A családtámogatásokhoz nem nyúlunk - jelentette ki a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján. A családtámogatásokhoz nem nyúlunk - jelentette ki a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
Még 5 kg. aranyat nem ígértek mindenkinek, ez a cipóképű megélhetési tenyeres-talpast időnként bedobják a mikrofon mögé!
RonaGyuri
Ez a baj sokkal nagyobb

ha már ez lenne „humorérzékünket se veszítsük el” mintapéldánya

Természetesen nem láttam, hisz sem „Novák Katalin”, sem pedig „ Mindennapi hősök címmel indlottt videósorozata” nem tartozik at érdeklődési körömbe.
Egy az index.hu által támogatott portál „Színészből lett rendőrségi szóvivő - A jóképű Gál Kristóf az operaív törzs vicces tagja
Gál Kristóf az ORFK vicces és szerethető szóvivője mindenkinek a szívébe belopta magát.” címmel rittyentett nyalatát olvastam.
Nos nem semmi! Azonban a csúcs az az idézet Novák NER-társnő alkotásából.

(kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3241/32415/324158/32415831_2cbb680db94142df5682ad8b37ca673f_wm.jpg)
„A sajtótájékoztató végén valóban megengedtem magamnak azt a tréfát, hogy amikor elbúcsúztam mindenkitől, úgy szedtem össze a lapjaimat, hogy ez a kép néhány másodpercre látható volt. Ezzel is mutatva azt, talán fontos, hogy a humorérzékünket se veszítsük el, akármekkora a baj, és mi, akik ott állunk, ugyanúgy emberek vagyunk, vesszük az adást, értjük a tréfát, olykor jól is esik - legtöbbször jólesik”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.