A közterületeken díjtalanul parkolhatnak az autók.

Orbán Viktor: hétfőtől ingyenes a parkolás az országban

A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját"

- fogalmazott a kormányfő. Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése – tette hozzá.

Orbán Viktor tájékoztatása szerint a kormány vasárnap a helyzet megoldása érdekében rendeletet alkotott, amely a Magyar Közlönyben még a nap folyamán megjelenik. Ennek értelmében hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon – közölte a kormányfő.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ha megnézzük a hozzászólásokat, kiderül, hogy egyeseknek a Jóisten sem tud kedvére tenni: eddig az volt a bajuk, hogy Orbán nem segít. Most, hogy újabb rendelettel akarják a járvány terjedését lassítani, az a baj... Ebből is látható, hogy ez nem más, mint egyszerű szemétkedés!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
A koronavírus elleni védekezés nem foci, ahol deKÁZNI is kell, egy csokorba, az operatívakkal egyeztetetten több eredménye lenne, mint kegyeket osztogatni még járvány idején is!
CsipkeRózsa
Nem biztos, hogy jó ötlet, a levegő tisztasága szempontjából sem. Sokan autóval inkább elindulnak otthonról, a tömegközlekedés nem olyan zsúfolt, ahogy azt Orbán mondja.

Azért Orbán nem olyan jótékony, hogy ezt az ajándékot odadobja az embereknek, inkább Karácsony ellen akar megint egy kis szemétséget adni.
Qqberci
Akit nem visz el a koronvírus, annak betesz a légszennyezés. Azért még a közlekedési lámpákat nem ártana kikapcsoltatni...
vacsi
Ha megnézzük a hozzászólásokat, kiderül, hogy egyeseknek a Jóisten sem tud kedvére tenni: eddig az volt a bajuk, hogy Orbán nem segít. Most, hogy újabb rendelettel akarják a járvány terjedését lassítani, az a baj... Ebből is látható, hogy ez nem más, mint egyszerű szemétkedés!
Rockxy
óhátez semmi vaze!
hát üjj mellém és fogd a kezem te piszok és aggyá!
de aggyá!
nemérted, hogy agggyá naponota százötvenezer forintot?!
Pálinkás Pál
@vacsi: No áruld el nekem barnanyelvű...hogy lassítja a járvány terjedését ha az önkormányzatoktól elveszi a pénzt a csúti parazita???
levarosbukta
@vacsi: Semmi köze a járvány lassításához hogy fizetsz parkolást vagy nem. Aki eddig tömeggel járt az most sem fog saját kocsival járni dolgozni, mert lehet hogy nincs is neki. Ez semmi más mint az önkormányzatok ellehetetlenítése. Először elveszi a gépjárműadót, aztán meg ingyenessé teszi a parkolást ami szintén bevétel az önkormányzatoknak, akik tényleg erőn felül járulnak hozzá a járvány megfékezéséhez nem úgy mint az a potrohos szánalmasan vergődő senkiházi aki ad.hoc alapon talál ki minden napra valami otromba nagy ökörséget. Közben meg a saját csókosainak osztogatja a milliárdokat. Szerinted most ebben a helyzetben mi a lónak akékereskukiáért kellett 1,8 milliárd forintot adni megint a papoknak??? Arra van pénz?
tudode
Pacekba!
.
--- Hírek Orbániából: Koronavírus
.
www.youtube.com/watch?v=SHDJe5FxlUs
.
Saját lábunkon álló csipet, csapat FEJE!
Aki Én
@vacsi: ti pedig bármit tesz, bármit árt elaléltok tőle. Nem is értitek mi történik.
kissé felnőttem
És a településeknek miből lesz majdan pótolva a súlyadó elvonás? x + % -a ? Sohanapján vasárnap.Mindha nekik is lenne , volna mit tenni ilyenkor aztán üres zsebbel mint a koldusok?
Tao pénzeket nem lehetne úgy visszamenőleg 3 évre elvonni aztán lenne máris máris
kissé felnőttem
@Pálinkás Pál: akkor laposkuszással fognak az emberekhez közeliteni. ez eléggé lassu arra lesz tán pénz is, vagy nem lesz.
RonaGyuri
Visszafogott tukmáló

A főoldali kínáló udvarias viccelődés a cikkhez képest

Ha nem is biztos, hogy ő a matyar firkász-bagázs legalja, de erős jelölt rá: Gajdics Ottóka. Ő jegyzi (alkalmas, hisz egyetemi pontosabban főiskolai KISZ-titkár is volt) az ünnepi vezércikket a párt központi napilapjában „Micsoda választék!” címmel!
A főoldali kínálóban így ír: „a semmihez nem értő politikai kalandor legszívesebben miniszterelnökösdit játszik”, ami lássuk be igencsak másra-átkenés is lehetne. Azonban Ottóka emellett elmondja mindennek a főpolgit - bocsánat Kamugerit :
„keményen meg kell dolgoznia a Soros Györgytől kapott egymillió euróért.” –től egészen a „olyan ostoba, hogy nem lett volna szabad rábízni még egy tyúkólat sem, nemhogy a nemzet fővárosát, vagy végtelenül aljas és abban érdekelt, hogy minél nagyobb legyen a feszültség, minél nehezebb legyen a védekezés a járvány ellen.” –ig.
S mindezt miért? Mert nem szüntette meg – Orbán megtette – a parkolási díjakat.
Nos ez egy dolog, de van poén is; azt írja:
„A magyar társadalom jelentős része felnőttként, felelősen reagált a veszélyhelyzet korlátozásaira. Eltűntek a dugók, a csak esernyőnek használt gépkocsik bekerültek a garázsba. Tényleg csak az közlekedik, akinek feltétlenül muszáj. ”.
Kire gondútál Ottóka? Csak nem a politikusokra? =))
dr. prédikátor
@vacsi: NE VÉDD EZT A MOCSOK PATKÁNYT!!!M!!!MERT EGY TOLVAJ FÉREG!!! NEMZETVESZTŐ !!!R ÁADÁSUL EGY HAZAÁRULÓ MAGYARGYŰLÖLÓ SZARZSÁK!!!
flex
olcsó a benzin + ingyenes a parkolás =

Hogy közben kijárási korlátozás van?
O1G-nek a népszerűség az első mind felett - persze most is mások kárára!
vacsi
@Pálinkás Pál: Hát, elárulom: aki a jelen, igencsak veszélyes helyzetben dolgozni járni kényszerül, leginkább a vonatot, autóbuszokat, metrót - azaz a TÖMEGKÖZLEKEDÉST veszi igénybe, akkor is, ha autója van. Eddig mindenkit arra biztattak, hogy autóval ne menjen, még a vidékiek is max. egy Budapest-széli parkolóig, onnan a TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL. De a tömegközlekedés most nagyon is kockázatos, a hírek napok óta erről szólnak. Most úgy látszik, hogy az a legbiztonságosabb, ha - aki teheti - beül az autóba, elmegy a munkahelyére, ott kiszáll, bemegy dolgozni, stb. Ezt én is így látom, és a gyerekeim is így járnak el. Ezzel reméljük, hogy a fertőzöttségi görbe ellaposodik, nem egyszerre "rohanják meg" a súlyos betegek a kórházakat, hogy az orvosok már tehetetlenek legyenek, mert nincs elég lélegeztető, pl.
Ezt persze, csak akkor teheti bárki meg - és itt egy átlagos dolgozóról beszélek, nem egy menedzserről, cégvezetőről, meg egyéb nagykutyáról -, ha a költségei nem ugranak meg. Pl a parkolási díjjal. Ráadásul, az elmúlt időszakban különösen sok gond volt a parkolóőrökkel...
Szóval, a parkolási díj eltörlése igenis sokat segít a túlélésben.
vacsi
@dr. prédikátor: Senkit nem védek. Egyszerűen azt szeretném, ha ezt a vészhelyzetet sikerülne legyűrni. És nem magam miatt, hanem a családom miatt. Remélem, sokan gondolkodnak így. Azt, hogy kinek mi tetszik, mi nem, majd utána meg lehet tárgyalni!
Aki Én
@ómió: Hát igen, nehéz lehetett meglépni...
ómió
@Aki Én:Karigeri efftársad azért nem lépte meg?
evacica
@vacsi: Meg a lehetetlen parkoláson! Legalább jó nagy a káosz!Ezt meg majd rá lehet tolni a Főpolgármesterre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.