Vasárnap reggel a magyar külügyminiszter még tőle is szokatlanul kioktató hangnemben osztotta ki Európa uniós kollégáit. Kálmán László, mintha érezte volna mire készül a jeles diplomata(?), szinte ugyanazt a témát feszegette -már szombaton-, de természetesen egy másik nézőpontból.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
Hazudnak rendületlenül,
ne légy hívük,
oh magyar...
RonaGyuri
Petyuska nem vagy jogász,

s mint annak sokszor adtad jelét történelemből is igencsak gyengus; ennek ellenére biztosan hallottál már a fosztogatok elleni statáriális intézkedésekről

Túl azon, hogy igencsak gyanús üzleti vállalkozásban tüsténkedik gyenge minőségű, sőt zömében használhatatlan kínai eszközök ideszállításában, a szokásos arrogáns kinyilatkozásokat sem hanyagolja el.
A párt központi napilapja tegnapi számában számol be „Szijjártó: Azt mondanám szánalmas, de inkább riasztó” címmel az MTI-nek adott nyilatkozatáról. Ahogy mondani szokás hozta a szokásos formáját. Nem kevesebbel, mint „képmutatással ” vádolva meg az EU-tagországok külügyminisztereit. Akiknek az a bűnük, hogy értékén kezelik – sőt azt kell mondjam alkalmazkodnak Orbán kívánságához: nem azt nézik, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit cselekszik!
Értékén kezelik és rámutatnak, hogy a törvény nem más mint a fosztogatás könnyebbé tétele.
Igen nem csak a mocskos kis üzleteitekkel fosztogatjátok a közöst,
de megsarcoljátok/fosztogatjátok a bankokat, a multikat és az önkormányzatokat ,
ráadásul közben fosztogatjátok a demokráciát és a jogállamiságot is, még azt a keveset is amit eddig meghagytatok.
Egy normális országban vészhelyzetben pont az ilyenek ellen hoznak rendkívüli intézkedéseket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.