Müller Cecília valami különös okból úgy döntött, hogy a koronavírusinfó nyújtotta lehetőséget felhasználja egy kis népnevelésre is. Az ismeretterjesztés fontos dolog, de csak a valódi ismereteké. Ugye, kedves Müller Cecília?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elnagyolt ismeretek, ezt mifelénk félműveltségnek hívják

Okkal és joggal kérik számon a nemzet főorvosnőjét a félresikerült idézete miatt

Mottó:
„Volt valami Sándor, Nem lehet ezt bírni,
Nem olvastam, 'sz nem is tudok. Olvasni, csak írni.”

Szögezzük le, hogy Möller asszonyságot nem azért tartjuk és tartják- s igazából a hiátusa jellemző szinte az egész apparátusra -, hogy kiművelt emberfőségét csillogtassa. Szakmailag kellene – nem értek hozzá, de az nekem is feltűnt, hogy meglehetősen sokat és gyakran egymásnak ellentmondó dolgokat beszél – érteles dolgokat mondania.
Hogy mire volt jó ez az odavetett megjegyzés az ünnepről már az sem egészen érhető, ahogy az sem miért kellett egy idézet. S ha már akkor miért nem nézett utána.
Azonban a derék média hisztije az ügy kapcsán legalább ilyen értelmetlen. Annál is inkább, hogy pár hete szinte érdemi reakció nélkül mentek el Zsóti – 5számú tagkönyv tulajdonosa, a nemzethy firkászság lovagkeresztes vitéze, a párt központi naplapja főmunkatársa – gyors egymásutánban elkövetett egetverő baromsága mellett:
elsőbb; egy hamis Camus idézetett hozott egy évtizeddel a világhírű Nobel-díjas francia író, filozófus és újságíró, halála utánra datálva,
majd pár nap múlva azt találta írni, hogy „A viktoriánus Dickens sem szégyelli többé, hogy Robinson szolgálatába állította Pénteket. ”. Sőt mikor felszólamlott az egyik megmondó-ember javított: „A viktoriánus Defoe pedig nem szégyelli többé, hogy Robinson szolgát csinált Péntekből.”-ra! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.