Megvan az új típusú koronavírus kezelésének lehetséges ellenszere - állította Jakob Glanville, egy kaliforniai immunológiai laboratórium alapítója és elnök-vezérigazgatója a Fox televíziónak adott interjújában. Az orvos - akinek egyébként számítógépes mérnöki végzettsége is van - kifejtette: sok esetben az antitestekkel történő kezelés hatékonyabb, mint a vakcina, mert a vakcinának 6-8 hétre van szüksége a védettség kialakításához, míg az antitest félórán belül hatni kezd.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
antitest félórán belül hatni kezd. - na ezzel kellene azonnal kezdeni!
Pálinkás Pál
@1magyar: ez nem gyógyszer...vírus ellen nincs...ez megelőzésre való...aki már elkapta,ott az immunrendszeren áll a dolog...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Ez nem így van. Gyógyszer az ami egy betegség tüneteit enyhíti vagy a betegséget gyógyítja.

Amennyiben működik és a paciens nem hal bele, akkor igenis gyógyszernek minősül bármilyen készítmény. Ilyenkor annyit kell tenni, hogy megtaláld azt az adagolást amely még nem okoz túlzott mellékhatást, másmilyen irányú kárt a szervezetben. Minden gyógyhatású szernek van mellékhatása, ha kanállal eszed a c vitamint akkor is beteg leszel legfeljebb nem skorbuttal.

A mérgek abban különböznek az ennivalótól, hogy azokból kevesebbet szabad enni.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: a c vitamin pont rossz példa volt...azt nem tudod túladagolni,mert kiürül/ kipisiled/!!!
én már nem vitatkozom veled...küld el ha találtál valahol vírusjárvány elleni gyógyszert...hogy ne vannak gyógyszerek amik tüneti kezelést nyújtanak...lázcsillapítás stb...de magát a fertőzést nem gyógyítják,az vagy elmúlik,vagy nem!!!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ha ez így lenne, már minden híroldal tele lenne vele.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: A c vitamin pont jó példa, mert belehalsz ha túladagolod. Abba is belehalsz ha a hamburgert túladagolod.

Azért sarkítottam, hogy lássad, mindent túl lehet adagolni. A természetes ételek formájában bevitt nagy mennyiségű C-vitamin esetében a túladagolás egyszerűn kizárt. Viszont tisztán túl lehet adagolni. Még kiskanállal is eheted naponta. De nagykanállal?

A covid elleni, a cikkben tárgyalt antitest gyógyszer pont nem tüneti kezelés. Az pontosan a vírust és annak hatását iktatja ki.

@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Kisérleti szakaszban van a több mint 70 féle pontenciális lehetőség vizsgálatával együtt.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: igen...kiiktatja ,nem tudod elkapni...nézd meg a covid hatásmechanizmusát...ha már megtapadt a sejten ,semmit nem ér a gyógyszer...valóban..ha előtte a szervezetbe juttatod,megakadályozza a kapcsolódást,és nem alakul ki a fertőzés...de ha már megfertőzött akkor nem ér semmit!!! olvass utána,mondom,nem vitatkozom,meguntam... emlékszel a vitánkra a karantén miatt???
Svédország :300 halott...
Spanyolország :12000 halott/ szigorú karanténnal/
Franciaország : 7500 halott / ua. /
és sorolhatnám... de nem vitatkozok,a számok beszélnek... /az olaszokat már ide sem illesztettem!!/
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: A sejt elpusztul, te túléled. Ezt jelenti a gyógyszeres kezelés antitestekkel. Sejted van bőven, életed csak egy van.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Mondtam nem vitatkozom...ismered az egészről a véleményemet,nemegyszer írkáltunk már róla...csak szemlélni fogom az eseményeket!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Ez úgy működhet mint az influenza elleni védőoltás.
1magyar
@Peller Anikó: Igazad van, még banánból is ha sokat eszik valaki a kálium miatt túl lehet adagolni, kb. napi 5 kg-al.
Pálinkás Pál
@1magyar: pontosan...a védőoltást is megelőzésre adják...nem gyógyszerként... kálium meg nem c vitamin..:) káliumba belehalhatsz,...
1magyar
@Pálinkás Pál: De a kálium is elvileg a vizelettel ürül.
1magyar
A sok jól fizetett kutató, tudós még nem talált a vírus ellen évtizedek óta gyógyszert mint a baktériumokra - szégyen.
Pálinkás Pál
@1magyar: ebben bizony tökéletesen egyetértünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.