Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ezt posztolta a Facebookra azzal kapcsolatban, hogy a kormány tervei szerint az önkormányzatoknak a gépjárműadó bevételeit (ami összesen 34 milliárd forint) át kell irányítaniuk a központi költségvetésbe: „Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé. Itt állunk a járvány közepén. Ezer milliárdok kellenének hatásai kezeléséhez. Neki meg mi jut eszébe? Elvenni az önkormányzatoktól 34 milliárd forintot. Azoktól az önkormányzatoktól, melyekre most csak úgy dőlnek a plusz feladatok. Büntetni Budapestet, büntetni az elvesztett nagyvárosokat. Elvenni a pártoktól pár százmillió forintot. Azoktól az ellenzéki pártoktól, amelyek egyébként is szegények, mint a templom egere, melyek a kivéreztetés határán vannak. Gondolja, tiltakozni úgysem fognak. Már csak jó ízlésből se. Pusztuljanak! Itt áll előttünk egy kicsinyes gazember. Politikust játszik. Államférfiúi szerepben tetszeleg. Közben csak egy görcsrángatta útonálló. Nagyszerű dolgokat kellene...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Görcsrángatta útonálló"- ez jobb mint az O1G.: )))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
flex
orbán óta új értelmet nyert a "magamhoz nyúlok" kifejezés
Aki Én
@vacsi: @Málna: Azért talán megnézhetnétek a fidesz megmondóembereit, fideszes propaganda médiát, milyen stílusban kommunikálnak. Vagy akár a ,,házmestert".
Olyan durva a kettős mércétek, hogy csak na. Egyébként meg a többség, ahogy akár ezen az oldalon is, osztja ezt a véleményt.
vacsi
@Aki Én: Amit írtam, az természetesen rájuk is vonatkozik...Nincs kettős mérce!
vacsi
@csipetke: Nem azt mondtam, hogy nekem minden tetszik, amit tesznek. De most nem annak van itt az ideje, hogy egymásra köpködjünk. Sajnos, a "kisnyilasozás" - bármit jelent is, elképzelhető, hogy igaz. Nem az egyik fő Jobbikos köpött a Duna parton örök emlékként kiállított cipőkbe?! Ennél undorítóbbat elképezni sem tudok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.