744 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 4 idős beteg.

Covid-19: hétfő reggelre 38-ra emelkedett a Magyarországon meghaltak száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 744 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat. Különösen kérjük a budapestieket, hogy tartsák be a korlátozásokat, mert a fővárosban van a legtöbb fertőzött.

Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért nyomatékosan kérjük az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét – kéri az Operatív Törzs.

A nyilvánosságra hozott adatok szerint a korábbiakhoz képest jelentősen visszaesett az igazolt fertőző esetszám növekedése: ez a szám most 11.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Komolyan mondom...ez már durva...igen ,általában a világon mindenhol,mindig az idős ,beteg emberek szoktak meghalni... évezredek óta ez a természet rendje... a világ meg most úgy adja elő mintha ez valami csoda lenne...Úgy hiszem tényleg nagy baj van az emberiséggel...
Jozefina
Ugyanazt a szöveget nyomják teljesen érthetetlenül, csupán a számokban van némi változtatás!!! Sajnos már meghaltak a fiatalabb korosztályból is!!!?? Teljesen mindegy, hogy valaki milyen betegségben volt, halálára avírus tette fel a koronát!!! Ezen nincs mit szépíteni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.