A Párbeszéd frakcióvezetője és társelnöke azt kéri, hogy vizsgálják meg és haladéktalanul kezdeményezzenek kötelezettségszegési eljárást a kormány ellen a felhatalmazási törvény miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

illusion
"Maradtak viszont olyan indítványok, amelyeknek semmi köze a veszélyhelyzethez.

Igen, például a színházak állami felügyeletének megerősítése. Olyan körülmények között, amikor éppen tombolni kezd a koronavírus-járvány, és az ország összes színháza bezárt. Most látták indokoltnak azt is, hogy megszüntessék azt a korábban még létező lehetőséget, hogy valaki úgy változtathassa meg a biológiai nemét, hogy ezt az anyakönyvekbe bejegyezhessék. Ez pont akkor jut eszükbe, amikor tömegessé válik a fertőzés! A törvény része az is, hogy a kormány a főváros nélkül dönthessen a Liget beruházásairól. Mindez az abszurditás csúcsa egy katasztrofális járvány idején, miközben arról beszélnek, hogy az Európai Unió, illetve a Néppárt Magyarországgal kapcsolatos állásfoglalásaival nincs idejük és energiájuk foglalkozni. Tényleg megáll az ész!"

168ora.hu/itthon/moslektorveny-a-haz-elott-majtenyi-laszlo-az-egesz-vilagot-megvezettek-a-birosagokrol-szolo-kormanyrendelettel-184076

Persze a fidesznyikek most sem értik, hogy nem ők a hazaárulók (mármint Szabó és Jávor), hanem ők (mármint a politikus bűnöző orbán és a maffiakormánya)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.