Mint egy falat kenyér! - írtam volna három héttel ezelőtt. Mára átértékelődött a fontossági sorrend, úgy mondanám, mint egy betevő maszk, vagy fertőtlenítő kézmosó! A Confector Mérnök Iroda Kft. újíthatja fel a Budai Vár falait, nettó 1 milliárd 796 millió forintért.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az időszerűségen túl azért itt is vannak érdekes számszaki nyalánkságok; terjed a fityeszes unortodox elemi számtan, amiről már írtam:

Semmi kétség, ez már a mai rögvalóság

a matematikát, pontosabban az elemi számtant is elérte az unortodoxia

Bár a zemberek ezerrel félreértették – vélhetően ez volt a cél – Orbánt, pedig meglehetősen egyértelműen fogalmazott: az elkövetkező 5 évben 4 alaklommal (21, 22, 23 és 24 februári nyugdíjjal együtt kézbesítve) 1-1 heti nyugdíjat ajándékoz a nuggereknek. Ami viszont nemes egyszerűséggel 13. havi nyugdíjnak. sőt egy helyütt a 13. havi nyugdíj visszaépítésének nevezett!
Ehhez gyün a derék Zsóti, aki a tőle megszokott ocsmány hangnemben rittyentett vezércikket a párt központi napilapjában. „Képtelenségek” címet viselő irkodmány, mint írtam a szokásos szintű! Meg kell jegyezzem a címben van valami, bár esetében a ténytelenség jobban kvadrál a rögvalósággal.
Nos a derék szerzőt azon kívül, hogy mindenféle állatnak mondja el Gyurcsányt nem igazán zavarja a tény, hogy a bő évtizede volt események idején nem is ő volt a regnáló ME. Ennél sokkal érdekesebb az a számtani mutatványa, amihez képest a klasszikus viccbeli optikus oktatás kismiska!! =))

A vicc:
Kohn úr, az optikus, egy jól menő üzlet tulajdonosa, tanítja a fiát, hogyan kell kiszolgálni a vevőket:
- Ha elkészült a szemüveg, akkor mondd a vevőnek, hogy 10 Dollárba kerül. Meglátod, hogy grimaszol-e vagy nem.
Ha nem grimaszol, tedd hozzá: a keret, a lencse még 10 Dollárba kerül. Ha még mindig nem változik az arckifejezése, akkor közöld vele: darabja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.