Minden koronavírus-fertőzött embert kórházba szállítanak a Pesti úti idősek otthonából - közölte az országos tisztifőorvos csütörtök délután az MTI-vel, hozzáfűzve: emellett folyamatosak a további járványügyi intézkedések.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Most már tesztelnek, mint a kisangyal. Amikor viszont létfontosságú lett volna, akkor a főbányarém még azt mondta, nem kell...
csipetke
Aki ezt elrendelte,pont annyi esze van,mint amennyi kilátszik a fejéből.Ennyi idős,beteg embert buszoztatni,szállítani,aztán a buszokat fertőtleníteni,elmebeteg dolog.Igaza van Zacher Gábornak,aki azt mondta,hogy a technikát,és a teszteket kellett volna az otthonba vinni,nem az idős embereket tortúrának kitenni.Gondolom szt.Cecil ötlete volt,neki meg nyilván a gazdája javasolta,akinek annyi logikai készsége van,mint a lósz@rban a vitamin.Érdekes,mikor március elején Karácsony Gergely többször is segítséget kért,és védőfelszerelést,nem foglalkoztak vele.Most meg pattognak mint a kecskesz@r a padlón,és bűnbakot keresnek,Na,de ez a fidesz.Még egy idióta tettüket se ismerték be a tíz év alatt,egyszerűbb egy bűnbakot cseszegetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.