A független képviselő mintegy mellékesen azt ajánlja, nézzék meg, milyen védőfelszerelést vett magára a kormányfő és milyet egy "holmi orvos".

Hadházy: Orbán a polgármesterekre tolta a felelősséget

Nem tud leállni, egy újabb propagandavideóval kampányol a miniszterelnök kormányzás helyett. A gyáva “harcos” nyilván közvélemény-kutatást végzett és nem meri az emberek mozgását tovább korlátozni. Pedig tudja, hogy szükség van rá, ezért az önkormányzatokra tolja a döntést és persze továbbra is alig-alig tesztel

- írta csütörtökön késő délután élesedett Facebook-posztjában Hadházy Ákos.

A független képviselő szerint a betegek számáról pedig sem országos, sem részletes adatokat nem közölnek, csak a "felhàborítóan kevés teszt" eredményeként ÉSZREVETT fertőzések számát és a TESZTELT halottak számát mondják meg, azt sem ellenőrizhető módon.

Így persze könnyebb az “Európa legjobb járvànyügyi helyzetének” illúziójába ringatni magunkat

- fogalmaz Hadházy Ákosm, aki szerint a képekkel – a látszattal ellentétben- továbbra sem az a legnagyobb baj, hogy a "vezérnek" sokkal komolyabb védőfelszerelés jut , mint holmi orvosoknak.

Hanem az, hogy egy ilyen -pontosabban nem ilyen, hanem valódi ellenőrző- látogatásra ellenzéki képviselőnek semmilyen lehetősége sincsen 

- írta a parlamenti képviselő.

F

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megismétlem hsz-emet
.
A következetesség hiánycikk őféleségénél, mivel lekefélték két polgármestert amiatt, mert önállóan intézkedtek a kijárási tilalmat illetően:
.
---- Sem Polgáron, sem Sződligeten nem vonják vissza a részleges kijárási tilalmat, jogi megoldást keresnek
.
www.atv.hu/belfold/20200326-sem-polgar...
.
"""A polgármesterek nem rendelhetnek el kijárási tilalmat a koronavírus miatt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint erre semmilyen jogalapjuk nincs a településeknek, ezt csak a kormány rendelheti el. Az elmúlt napokban két településen: Sződligeten és Polgáron döntöttek úgy a település vezetői, hogy részleges kijárási tilalmat vezetnek be."""
.
Ember legyen a talpán aki képes kiigazodni ezen az össze, visszásságon. Egyszer nem, aztán igen, mikor kényelmetlen őféleségének!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Orbán életét védeni kell, más pedig le van szárva?
Béla333
2020. április. 01. 16:10
"A veszélyhelyzet idejére megkötné a polgármesterek kezét a kormány"
"Beültetnék föléjük a védelmi bizottságokat."
hvg.hu/itthon/20200401_A_veszelyhelyzet_idejere_megkotne_a_polgarmesterek_kezet_a_kormany

Alig egy hete volt! Akkor még nem dönthettek a polgármesterek...
jesz
Hadházi csak vagdalkozik...A polgármesterek tudják a legjobban, hogy a településén,(ahol választott vezető) mit lehet, és mit nem lehet megengedni.

Legrosszabb esetben a település egyik fele örül, a másik fele anyázik...az élet már csak ilyen. Mindenkit nem lehet(kell) szeretni.
Málna
@Béla333: Volt is nagy felháborodás. Most meg az a baj, hogy nekik kell dönteni? Ki érti ezt...
Béla333
@Málna: 18.57
A baj az az egymásnak ellentmondó, koncepciótlan, átgondolatlan döntések tömkelege.
Hogy nem azt nézik a Fideszesek, hogy mi jó az embereknek, hanem hogy mindenből csak pénzügyi és politikai hasznot akarnak szakítani.
Hogy ki érti ezt? Egy Fideszes nem érti, mert képtelen ezt felfogni. Az ország többi része azért igen! Érti, érzi és elutasítja!
Málna
@Béla333: Veletek nem lehet jót tenni. Itt van erre a tökéletes példa. Mindenbe bele tudtok kötni. Hát hogy lehet figyelembe venni, hogy mi a jó az embereknek, ha egyszer semmi nem jó nekik?
Béla333
@Málna: 19.13
Sehogy! Nem kell hogy a Fidesz jót tegyen az emberekkel. (Más kérdés, hogy nem is tud, hiszen képtelen erre!)
Esetleg azzal tehetnék a legnagyobb jót, ha visszaadnák az ellopott milliárdokat és elhúznának az országból!
Béla333
Orbán egyszerűen nem meri felvállalni a döntés felelősségét.
Áttolná a döntést a polgármesterekre. De akkor minek kellett neki a teljhatalom? Csak?!
Málna
@Béla333: Ez a pár kommented tökéletes példa arra, hogy miről beszélek.:-)
Béla333
@Málna: 19.38
Azért nehogy bekereteztesd...
Aki Én
@Málna: te nyilván nem érted, mert buta vagy. Pedig nem olyan nehéz...
Aki Én
@Málna: te vagy mindenre jó példa, hogy miért utál titeket a többség, miért vagytok a szellemi kisebbség minden felmérés szerint.
Béla333
@Málna: 19.38
Egyébként olyan magvas véleményt nem olvastam még tőled, azon kívül, hogy a Fidesz maffia minden lépését és holnap esetleg ennek az ellenkezőjét is gondolkodás nélkül elfogadsz.
Teljesen jól megtestesíted a lebutított, gondolkodásra képtelen Fideszes szavazót. Nem te vagy véletlenül a "Savas bácsi"?

"Akartok egy kis sósavat a pofátokba?"
index.hu/video/2013/03/07/fidesz_szekhaz_tuntetes/

Ilyenek vagytok!
Málna
@Aki Én: Tudom, tudom...Mondtad már legalább ezerszer.:-) Viccből csinálod, vagy már tényleg ez a rögeszméd? Mert mintha súlyosbodna...
Málna
@Béla333: Egyébként olyan magvas véleményt nem olvastam még tőled, azon kívül, hogy a Fidesz minden lépését és holnap esetleg ennek az ellenkezőjét is gondolkodás nélkül elutasítod.
Teljesen jól megtestesíted a lebutított, gondolkodásra képtelen Fidesz ellen szavazót.
Béla333
@Málna: 19.53
Legalább átfogalmaztad volna...
De ha csak ennyire futja...
SystemError
@Málna: "Veletek nem lehet jót tenni. Itt van erre a tökéletes példa. Mindenbe bele tudtok kötni. Hát hogy lehet figyelembe venni, hogy mi a jó az embereknek, ha egyszer semmi nem jó nekik?"

Most ez a számonkérős nyanya style-t nyomod..hogy ki mit gondol,mintha tilos lenne gondolkodni.:) Ez jó, mert így nem kell tényszerűen viatkozni, csak benyomni ezt "nem igaz már, semmi se jó" nyanya hisztit, ami persze semmire nem hivatkozik és beszélni sem lehet róla hiszen nem szól semmiről.:) Láttam a többi hozzászólásaidnál is alkalmazod. Kis trolltrükkös!:)
Zsopiale
Majd meglátja a népharag mit fog őrá tolni...
Málna
@SystemError: De, hivatkoztam az adott témára, nem általánosságban beszéltem. Nem ártana, ha az elejétől elolvasnád a beszélgetést.
Málna
@Béla333: Nem kellett átfogalmaznom. Így is rendben van.:-)
SystemError
@Málna: Erre gondolosz: " Volt is nagy felháborodás. Most meg az a baj, hogy nekik kell dönteni? Ki érti ezt... " Ez valóban bele megy a részletekbe...:)

Akkor maradjunk ezen szinten: Nem igaz, hogy neked semmi sem, jó, ami másnak nem jó...:)
Málna
@SystemError: Az ELEJÉTŐL! Ez már egy válasz volt Béla333-nak. Ha nem ismered az előzményeket, nézd meg Béla linkjét, és akkor érteni fogod, mire reagáltam.
tudode
Megismétlem hsz-emet
.
A következetesség hiánycikk őféleségénél, mivel lekefélték két polgármestert amiatt, mert önállóan intézkedtek a kijárási tilalmat illetően:
.
---- Sem Polgáron, sem Sződligeten nem vonják vissza a részleges kijárási tilalmat, jogi megoldást keresnek
.
www.atv.hu/belfold/20200326-sem-polgar...
.
"""A polgármesterek nem rendelhetnek el kijárási tilalmat a koronavírus miatt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint erre semmilyen jogalapjuk nincs a településeknek, ezt csak a kormány rendelheti el. Az elmúlt napokban két településen: Sződligeten és Polgáron döntöttek úgy a település vezetői, hogy részleges kijárási tilalmat vezetnek be."""
.
Ember legyen a talpán aki képes kiigazodni ezen az össze, visszásságon. Egyszer nem, aztán igen, mikor kényelmetlen őféleségének!
Béla333
@tudode: 20.25
Teljesen igazad van! Néhány napja még meg akarta a Fideszes média lincselni azokat a polgármestereket, akik szigorítani akartak a településükön a jövés-menésen, most meg Orbán egyenesen felszólítja őket, hogy csináljanak végre valamit, merthogy ő nem fog tenni semmit! Eszetlen, fejetlen kapkodás. Teljesen alkalmatlanok a vezetésre!
tudode
@Béla333: .
Arról nem is szólva, hogy elgatyázta az időt, nem adva időt a polgármestereknek, akik valójában a katasztrófavédelmi törvény alapján jártak el korábban is!
.
A hatalma, a nem létező nagysága fitogtatása céljából kicsikarta a nyájától a FELHATALMAZÁSI TÖRVÉNYT, ebből következően hasonlóan a csoportos migráncs veszélyhelyzettel addig húzhatja a felhatalmazását, amíg fasza gyerekként az érdeke úgy kívánja.
.
Figyelmébe ajánlom a képviselőasszony összefoglalóját arról, hogy a katasztrófavédelmi törvénnyel le lehetne vezényelni ezt a veszélyhelyzetet is, és nem a honvédelemre a közjogilag érvénytelen alapizéje 43.cikk alapján hivatkozik minden intézkedésénél
.
----- Varga-Damm Andrea: Kevesebb hazugságot, tisztességesebb kormányzást! (2020.03.30.)
.
www.youtube.com/watch?v=AOClVrFghnE&t=216s
.
A képviselőasszony interpellációit érdemes meghallgatni, mert rámutat arra, hogy mint jogÁSZok is csapnivalók!
justhpeter
@Málna: Mégis, ha Orbán letolja a felelősséget a polgármesterekre, minek a gazdaállatodnak a korlátlan hatalom ?
Aki Én
@Málna: ahogy látom, sokan gondolják így. Kár lenne ezt túlragozni. Minden egyéb párbeszéd totál felesleges.
Málna
@justhpeter: Hát pont ezért. Ügyes, nem?:-)
csipetke
Na és ez újság valakinek,hogy a polgármesterekre passzolják a felelősséget?10 éve garázdálkodnak az országban,sikeresen lerabolták,kifosztották,tönkretették az egészségügyet,az oktatást,de még mindig visszamutogatnak az előző kormányokra,ha valamit [email protected] ilyen embert ismerek,akik ha f@szságot csinálnak,azonnal keresnek egy bűnbakot.A fidesz tipikusan ilyen
Málna
@Aki Én: Hogy "gondolják", az azért túlzás. Csak egy irányba tart a csorda.
csipetke
@Béla333: 20:35 Itt a legnagyobb baj az,hogy tisztán látszik,a kormány kapkod fűhöz-fához.egymásnak ellentmondó intézkedéseket hoznak,a nagy mentőcsomagjuk sz@rt se ér. Parragh azt nyilatkozta,hogyha napi 4000 ember elveszti a munkáját,azzal ők nem tudnak mit kezdeni.Hát,ha így van,le kéne mondani az egész bandának,és elhúzni a francba.Érdekes,a szomszéd országokban pénzzel segítik a munkájukat elvesztőket. Nálunk meg azt mondják,igyekezzenek másik munkát találni.Ez ám az intézkedés! Vagy asszem Szlovákiában a kormány lemondott a fizetésük 30%-ról,na,ezektől ilyet ne várjunk.A csókosok ilyenkor mé' nem nyitják ki a bukszát,végülis a mi közpénzünkből lettek milliárdosok a sokszorosan túlárazott közbeszerzéseken. A nemzeti töklámpás vejkó,a párja,rühelke,garancsi,és a fő-fő nyertes,pénztáros lölő
Yoda69
O1G eftars ezt elkurta. Dilettans modon kezelte/kezeli a valsagot.
Ebbol is csak egyet akar politikai toket kovacsolni belole meg annak aran is, hogy ezrek fertozodnek meg, es tobb szazan halnak meg.
verőce21
Nagyon helyes, hogy a polgármesterek feladatkörébe rendelik a követendő szabályok meghozatalát, és végrehajtását. Az állam nem állhat ott minden minden település élén.
A polgármestereknek a választók bizalmat szavaztak, viseljék hát a büszkeséget és a súlyos terhet is.
Béla333
Orbán a bajban vagy a felelősség vállalásban most a polgármesterekre mutogat.
Őt az egész csak addig érdekli, amíg magának kitapossa a korlátlan ideig tartó teljhatalmat hogy ellenőrizetlenül el tudják lopni az Unió 2000 milliárd Forintnyi támogatását.
A többivel meg bíbelődjön más...
Eladott Ország
@Málna: ma 07:55; A fidesz birkáit eteti a grazi beteg:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81983596_2786752598041227_7462405973429190656_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=wHx0m9DosKcAX-WemDX&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d4984c91769d3c71fe60ce7a81edb3ff&oe=5EB08DD4
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/87394418_2641181799263693_8933035529000189952_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=EAX-divCxP0AX8Rycwj&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=6d6542520b1bc5eb801c0d73738c1c63&oe=5EAD25C6
Nagy kérdés, hogy a birkák meddig hagyják hajtani magukat, valamint az is, hogy akik látják, hogy ez már az őrület, mi tesznek. A szociopaták ott gyűlnek a nárcisztikus megváltó fenekénél, és irigységükben nem veszik észre, hogy mennyire elcseszik közben a jövőre vonatkozó kilátásainkat. A jelent már nem is említem. Guano. Pedig rajtuk meg tudna fordulni a dolog: ha nincsenek birkáid, csak magadat vezeted. Ha valaki valami észt tudna plántálni beléjük, a horda elhagyná a gazdát
Csizmás Kond
A zellenzéknek a sírás létszükséglet...ha azt tíltanák be fele belehalna...
Béla333
Szerintem meg egy Fideszesnek tilos a gondolkodás. Ha a gondolkodást kötelezővé tennék, megszűnne a Fidesz!
Jozefina
@Eladott Ország: a birkák is egyre éhesebbek!!! Lassan éheznek, elfogy a legelő, milesz akkor??!!!
illusion
A lényeg, ha ennek vége, minden, ami rossz, az az ellenzék hibája volt, és minden, ami jó, az Orbánt dicséri. A 2022-es választásokon, meg lesz a szavazatok 100%-a a Fidesznek !!! (ha egy kicsit nem figyelünk oda).
Eladott Ország
@Jozefina: Ha még maradt ellopnivaló, az hamarosan odakerül a 100 leggazdagabb magyar listáján szereplő szerencsések egyikének-másikának zsebébe. Közben a kormány úgy tünteti el az éhező gyerekeket, nyomorgó kisnyugdíjasokat, megfáradt keményen dolgozó szerencsétleneket, hogy átalakítja a számítási módszereket. Itt már rég nem az a kérdés, hogy egy évben egyszer nyaralni menni, autót fenntartani, hitelt törleszteni. Ez itt konkrétan sötét banánköztársaságokat idéző nyomor. Tízből négy magyar mindennapi kilátástalansága. A tények elsunnyogásának fáradságosan kreatív munkája. Ha az Uniótól kevesebbet tudnak lopni, akkor a magyar kisembereket fogják tovább nyomorítani. Az eredmény már most is kézzelfogható, csak Bulgária van mögöttünk. Soha nem hittem volna, hogy idáig süllyedünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.