Azért ez már tényleg mindennek a teteje! Miközben a Fidesz-kormány tagjai folyamatosan Brüsszelt és az európai intézményeket támadják, mondván az Unió nem elég gyors, nem elég hatékony a koronavírus elleni védekezésben...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Valóban botrány amit a fidesz-kdnp páros tesz az EU ellenében és a honi magyarok ellenében egyszerre!!! Tökéletes, amit Ujhelyi felvázol!!! Egyre több EU képviselői is érzékeli orbán hatalmi törekvéseit és féltik az EU demokrácia elkötelezettségét!!
tudode
Az már az ország szégyene, hogy az EU bacilusa még mindig megengedi magának azt, amit azzal szemben elkövet, aki nélkül nem itt lenne, hanem várná egy normálisan működő kormánytól a segélyt amiatt, mert a mesebeli kormány döntésére kényszerülnek munkanélkülivé válni tízezrek őfélesége MUNKALAPUNAK CSÚFOLT országában!
csak úgy....
@Gyütt Mönt: szerintem is! a türk tanács ,még is csak más mint az eu...,otthoniasabb.
már csak a templomokról a keresztet köll leverni és jöhet a félhold,-persze ez egy volt kisztitkárnak, romlott katolikusnak nem lehet gond,aki már libsi s volt! semjénböl,akár lehetne az uj budai basa...
Nessy
@Gyütt Mönt: Egyelőre nem! O.V. "hűséges" az Unióhoz az utolsó eurocentig, amit zsebre lehet tenni! Nagy ám a család, és a kegyencek köre!
Aki Én
@málna: ezt érted, propagandisták leggügyébbje? Nem hiszem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.