Minden nap reggel 8 és este 10 óra között.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@Nessy: @1magyar: fogadok hogy egyikőtök sem panelban,vagy a fővárosban él!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Közlöm veled, hogy a fővárosban, egy teljesen zárt lépcsőházas, erkély és kert nélküli félemeleten lakom, egy három szintes közel száz éves épületben, lassan 10 éve egyedül! és bár sok X van mögöttem, nem voltam idősen sem otthon ülő típus. Most látványosan szenvedek én is, de ez van. A bevásárlást az ifjúság megoldja.
Pálinkás Pál
@Nessy: minden tiszteletem akkor...de ha a fiatalok megoldják...ahogy mondod...akkor talán a fiatalokat hagyni kéne élni rendesen...és mielőtt vitatkozunk,bármennyire is fájó...elenyésző a fiatalok aránya a valóban orvosi segítségre szorulók között...mondom ezt úgy hogy én sem vagyok tinédzser!!
Málna
Nem biztos, hogy ez jó ötlet. Akik menni akarnak, azok most akkor kisebb helyeken, parkokban fognak tömörülni.
Nessy
@Pálinkás Pál: Amikor mondtam, hogy a délelőtti sávban elsétálok a két sarokra lévő CBA-ba, kaptam a kispofámra. Engedélyt kaptam, miután nagyon csendes környéken lakom, hogy amerre nincs üzlet, tehetek egy kört a utcán. Ez 25 - 30 perc. Általában egy két emberrel találkozom, de kikerüljük egymást, maszkban, kesztyűben. Érdekes mód, a fiatalok rühellik a maszkot, nem is igen viselik.
Nessy
@Málna: Józan, értelmes gondolkodás, viselkedést senki nem tud adni. Másrészt viszont különösen a kisgyerekes panelben élőket tudom megérteni, és sajnálni. Itt a jó idő, és nincs játszótér, nincs kirándulás. Ezt egy kisgyereknek nehéz, majdnem lehetetlen megmagyarázni.
görbetükör
@Nessy: ha meghal anyu, vagy apu, azt hogy magyarázza meg?
Nessy
@görbetükör: Nem tudom, mert nem vagyok ismerős arrafelé, hogy ki kicsoda. Lehet, hogy nem kell senkiért felelnie!
kereső
Ez az amit orbán "nem mert" meglépni- a gyáva nyúl.Egész héten lehetett olvasni, hallani, hogy kirajzott az ország- amint kitört a tavaszi szünet az iskolában. Balaton, Szentendre...etc. Minden helyi polgármester lezárta a települést, a parkolókat- mert félti a helyi lakosokat. Mert nincs önfegyelem, és nincs tekintettel a "kiránduló" a helyi lakosságra. Mert ha teszem azt csak sétálni akar, azt megteheti anélkül is, hogy elutazna 100 km-t.Franciaország példáját tudom- naponta egy óra hossza futásra-egydül!!!, sétára- vagy más szabadtéri elfoglaltságra- szigorúan egyedül- még családtagok sem mehetnek együtt- és mindezt a lakóhely 1 km-es körzetén belül. Ha nem, akkor nnagyon kemény büntetések- már az első alkalommal is.Szzerintem Bp.-en is meg lehet találni a módot a sétára, a levegőzésre- az autókat sziveskedjenek otthon hagyni ( az eszetlen ingyen parkolás ellenére), hogy tiszta levegőjű maradjon a város. De amint olvasom -ez sem megy. Akkor mi megy?Majd ha se ki, se be- akkor mit szóltok?
Pálinkás Pál
@Nessy: talán azért mert az elterjedt sebészeti maszk nem véd semmitől...és a legtöbb fiatal minden probléma nélkül,tünetmentesen átesik rajta...ezt kéne már megérteni... ha a fiatalre nem veszélyes.../az adatok mindenben ezt mutatják/ akkor csodálkozol hogy nem húz maszkot...én nem vagyok fiatal már,de eszembe sem jut nekem sem... semmi kifogásom az ellen aki viseli,mindenkinek a saját döntése legyen...és ahogy a világsajtót figyelem...a dologhoz liberálisabban álló országokban semmivel nem keményebb a járvány...sőt...
de mindegy ez van...
görbetükör
@Pálinkás Pál: a maszk véd attól, hogy mást nagy mértékben megfertőzzön. Pont ez a pláne benne, hogy most másra kellene gondolni. Ő esetleg problémamentesen átvészeli a járványt, de akit megfertőzött belehal, vagy egy életre lélegeztetőgépre kerül.
Elhiszem, hogy nehéz másra tekintettel lenni, illibsi országban ez nem divat. :(
Pálinkás Pál
@görbetükör: te...valahogy megfordult a fejemben... ha tudom hogy valami árt nekem...akkor miért is a másiknak kéne megvédeni engem??? nem az lenne a logikus hogy én próbálom minnél jobban kivonni magam a vészhelyzetből???
görbetükör
@Pálinkás Pál: látod, elhiszem neked, hogy nem érted. Nem is vártam mást. :(
Nessy
@Pálinkás Pál: Van komolyabb maszk ami,jobban véd, mosható, forró vasalóval fertőtleníthető. Nekem is olyan van! Miután egy gyengébb immunrendszerű fiatal is elkaphatja, és súlyos következményei is lehetnek, de egészséges is hazaviheti a családjához, és nem biztos, hogy tőlem a maszkos időstől, hanem a hasonló gondolkozású fiataltól! Igaz, ma már az empátia, tolerancia, másra figyelés, egyre kevésbé ismert.
Pálinkás Pál
@Nessy: nos...akkor szerinted mi a megoldás.../tudom hogy a teljes karantén lenne,de azt nem lehet megvalósítani/ ?
Eladott Ország
Meg kellett volna hívni Putyint meg Erdogant akkor az egész fővárost lezárta volna a csúti állat.. Menjen mindenki a kisvasútozni Felcsútra.
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Tyler/szeptember/FB_IMG_1505799309157.jpg
Nessy
@Pálinkás Pál: Legalább normális maszk, a másik ember kikerülése az utcán, a boltokban kellő távolság betartása, és nem most kirándulni. Nos, ez most a legnehezebb!
Nessy
@Eladott Ország: Most zengett dicshimnuszt O.V. türk testvéreinkről, és azok vezetőiről, élükön Erdogannal.
Pálinkás Pál
@Nessy: és ez csak rosszabbodni fog...ugye nem gondolod hogy a fiatalok végig gubbasztják a nyarat a négy fal között??? én ezt nehezen tudnám elképzelni...
Nessy
@Pálinkás Pál: Sajnos én sem! :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.