Félgőzzel, de legalább működik az élelemiszeripar. Az emberek egy része mindent elhagyva bezárkózott, másik része pillanatok leforgása alatt elveszítette a munkahelyét. Katasztrófális erőforráshiány lépett fel az egészségügyben. Repülők alig járnak, vonatok úgy-ahogy, botladozik a gépkocsiforgalom. Látjuk. Mindenki vár, retteg, reménykedik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Viszont lesz Belgrád-Budapest járat összesen több pénzből, mint amit járványkezelésre dedikáltak eddig! :)
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Nagyjából így van. Most is hozzáteszem, hogy nem érdekel, ki van hatalmon és ki az, aki nem tesz egy lépést sem az emberekért. Egyetlen párttal sem szimpatizálok, más értékrend mentén gondolkozom. De a mindenkori vezetésnek és az indokolatlanul gazdagoknak kellene ilyenkor lépni és tenni. Nem is értem, mit lehet kezdeni olyan elképzelhetetlenül nagy vagyonokkal, amit egyes emberek birtokolnak? Most még működik a pénz generálta életnek nevezett valamicsoda... de ha tényleg megáll minden, ugyan mire fogja a pénzét költeni az aki most még gazdag?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.