Nincs kedvem ma cizellálni. Meg köntörfalazni (köntörfalazni…ki találta ezt ki?) sem sok. És csókoltatom a kormányzat hiénáit, meg a mamit, aki éppen negyedik hete van bezárva a lakásba, és ki tudja meddig lesz még ott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@justhpeter: Ezt a bigott hívek nem olvassák! Most el vannak ájulva a fene nagy gazdasági mentő csomagtól! Majd két hónap múlva érdekes lesz a véleménye a plebsznek! A kegyencek viszont is és utána is nagyot kaszálnak! Mert őket támogatni kell, hogy ők is támogassák Orbánt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
óde rémisztő ez a vargavalaki.
remélem megijedt magától is.
Nyírfa
Egy vírusnak vírustudata van, de Shikari elméletileg ember, következésképpen egy kicsit fejlettebbnek kéne lennie.
Legalább annyira, mint egy éppen gondolkodni készülő ősember.
Nessy
@Shikari: Elnézést, de indítottál az édesanyjának vásárolt kolumbáriummal! Ne haragudj, de itt és most ez tényleg minősíthetetlen megszólalás volt!
kereső
@Shikari: Te a sajátoddal bozgor, és otthon, ha van neked olyan.
Jozefina
Varga Z úgy gondolom sok millió magyar véleményét mondta ki!!!
Nessy
@Shikari: Ahogy leírtad, nem ez volt az értelme! Megtudom érteni a cikkíró kérdését! Ha nem tudnék naponta félórát a csendes környéken sétálni, maszkban, kesztyűben,nem tudom mi lenne velem, Majdnem három hétig voltam önkéntes karanténban, mert a tumoros barátnőm meghalt és amíg otthon volt naponta mentem hozzá. Miután őt már nem tesztelték, mert halála után minek, a fiam szobafogságra ítélt. A végén úgy éreztem, magamnak is sok vagyok. Talán ezért is voltam akkoriban kissé szarkasztikus?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.