A független képviselő mintegy mellékesen azt ajánlja, nézzék meg, milyen védőfelszerelést vett magára a kormányfő és milyet egy "holmi orvos".

Hadházy: Orbán a polgármesterekre tolta a felelősséget

Nem tud leállni, egy újabb propagandavideóval kampányol a miniszterelnök kormányzás helyett. A gyáva “harcos” nyilván közvélemény-kutatást végzett és nem meri az emberek mozgását tovább korlátozni. Pedig tudja, hogy szükség van rá, ezért az önkormányzatokra tolja a döntést és persze továbbra is alig-alig tesztel

- írta csütörtökön késő délután élesedett Facebook-posztjában Hadházy Ákos.

A független képviselő szerint a betegek számáról pedig sem országos, sem részletes adatokat nem közölnek, csak a "felhàborítóan kevés teszt" eredményeként ÉSZREVETT fertőzések számát és a TESZTELT halottak számát mondják meg, azt sem ellenőrizhető módon.

Így persze könnyebb az “Európa legjobb járvànyügyi helyzetének” illúziójába ringatni magunkat

- fogalmaz Hadházy Ákosm, aki szerint a képekkel – a látszattal ellentétben- továbbra sem az a legnagyobb baj, hogy a "vezérnek" sokkal komolyabb védőfelszerelés jut , mint holmi orvosoknak.

Hanem az, hogy egy ilyen -pontosabban nem ilyen, hanem valódi ellenőrző- látogatásra ellenzéki képviselőnek semmilyen lehetősége sincsen 

- írta a parlamenti képviselő.

F

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megismétlem hsz-emet
.
A következetesség hiánycikk őféleségénél, mivel lekefélték két polgármestert amiatt, mert önállóan intézkedtek a kijárási tilalmat illetően:
.
---- Sem Polgáron, sem Sződligeten nem vonják vissza a részleges kijárási tilalmat, jogi megoldást keresnek
.
http://www.atv.hu/belfold/20200326-sem-polgar...
.
"""A polgármesterek nem rendelhetnek el kijárási tilalmat a koronavírus miatt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint erre semmilyen jogalapjuk nincs a településeknek, ezt csak a kormány rendelheti el. Az elmúlt napokban két településen: Sződligeten és Polgáron döntöttek úgy a település vezetői, hogy részleges kijárási tilalmat vezetnek be."""
.
Ember legyen a talpán aki képes kiigazodni ezen az össze, visszásságon. Egyszer nem, aztán igen, mikor kényelmetlen őféleségének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A zellenzéknek a sírás létszükséglet...ha azt tíltanák be fele belehalna...
Béla333
Szerintem meg egy Fideszesnek tilos a gondolkodás. Ha a gondolkodást kötelezővé tennék, megszűnne a Fidesz!
Jozefina
@Eladott Ország: a birkák is egyre éhesebbek!!! Lassan éheznek, elfogy a legelő, milesz akkor??!!!
illusion
A lényeg, ha ennek vége, minden, ami rossz, az az ellenzék hibája volt, és minden, ami jó, az Orbánt dicséri. A 2022-es választásokon, meg lesz a szavazatok 100%-a a Fidesznek !!! (ha egy kicsit nem figyelünk oda).
Eladott Ország
@Jozefina: Ha még maradt ellopnivaló, az hamarosan odakerül a 100 leggazdagabb magyar listáján szereplő szerencsések egyikének-másikának zsebébe. Közben a kormány úgy tünteti el az éhező gyerekeket, nyomorgó kisnyugdíjasokat, megfáradt keményen dolgozó szerencsétleneket, hogy átalakítja a számítási módszereket. Itt már rég nem az a kérdés, hogy egy évben egyszer nyaralni menni, autót fenntartani, hitelt törleszteni. Ez itt konkrétan sötét banánköztársaságokat idéző nyomor. Tízből négy magyar mindennapi kilátástalansága. A tények elsunnyogásának fáradságosan kreatív munkája. Ha az Uniótól kevesebbet tudnak lopni, akkor a magyar kisembereket fogják tovább nyomorítani. Az eredmény már most is kézzelfogható, csak Bulgária van mögöttünk. Soha nem hittem volna, hogy idáig süllyedünk.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 08:50; Addig lopunk és hazudunk, ameddig hagyjátok!
http://kapcsolat.hu/sites/default/files/blogs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.