően egy neoliberális politikus! És minden országnak olyan vezetője va, amilyet megérdemel!
A nagyszerű magyar nép, megérdemel egy ilyen nagyszerű politikust. Aki a válságban is, nem azt mondja, hogy "Előre!", hanem "Utánam!".
Csak végsz
RonaGyuri
@verőce21: majdnem, nem azért veszed be ezt a maszlagot mert agyszerű vezető lenne ez a retardált dagadt törpe, hanem azért, mert te vagy ennyire buta birka! =))
verőce21
Csak végszükség esetén fog a segélyezéshez folyamodni.
Mert ott van a németeknél pl. a "Kurzarbeit". A német cégeknek fizeti az állam, ha tovább foglalkoztatják a munkavállalóikat. Nagyobb segélycsomag, mint amit a németek kaptak (relatíve) a II. vh után! Kétséges, hogy hogyan fog kijönni belőle a német állam, válság után. (Jó összehasonlítás lesz)
verőce21
@RonaGyuri: A te kommunista életfelfogásod (éljünk segélyből), ezt úgysem tudja megérteni! Hogy miért nem munkakerülő mindenki?
Pálinkás Pál
@verőce21: csak a józan többség nem akar utána menni a szakadékba,mert ugye tudod hogy oda tart...amit ő most csinál,azt úgy hívják...előremenekülés...nincs visszaút..és a végén a bukás várja...ezt jól tudja,ezért most már minéál több kárt akar okozni...no persze nem a haveroknak...
verőce21
@Pálinkás Pál: Na...ne...! Ezt nagyon rosszindulat íratta veled...
A segélyezésre való átállás mindig fennmaradó lehetőség! Mi sem könnyebb annál...
Pálinkás Pál
@verőce21: most viccelsz ugye??? orbán bárkinek is adna a haveri körön kívül??? ne röhögtess!!!
verőce21
@Pálinkás Pál: Te ne röhögtess!
A Momentumot viszont meg kellene vizsgáltatni a hatóságokkal, hogy is van az, hogy a Momentum állítólag kartatív gyűjtést folytat, ugyanakkor a hírek szerint a saját pártszámlájára fizetteti be...?
Pálinkás Pál
@verőce21: igen...ha utána elszámolnak vele hol a baj??? ellenben a fidesszel,ami a koszos pénzek útját.../pl. lölő vasútépítése/ gyorsan titkosítja 10 évre,nehogymá lásd kinek mennyit osztottak vissza!!!
verőce21
@Pálinkás Pál: Az ilyen-olyan nagyberuházások mindig, minden kormányzat alatt, a korrupció melegágyai voltak! Ma nekem, holnap neked...!
Ez nem most, már ötezer éve így van...volt...lesz...!
Pálinkás Pál
@verőce21: ez tiszta sor...csak tudod...más szemében a szálkát...sajátodban a gerendát sem...ez dühíti az embereket igazán...
Pálinkás Pál
@verőce21: azt hogy erőlteted a munka alapú társadalmat ha leállnak az üzemek??? ennyire azért nem vagy te ütődött...elhiszem,a párthűség kötelez,de azért hülyeséget ne beszélj!!!
justhpeter
Maradjunk annyiban, hogy a mai magyar politika összes szereplője hiteltelen. Jóvátétel csak az lehetne, ha minden szereplő annyi évet töltene börtönmunkán, amennyit melegedett a parlamentben.
Aztán újraindítani mindent.
1) Megszüntetni a listás képviselői helyet.
2) Törvénybe iktatni a képviselői visszahívás lehetőségét.
verőce21
@justhpeter: Pár év elteltével ugyanott lennénk, mint most!
Hiszen azért alakulnak pártok, hogy a hatalmi pozícióikon keresztül, korrupciós pénzekhez jussanak! Erről szól a reálpolitika...! :)
vacsi
@verőce21: Így van, ez az ember lényéből fakad. Ezért mondom, hogy a jelen helyzetben a kormányt kell támogatni.
kereső
@vacsi: Majd mond ezt akkor is, amikor a Te gyermekeid veszitik el a munkájukat, és Te fogod venni az ennivalót a nyugdijadból - ha lesz.
vacsi
@kereső: Igen, ez is benne van a pakliban - épp ezért tiltakozom az ellen, hogy most az irányítást egy másik társaság vegye át! Szerintem a jelenlegi intézkedések nem rosszak, és egy új társaság első dolga nem a vírus elleni védekezés lenne, hanem gyorsan ők akarnának meggazdagodni - még akkor is, ha most mást állítanak! Egyébként jobb tervvel, ami a vírus terjedését megállíthatja, a betegeket meggyógyíthatja - eddig más sem tudott előállni. A világon sem...
kereső
@vacsi: Ha belegondolsz, akkor ennek a kormánynak az első "intézkedései" sem a járvány megfékezéését szolgálták/szolgálják. Mi köze van a virus elleni védekezéshez a városliget beton tengerré változtatásának, a kikötőre adott állami támogatásnak, schmidt mari épület adományának, az egyházak megtámogatása több milliárd forint értékű épületekkel, az egyetemek autóniiájának teljes megszüntetáéséhez...soroljam még? Csak éppen az emberek maradnak ki ebből a nagy "megvédési akciótervből"-és ne mond nnekem, hogy az Újak ezt csinálnák- honnan tudod? Mert orbán=fidess azt mondja. Tudod, mit higyjél csak., ahelyett hogy gondolkodnál.
ómió
Efftársilag máig is fél karjukat adnák az évi 2x-i gázáremelésért!
lusta
@verőce21: Sajnos ön drága sztrovacsek téved, ha visszatekintek az utóbbi 30 évre, mindig a baloldal volt az, amelyik kihúzta a bajból az országot.
lusta
@verőce21: Hát igen, a Soros ösztöndíjasok tették lehetővé, majd Járai elvti a kamatokat az égbe röpítve az MNB kamatokat rákényszerítette a devizahitelekre a zembereket. Úgy látom rövid az emlékezete.
Jozefina
A többi bohócnak már nem jutott hely??!!! Panoráma képet is lehet csinálni mimd a 133 bátornak mondott lényről!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.