Megjelent a hétfőtől díjmentes magyarországi közterületi parkolásról szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben. Megjelent a hétfőtől díjmentes magyarországi közterületi parkolásról szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Se kocsim, se lovam, de az a közlekedési kormányzat dolga lenne, na lenne ilyen, és annak javaslatára írhatná alá a MINDEN LÉBEN KÉT KANÁL!
Csizmás Kond
@tudode: Szerintem azt ők jobban tudják mint te, hogy ki mit kell aláírjon elrendeljen vagy javasoljon. Amúgy az nagyon buta ember aki nem veszi komolyan a vírussal kapcsolatos intézkedéseket, főleh az otthonmaradást, mert utána hiába köpködi majd a kormányt ha neki annyi.
tudode
@Csizmás Kond: .
A puding próbája az evés!
.
A kialakult járványban talán legkisebb gond a parkolás, de őfélesége ezzel is megmutatta, hogy ki az úr a háznál akkor, amikor a főpolgármester is foglalkozott ezzel a kérdéssel!
.
Előfordulhat, hogy azok a lakók, akik a lakóhelyük előtt ingyenesen parkolhatnak, ezzel a nagylelkűséggel nem fogják tudni lerakni a járgányukat mint eddig:
.
Íme:
.
www.google.com/search?q=Kar%C3%A1csony+Gergely+a+parkol%C3%A1sr%C3%B3l&oq=Kar%C3%A1csony+Gergely+a+parkol%C3%A1sr%C3%B3l&aqs=chrome..69i57j33l2.9810j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
"""A főpolgármester elmondta: sokan jelezték, hogy indokoltnak tartanák a parkolási díjak elengedését, de a közterületi parkolási helyzet nem lett könnyebb a forgalom megváltozásával, mivel a belvárosi parkolóhelyek nagy többségét továbbra is a helyben lakók használják.
.
A BELVÁROSBAN KIS TÚLZÁSSAL KÉTSZER ANNYI INGYENES PARKOLÁSI ENGEDÉLY VAN KIADVA A LAKÓKNAK, MINT AMENNYI A PARKOLÓHELY - MUTATOTT RÁ. """"
.
Olyan érzés támad, mintha őfélesége a fatornyos falujából indulna ki, és nem a fővárosi parkolási lehetőségekből!
Csizmás Kond
@tudode: De azt tudode, hogy ha már ingyenes a parkolás akkor mindenki igyekezni fog a lakóhelyéhez a legközöelebb leparkolni...és kerülni a mesét.
tudode
@Csizmás Kond: .
Figyelmére ajánlom az alábbi cikket! Ebből kap választ arra, amelyre kíváncsi:
.
---- AZ INGYENES PARKOLÁS POPULIZMUS ÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOK ELLENI BOSSZÚ
.
nepszava.us/az-ingyenes-parkolas-populizmus-es-az-onkormanyzatok-elleni-bosszu/
.
Őfélesége úgy lejáratta magát a székházmutyi óta, hogy az óta az sem hihető, amelyet az emberek érdekében tesz, valamit valamiért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.