A semleges gazdasági szakértők véleménye szerint Orbánnak az első kormányzásakor és 2010-ben is nagy szerencséje volt. Sokak meggyőződése, hogy a 2008-as világgazdasági válság hazai kezelésébe Orbán Viktor és a nevére vett pártja is belebukott volna.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hiába vezetőnek születni kell.
.
Bajnai Gordon 2014-es elutasítását nyögi az egész ország, megfejelve a járvánnyal.
.
Bajnai Gordon az az ember, akinek a mondandójára oda kell figyelni, mert az országlásban eljutott a megértés szintjére, és nem kenyere az össze, vissza beszéd, nincs szüksége ellenségképekre, mert helyén van az esze fiatalabban, mint a most működő szedett, vedett garázdálkodóknak!
Eladott Ország
Az biztos, hogy a pártmédiában már ötpercenként lemegy a Magyarország kormánya mindenkit kihúz a szarból reklámblokk, igaz, hogy abban leginkább vegytiszta hazugságokat és önfényező hülyeségeket lehet hallani. Nagyon nincs rendben valami, mert valahogy az az érzése az embernek, mintha csak a szavakat cserélték volna ki, de még a narrátor is ugyanabban a stílusban ad elő, mint a Magyarország jobban teljesít című néphülyítésben. Azt nem értem, hogy ilyenkor kit akarnak meggyőzni? Ezt a pénzt, amit fizetett hirdetésben lenyomnak, nem kéne inkább a válságkezelésre fordítani? Megint kitapétázták a fél országot a kijárási korlátozással egy valag pénzért. Mindenki tudja, hogy otthon kell maradni, ha más nem, akkor Győrffy Pál gondoskodik róla az online térben. Müller Cecíliáról nem is beszélve. Egyébként is minek a plakáton hirdetni, ha az a lényeg, hogy ne menj ki? Ez körülbelül az a szint, mint amikor magyarul írták ki a szír menekülteknek, hogy ne jöjjenek Magyarországra. Az ember esze megáll, mert igen: van arcuk ebből is kampányt csinálni. Nincs még egy ilyen ország, ahol ezt a szerencsétlenséget politikai célokra használnák fel. Ahol a miniszterelnök úgy parádézik, mint egy B-kategóriás katasztrófafilm főhőse, aki tudja előre, hogy mi lesz a film vége, mi akik nézzük meg csak tekergetjük a fejünket, hogy vajon mi fog a következő percben történni. Az a baj , hogy ez a rabló banda a túlélésre játszik . A sajátjára. Pont lesz@rja hogy tizedeli-e a lakosságot ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.